Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Merhaba, https://campaign.getadblock.com/adblock-it-s-time-to-spread-the-word bu kampanyamiza destek verirseniz cok seviniriz, herkes adblock kullansin ki siteler reklamlardan para kazanamasin, internetin icerik uretme hizi azalsin ve bedava icerikler de parali olmaya baslasin. /sarcasm off Herkesin evinde tv kanallarindaki reklami kapatma aleti olsa kac tane diziye bedava ulasma sansiniz surer? Ya reklamlar contentimizin icine gomulur ya da parali abonelik bazli olur erisim. Ha her sey bedava olsun demiyorum benim de satin aldigim icerikler var, ama bedavalar kalksin diye de para vermem. Bazi seylerin etkisi paylasildikca azalir, borsa veya altili tuyosu gibi. Neyse bu 1,319 insana ne diyecegimi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ne salak bi kampanya olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi reklamın bokunu çıkaran siteler var.gerçi onlar pek girilesi siteler olmuyor ama ağız tadıyla belgesel izleyemediğim zamanlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 $13,371.57 nedir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ne amaçsız bişeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Esnaf said: abi reklamın bokunu çıkaran siteler var.gerçi onlar pek girilesi siteler olmuyor ama ağız tadıyla belgesel izleyemediğim zamanlar oluyor reklamlar olmasa şimdi sen yoktun,doğmamış olucaktın. Lütfen bilinçli konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 haklısın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 attim bi 10$ guzel bisi yapiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bi 10 dolarda sevabına bana at be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 adam gibi reklamları destekliyorum. hatta tıklıyorum site faydalıysa. çünkü herhangi bir kazancı olmadan site sahipleri neden içerik üretsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 aptalım ama param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 param yok aptal değilim insan değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 50$ attım. adam gibi içerik yapana zaten para veririm gözüme aptal aptal reklam sokmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tmm da ads blocklamak içim herhangi bir programa ihtiyaç yokki zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben kullanıyorum o reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Reklamların contentin içine yedirmeleri taraftarıyım ben de. izlediğim filmde adamın içtiği kolanın markasının görünmesinde sakınca yok benim için. ha tutup da senaryo ile alakasız game of thrones'da falan kola içirirlerse söverim, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Zaten yavas yavas tum bu is internete dondugunden bu reklam kaldirma sorun olmaktan cikar yakinda. Hulu mesela para versen de reklam gosteriyor, vermesen de; sadece HD goruntu secenegi ve content degisiyor. Sitenin sagindaki ve solundaki reklamlari kapatinca AdBlock actin diye 3 dakika bekletiyor devam etmeden once, reklama bakarsan 45 saniye filan surer ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sağdan soldan reklam püskürten sitelere ve leş reklamcılığa karşıyım. Facebook da son zamanlarda bokunu çıkardı "suggested post" diye reklamların mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 90 dakika dizinin 3-4 saat sürmesi Para verdiğimiz halde maçlarda reklam bombardımanının olması muhtesem Ben reklam dinleme cihazı degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 mardox said: adam gibi reklamları destekliyorum. hatta tıklıyorum site faydalıysa. çünkü herhangi bir kazancı olmadan site sahipleri neden içerik üretsin ki? Aynen, adblock'u disable ettigi siteler vardir herkesin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Ulaşılmak istenilen içeriğin tam önüne reklamın uzantısını gizliden ekleyip zorla tıklatmak vs. Bunlar oldukça adblock kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Kişisel değil ama ne içerik ürettiniz orijinal olarakta tıklanmayı bekliyorsunuz türk siteleri olarak ? Nerde hırsızlık /copy-paste varsa türkler orada . Hırsızlıkla değil gerçekten orijinal içerikle gel tekrar konuşalım . Adblock adblock bak keyfine yan gel de yat ne guzel sey oh ne rahat yoktur eşi Adblock Eralpb said: Merhaba, bu kampanyamiza destek verirseniz cok seviniriz, herkes adblock kullansin ki siteler reklamlardan para kazanamasin, internetin icerik uretme hizi azalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 wat sarcasm'a sarcasm'la mı cevap veriyosun yoksa mesajı yarısına kadar okuyup rage'e mi girdin çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ne alaka la adblock sanki sadece çalıntı içerik olan sitelerin reklamını engelliyor.web comicler var mesela beleşe okuyup gülüyoruz reklamlarını da kapatırsak adam nası para kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Eralpb said: Merhaba, https://campaign.getadblock.com/adblock-it-s-time-to-spread-the-word bu kampanyamiza destek verirseniz cok seviniriz, herkes adblock kullansin ki siteler reklamlardan para kazanamasin, internetin icerik uretme hizi azalsin ve bedava icerikler de parali olmaya baslasin. /sarcasm off Herkesin evinde tv kanallarindaki reklami kapatma aleti olsa kac tane diziye bedava ulasma sansiniz surer? Ya reklamlar contentimizin icine gomulur ya da parali abonelik bazli olur erisim. Ha her sey bedava olsun demiyorum benim de satin aldigim icerikler var, ama bedavalar kalksin diye de para vermem. Bazi seylerin etkisi paylasildikca azalir, borsa veya altili tuyosu gibi. Neyse bu 1,319 insana ne diyecegimi bilemiyorum. Ağlama melis. Ayrıca tvdeki reklamları kapatan bi alet olsa tarihin en çok satan cihazı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar