arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 automaton deck oynayan veya gören var mı? taa fii tarihinde fantazi bir deckim vardı, kart eksikliğinden tamamlayamamıştım. şimdi eksiklikleri giderebilecek durumdayım ve yeni automatonlar eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bugün turnuva izlerken gördüm adam energy deckiyle baya dövdü, GD Somata oynuyorum (doğru mu yazdım) biraz late decki oyunu biraz uzatırsan karşıdakini ağlatıyorsun öyle böyle değil, sinir bozucu resmen, ya geçen birisi decay idol damage yapmış, linger vs. atıyor durmadan idol damage yiyorsun, baktımda decki tam bulamadım var mı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Aylardir Decay oynadim hep, simdi farklilik olsun diye Order ogrenmeye kasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 idol şunun gibi birşeydir: http://scrolldier.com/deck/1328 düz energy ile automaton rahat ama order ekleyip yapayım dedim bir türlü dikiş tutturamadım. undead deck hayalim vardı eskiden. yeni kartlarla çok kıyak olmuş. x3 irva'ya çocuklarımın üniversite parasını yatırmak zorunda kaldım. GD somata'ya karşı hiç oynamadım. şöyle bir baktım acayip uyuz edebilecek bir desteye benziyor. iyi düşünülmüş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 idol ona benziyor abi şey vardı adamda damage vurunca idole vuran bir yaratık ismini hatırlayamadım, bugünkü daily hardı yapamadım 5 nci turne gelmeden pushback atıyor ai... bazen sonraki turn birdaha atıyor zorladı baya, kart sayım baya fazlalaştı deck açıyorum durmadan irva bulamadım hala, 10k gold var alsam mı karar veremedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 arhart's disciple. ben kendi idol destemde kullanıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 http://www.scrollsguide.com/news/6004/the-12-decks-of-scrolls-2014 buradaki deckler baya güzel energy olanı yapacağım birkaç eksiğim var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Late Game Order: beatdown 1/10 Late Game Growth: beatdown 1/10 Mono Energy Ranged: mono 2/10 Mono Decay: mono 2/10 Tempo Order: 7/10 Mono Growth Aggro: aggro'dan 1 puan verdim 3/10 1cd Growth: 7/10 Mono Growth Beasts: 8/10 Gravelocks: mono gravelock :[ 5/10 Structurelocks: 5/10 Undead Decay: 9/10 Mono Energy Structures: 2/10 Miracle Pudding: ilginç 8/10 GD Somata Control: 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 aktif oynayan kimler var? aktiften kastım işte günde daily dahil 2-5 maç atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ben oynuyorum günde 15-45 dk arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Güzel oyun var mı aralarında ? Diğerleri çöp gibi duruyor. Gerge'nin hype'ladıgı Faëria diye bir oyun vardı ona ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hambıldan aldım öğreten olursa oynarım, nick SILPH eklesin bi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 master yok onun yerine ortalama oyuncu olarak ekledim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 oo online sayısı iyi yükselmiş.. Oyun çıktığında yeni gelenleri eziyor olmamak için hype ile başlamamıştım ama yeniden indiririm. addonlar çalışıyor mu halen? Şu bufflı debufflı üniteleri göstereni seviyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Cok iyi oyundu bu, online sayisi nasil? Bir yil eglendirdi ama gonul ister populer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hearthstone'dan on kat falan daha iyiydi fakat mobil desteği gelmedi. mobile desteği olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mehh zevksiz bir oynanışı vardı ilk kartları öğrenirken fln başta eğlendiriyor ama çabuk sıkıyordu. Oyunun tek güzel yanı grafikleriydi. Hs ye kurban olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Kurban fln. olmadı kendi aptallıkları mobil yapmadılar zamanında. (Kendi öngördükleri tarihlerde yapmadılar en azından) Hala'da yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Problem cok turn isteyen combatlardı benim icin yoksa güzel fikirler vardi 100 oyun sonra bayiyordu yani 1 birim icin 5 turn beklemek fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 mojang oyuna üvey evlat muamelesi yaptı. ancak bütün imkanları seferber etseler, mobil vaktinde gelse de tutmazdı çünkü "hearthstone değil". buna daha iyi oyun diyenler bile hearthstone oynuyor. en son geçen gün baktıydım yeni set gelecekti. wild öbür modlara gelmişti. ios'a hiçbir zaman geleceğini sanmıyorum. microsoft mojang'ı aldıktan sonra scrolls maintenance mode'a geçmiştir. bir ara tekrar oynarım yeni kartlar geldiğinde uplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kapaniyormus: “Scrolls will still be available to purchase for the time being, and our servers will run until at least July 1st, 2016. All future proceeds will go towards keeping Scrolls playable for as long as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 iyi olmuş bu kafa ile anca bu kadar... Oyun ilk cıktıgında ne güzeldi ondan sonra yeni kart,yeni meta karman corman ettiler Mobil versiyonda yapmayınca adamlar sıctı sıvadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben daha tutorialları bitirip başlayacaktım buna aylardır asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar