Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parasi olan aptal insanlar araniyor

Eralpb

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

https://campaign.getadblock.com/adblock-it-s-time-to-spread-the-word

bu kampanyamiza destek verirseniz cok seviniriz, herkes adblock kullansin ki siteler reklamlardan para kazanamasin, internetin icerik uretme hizi azalsin ve bedava icerikler de parali olmaya baslasin.

/sarcasm off

Herkesin evinde tv kanallarindaki reklami kapatma aleti olsa kac tane diziye bedava ulasma sansiniz surer? Ya reklamlar contentimizin icine gomulur ya da parali abonelik bazli olur erisim. Ha her sey bedava olsun demiyorum benim de satin aldigim icerikler var, ama bedavalar kalksin diye de para vermem.

Bazi seylerin etkisi paylasildikca azalir, borsa veya altili tuyosu gibi.

Neyse bu 1,319 insana ne diyecegimi bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Zaten yavas yavas tum bu is internete dondugunden bu reklam kaldirma sorun olmaktan cikar yakinda. Hulu mesela para versen de reklam gosteriyor, vermesen de; sadece HD goruntu secenegi ve content degisiyor. Sitenin sagindaki ve solundaki reklamlari kapatinca AdBlock actin diye 3 dakika bekletiyor devam etmeden once, reklama bakarsan 45 saniye filan surer ortalama.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel değil ama ne içerik ürettiniz orijinal olarakta tıklanmayı bekliyorsunuz türk siteleri olarak ? Nerde hırsızlık /copy-paste varsa türkler orada . Hırsızlıkla değil gerçekten orijinal içerikle gel tekrar konuşalım .
Adblock adblock
bak keyfine yan gel de yat
ne guzel sey
oh ne rahat
yoktur eşi
Adblock

Eralpb said:

Merhaba,

bu kampanyamiza destek verirseniz cok seviniriz, herkes adblock kullansin ki siteler reklamlardan para kazanamasin, internetin icerik uretme hizi azalsin
Sosyal ağlarda paylaş

Eralpb said:

Merhaba,

https://campaign.getadblock.com/adblock-it-s-time-to-spread-the-word

bu kampanyamiza destek verirseniz cok seviniriz, herkes adblock kullansin ki siteler reklamlardan para kazanamasin, internetin icerik uretme hizi azalsin ve bedava icerikler de parali olmaya baslasin.

/sarcasm off

Herkesin evinde tv kanallarindaki reklami kapatma aleti olsa kac tane diziye bedava ulasma sansiniz surer? Ya reklamlar contentimizin icine gomulur ya da parali abonelik bazli olur erisim. Ha her sey bedava olsun demiyorum benim de satin aldigim icerikler var, ama bedavalar kalksin diye de para vermem.

Bazi seylerin etkisi paylasildikca azalir, borsa veya altili tuyosu gibi.

Neyse bu 1,319 insana ne diyecegimi bilemiyorum.

Ağlama melis. Ayrıca tvdeki reklamları kapatan bi alet olsa tarihin en çok satan cihazı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...