Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bugün turnuva izlerken gördüm adam energy deckiyle baya dövdü,

GD Somata oynuyorum (doğru mu yazdım) biraz late decki oyunu biraz uzatırsan karşıdakini ağlatıyorsun öyle böyle değil, sinir bozucu resmen,

ya geçen birisi decay idol damage yapmış, linger vs. atıyor durmadan idol damage yiyorsun, baktımda decki tam bulamadım var mı bilen ?
Sosyal ağlarda paylaş

idol şunun gibi birşeydir:

http://scrolldier.com/deck/1328

düz energy ile automaton rahat ama order ekleyip yapayım dedim bir türlü dikiş tutturamadım.

undead deck hayalim vardı eskiden. yeni kartlarla çok kıyak olmuş. x3 irva'ya çocuklarımın üniversite parasını yatırmak zorunda kaldım.

GD somata'ya karşı hiç oynamadım. şöyle bir baktım acayip uyuz edebilecek bir desteye benziyor. iyi düşünülmüş (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

idol ona benziyor abi şey vardı adamda damage vurunca idole vuran bir yaratık ismini hatırlayamadım,

bugünkü daily hardı yapamadım 5 nci turne gelmeden pushback atıyor ai... bazen sonraki turn birdaha atıyor zorladı baya,

kart sayım baya fazlalaştı deck açıyorum durmadan irva bulamadım hala, 10k gold var alsam mı karar veremedim,
Sosyal ağlarda paylaş

Late Game Order: beatdown 1/10
Late Game Growth: beatdown 1/10
Mono Energy Ranged: mono 2/10
Mono Decay: mono 2/10
Tempo Order: 7/10
Mono Growth Aggro: aggro'dan 1 puan verdim 3/10
1cd Growth: 7/10
Mono Growth Beasts: 8/10
Gravelocks: mono gravelock :[ 5/10
Structurelocks: 5/10
Undead Decay: 9/10
Mono Energy Structures: 2/10
Miracle Pudding: ilginç 8/10
GD Somata Control: 9/10
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
mojang oyuna üvey evlat muamelesi yaptı. ancak bütün imkanları seferber etseler, mobil vaktinde gelse de tutmazdı çünkü "hearthstone değil". buna daha iyi oyun diyenler bile hearthstone oynuyor.

en son geçen gün baktıydım yeni set gelecekti. wild öbür modlara gelmişti. ios'a hiçbir zaman geleceğini sanmıyorum. microsoft mojang'ı aldıktan sonra scrolls maintenance mode'a geçmiştir.

bir ara tekrar oynarım yeni kartlar geldiğinde uplayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...