Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Request gonderdim grub a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 https://support.orerve.net/http/commander/profile Burdan duzgun username icin request de bulunabilirsiniz, review edip bir sonraki batch update de guncelliyorlar oyun icin de ki isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 OLUM KONTROLLER NE ZOR LAN AHAH ama istasyona giriş yaparken hiç çarpmadım B)- da yani böyle gemiyi indirirken terler damlıyor falan, indirince de Ohşşş. çekiyorum. Şimdilik mouse-keyboard. joy'a alışır mıyım bilmem. Backer #51768 mış bu arada benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 OHA LAN 60 AVROYMUŞ UCUZ LAN BU OYUN ALIRIM BEN BUNU tvye bağlayınca laptop kaldırrımı acaba sys req ney HUFFF HMMPF joystick mi kullanmak lazım illa? gamepad kullanak bari? pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 live stream eleman oculus dk 2 ile oynuyor. http://www.hitbox.tv/CymaticBruce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 adam oynamıyor yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 kombat dışında opsiyonlar var dimi bide gemi tipleri vs detay var mı? hmmpff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 oyunda 20k lightyear limiti varmış. kaç tane yıldız sistemi var şuan için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 50 küsur diyodu yukardaki bi videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Simdilik 55 diyordu, bundan sonrasini da procedural generate edecez, manyaklar gibi genisletecez diyordu. Eve Online oynarken, ya arkadas su oyun fps olsa ama butun mekanikleri yerli yerin de kalsa, trade i craft i mining i vs. diye cok istemistim, sanki bu oyun o noktaya yaklasacak gibi. Su anda combat mission ve hauling mission lar mevcut, en azindan benim gordugum. Mining/crafting goremedim, oldugu yada olacagi iddia ediliyor. Eve deki PoS larin olacagi soyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 adım adım olur abi yavaş yavaş adamlar hayvan gibi astronomi kasmışlar onumu yapamıcaklar hehe büyük gemiler gelsin ama büyük gemi kullanabileleim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ben mining görevi gördüm bulletin'de eğer text'i çok yanlış anlamadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Star system açacaklarına gezegene inme açsınlar artık şu oyunlarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Isin guzel i, bu mekanik leri koyacagini Robert abi de soyluyor, artik hangisi duzgun olursa onu oynariz. SC klasik bildigimiz anlamda MMO tecrubesi vaad ederken Elite in server side i biraz degisik. Hani omur ilikten bildigimiz Zone/Hub dedigimiz, herkesin o anda ayni yerde/instance da olma olayi vardir. O anki evren de nerde oldugunu ve eger ki zone instancing var ise kacinci instance da oldugunu soyledigin zaman gelir bulabilir isteyen. Elite de o bahsi gecen zone lar 'gezici'. Group iseniz kendi zone bubble iniz oluyor, siz nereye bubble oraya. Bubble lar belli mesafeye yaklastigi zaman, o bubble larin birbirini bilmesi, farketmesi ve birbirlerine kafa kol girebilmeleri icin yeni daha buyuk bir bubble a dahil ediliyor server. Enterasan bir fikir, ne kadar duzgun calisacak bende merak ediyorum. Bu bubble mekanikleri merkez hub lar disinda gecerli (deep space ve outer rims), starport lar ve benzeri POI ler (Core systems) de super bubble lar her zaman mevcut. Yukaridaki yazdiklarim, faq ve adamlarin youtube/reddit vs gibi kaynaklardan anlattiklarindan anlayabildiklerim, yanlis da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Abi herhangi bir şeyin instanced olma fikri beni çok fena bitiriyor, anında soğuyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 elite dangerous da 10 kişi aynı anda dock yapmaya çalışsa kıyamet kopar herhalde asdasd bazı şeylerden fedakarlık etmeden genre tam olarak "mmo" yapısına uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 farkettırmeden ınstanced olabilir sonuçta uzay lan kalabalık olmazki :p dock olayında izin-sıra muabbetı olur ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Dock ederken, ilk basta izin isteniyor station dan. Station izin verirken nereye inmen gerektigini de soyluyor, atiyorum slot 15 diyor. O anda gercekten diger slot lar dolu oluyor, millet ya kalkis yapiyor ya inis yapmaya calisiyor. Cok girdim kafa kafaya benim slot a inmeye calisanlar la, yada cikis yaparken 3 kisi de girmeye calistigi icin son anda kacmaya calistigim oldu. Dun aksam 1 saat e yakin zamanim inis kalkis larla gecti. P.S: Docking/Launching de collision i kaldirsinlar mis gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Abi docking olayi cok eglenceli ya yapmayin ahah o gerginligi yasamak baya iyi. Gerci tabi gavatin biri burunlamasina benim gemiye girer ben inmeye calisirken, gemi kargo doludur kafayi yerim. AMA EGLENCELII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 sistem böyle baya saçma ya düşünsene adam viper mk3 almış, 2 tane sidewinderlı çakal sıkıştırıp collision'dan viper'ını patlatıyor asdasd cinayet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Patlayınca gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Nasıl yani şimdi ben senin gemini patlatıp emeklerini çalabiliyor muyum? Loot var mı? Full loot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 loot kesin olacaktır da büyük ihtimal eve gibi olur npc'lerden fln loot yok şu an, playerlardan da yoktur. outfitting'de kullandığın modüller düşer, partially düşer veya, onun dışında gemiyi salvage edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Eve deki butun terim ve ahlaksizliklar mevcut :D Eve deki, Jettison denen nane direk Elite den alinma mesela. Cargo scan vs. gibi diger mekanikler de oyle. Docking esnasinda ozel durumlar soz konusudur ama kesin, yoksa oynamak cok zorlasir. Gemi gidiyor tabii ki Eve deki gibi ama insurance mekanigi var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar