sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 BabacumMostors said: androide gelmedi bu hâlâ değil mi? seni hearthstone'a alalım bunun yerine. gerçi o da yok android'de ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 abi pc başında oyun oynamak sıkıyor ya.. fps yi bile tablette oynar olddum.. hoş genel anlamda oyun olayını bıraktım gibi de.. ama keşke param olsa da masabaşında M:tG oynasam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Cok para harcaman gerekmiyor masabasinda MtG icin. Iki deste var benim mesela Standard olarak (masabasinda oynanan ana format bu iste, biliyorsundur zaten). Sunlar: http://tappedout.net/mtg-decks/crusaders-of-theros/ http://tappedout.net/mtg-decks/rainforest-shmainforest/ Birinci 200TL kadar, ikinci de 100TL kadar. Ikisi de competitive desteler. Kur mesela ikinciyi, oyna. Tum kartlari alman da gerekmiyor, bir kismini yazici ile basip gelsen de oynama demez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 oha o kadar ucuzladı mı ya? nationalsa fln girmeyi özledim :/ eskiden turnuvaya deste yapmak gerçekten zordu ya, ya çok fiyat çekilirdi kartlara yada yoktu zaten anca interneten bulaiblirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 LethE said: bugünden önce girip growth starter alanlar ikinci bir starter daha alıyo :D. bir anda düzgün bir growth deck çıkarabilir oldum. Deck düzeltmesi (en azından 1 ırkın/faction :P) çok kolay aslında. Tek yapılması gereken, trial den gelen paraları hiç edip story de yemek yerine, eksik kartları tamamlamak gerekiyor. Sonrası zaten akıyor. Random scroll ile diğerleri bile tamamlanıyor. 2 tane ipucu: 1. Açmak istediğiniz starter deckler için EASY TRIAL yapın (örğein 5 resource ile başlanan decay var. 1dk da bitiyor. 7 dakikada decay starter deck açılıyor. Energy ve order da kolay. Onlar zaten 3-5 win istiyor). 2. Oyunda "clockwork" kanalı var. Orada "ClockworkAgent" diye bir bot var. Trade işi azalınca geçici olarak öyle birşey koydular. Ondan istediğiniz kartları alabilir, istemediklerinizi satabilirsiniz. Fakat bot elindeki az sayıda kopyalar için sizden fazla fiyat isteyebilir. trading.scrollsguide.com buradaki fiyatları kontrol etmeyi unutmayın. Zaten alabiliyorsanız normal trade den alın. Oyuncudan almak %10 daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 o botu mojang mı idare ediyor player made mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Onu bilmyiorum malesef. İlk gördüğümde sormuştum. Oyuncu azaldığından millet trade işini bırakmış. Kart almak sorun olmuş o yüzden geçici olarak konuldu gibi birşey söylemişlerdi. %5 gibi bir farkla alıp sattığından çok koymuyor. Hatta kart fiyatlarını manipüle edip, botu zarara sokmak bile mümkün sanırım :P. Bana 1-2 tane rare kartı oyuncudan ucuza vermişti (elinde çok diye olabilir tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bu arada eski oyuncular tutorialları tekrar oynayıp 400g kazanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 100 kisi ustunu gormedim ben de epeydir. Wild olayi iyi olmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Gündüz vakti 100 e yakın oluyordu. Akşamları 120-200 arası (ben takip ediyordum scrollsguide.com dan :P) Oyun aslında çok iyi. İşte bir steame eklemeye bakar. Sonrasında patlar. Fakat sayıya baş edemeyeceklerinden mi korkuyorlar yoksa bildiğin tembellermi karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 düzgün yeni bir deste yapmam lazım. gravelock destem 2 yamadır nerfleniyor. sıfırı vurmuş durumda şu an. ne yapsam ne yapsam hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ben growth takılıyorum ama pek memmun değilim. 10 turn olmadan oyun bitiyor. 4-5 inci turnlerde surrender veriyorlar 100g anca alıyorum :P Bi ara "beetle stone" destesi yapacağım. Baya eğlenceli. Tam troll destesi. Bir tane denedim energy ile ama az yaratığım olduğundan yemedi :P. http://www.scrollsguide.com/wiki/images/thumb/4/45/Beetle_Stone.png/345px-Beetle_Stone.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Biz siksin da kullanicilar gelsin diye beklerken Microsoft kapatirsa uzulurum cok. Epey gelecek vaadediyor bu. Gerci Microsoft'cular da bunu gorur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 What’s happening to the other Mojang projects, like Scrolls? We don’t know yet. We’ll share any news as soon as we do. şimdilik ise haftaya yeni patch i çıkartıyorlarmış. https://scrolls.com/2014/09/waypoints-september-23 ne oluyor yani? sonrası meçhul mü demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yahu ben oyuna kaç aydır dokunmadım, deck meck uçtu gitti android'e geldi mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 The launch of the tablet version, complete with cross-platform play tabletlere gelecek sözde bekliyoruz. Tabi tezgağı kapatmak için vadedilen şeyleri hızlıca yapıp "alın yaptık" da diyebilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ufak tefek yamalarla 6 ay 1 sene idare ederler sonra iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Oyun 23 ünde çıkıyor. Detaylar = https://scrolls.com/2014/09/waypoints-september-23 Fiyatı düşürüyorlar. Detaylar = https://scrolls.com/2014/09/were-reducing-the-price-of-scrolls-heres-why birde steame ekleseler, f2p modeline yaklaştırsalar, geliştirmeye devam etseler... tadından yenmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Arkadaşın söylediği yeni Launcher idi. Bu ay sonunda çıkıyor ama sonunda, tekrar yükleme vakti geldi. Mobil ile beraber çıkıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 tablette tutmazsa oyun ölür. ama tablette tutar muhtemelen. black market güzel olmuş, lazımdı öyle birşey. onun dışında yeniliklere bakmadım, tabletten bakarım artık çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Acayip article girmeye başladılar bu ara dikkatimi çekti... Hearthstone'dan iyice umudu kesmeye başladım ben. Tablet versiyon derken ios da gelicek mi yoksa sadece android mi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 microsoft yüzünden olabilir :P. Zaten fiyatı 5$ yapacaklarmış. Birde üstüne steam vs. eklerlerse sağlam birşey çıkabilir ortaya. Tabi sürekli kart eklemeleri lazım. Oyunun sistemi çok iyi ya. Gerçekten yetenek konuşturabiliyorsun. (çünkü çok kötü oynuyorum. O yüzden böyle düşünüyorum. Diğer oyunlard birşeyler yapabiliyorken bu kart oyununda olmuyor .. dermişim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 11 Aralik'ta cikiyor. Android de 11 Aralik'da geliyor ama iOS gecikecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ÇIKTI! https://scrolls.com/2014/12/scrolls-released-on-pc-mac-and-android-tablets deneme versiyonuda var. Satın almak isterseniz 5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Gelsin ipad'e donerim geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar