Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Defans sorunum var ya, attack bayağı iyi ama tereyağı gibi kesiliyorum rift 9-10 da :p 7 ideal , 8 az zorluyor. Üstümdekileri ancient yapmadan çözülmeyecek gibi sanki. 16.100 mü ne toughness yazıyordu oyunda. Şuna döndü karakter şimdilik :D http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cliver-2568/hero/64848259 Silah bulamadım hala, doğru düzgün bir şey çıkmıyor , 1h acık iyi bir şey olsa değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Regalya said: Yapmamış kimse guide gene ben yapim bari lan :D Kafa,Shoulder,Chest,Eldiven,Pant ve Bot yeni blessed hammer set (The light) Kemer "blessed of haull" : Resmen oyun tarzını değiştiriyor normal blessed hammerle oynanmaz ki wrath managementi ortadan kaldırıyor bu kemer şart. Yüzük : Unity, Conversion of elements Kolye size kalmış varsa eye of etlich,Xaphirian veya güzel pasifli hellfire Silah-kalkan : Johanna's argument - Guard of johanna Gem : Armora yaslayın Diamond yüzük kolye içinde Bane of trapped,Gogok of swiftness,Bane of the Stricken(Sezon gemi) Kanai's Cube :The Furnace,Hexing Pants of Mr. Yan,Obsidian Ring of the Zodiac (Bu olmadan akarat up tutmak çok stat yer değmez lazım yani) Elemental dmg holy Skiller PS: Blessed hammeri limitless rune almak için koyduk pek kullanmıyoruz onun yerine iron skin alınabilir (Kemer default hammer çıkarır ozaman) justice kullanarak zodyak proclamaz ki? spender kullanman lazım blessed hammer bi anlam ifade etmiyor kemer falling sworda judgement attıran kemer zaten standart dps de sanırım johanna küp elde furnace en yüksek. johannayı ele alınca cdlar çok hızlı geliyor ama damage güdük kalıyor. her türlü çok cacık olmuş monkun barbarın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 evet monk en iyi companion barbarianın yanına asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 monk her zaman iyi ve her zaman iyi kalıcak çünkü pull :p o kadar bufflandı hede hala zDPS monk arıyor/yapıyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Valla ben cast etmek için dururken bar bar fır fır dönüp gidiyor :p monkunda 30 tane mobu huglayıp patlatması süper. Neyse artık diğer sezona kimin seti gelirse ona bakarım heueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ilk izlenim yahu o sonradan değiştirdim (zodsuzdu) kemer string of ears daha ii geldi fallling sworda nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 kolye hellfire dı ama eye ile değiştireceğim sanırım. Defans problemi var, ranged feci hasar veriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Şu hex pants in bonusunu nasıl kullanıyoruz ? hareket ederken blessed hammer atmam lazım haliyle biraz zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Force move kullanman lazım, force movedayken arada hammer sallıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bir vurdu mu düşmanı yokeden Crusader yapmak istesek en iyi build nedir? https://www.youtube.com/watch?v=UhIExMmeBQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Supp condemn crusader var. O baya iyi. Ama solo değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 http://www.diablofans.com/builds/53544-2-3-fire-rolands-shield-bash-updated-s4 şöyle bir build varmış fire crusaderlar için. ama benim kafamdakine yakını şu olsa gerek: http://www.ign.com/wikis/diablo-3/Fire_Crusader_(High_Torment)_Build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yhhDbaah9DQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 pony express oynayasım var 2.4'de feci. ptr'de denedim gayet zevkli :) http://ptr.d3planner.com/855379266 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 crusader için deaths breath farmlama speci linkleyin la sage setiyle neyi kullansam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Thorns gidiyorum bu sezon mecburi :p de oynanış pek zevkli değil ya moblar bana vursun ölsün vs meh... Blessed shield seti yapmadılar gitti be, anca flail ve shield a bir şeyler ekleyip birde bracer koymuşlar, ağız tadıyla bir şu buildi oynayamadım. Dank dunk diye mobların kafasından seken blessed shield set istiyorum ulen, ranged crusader haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 thorns güzel gibi ya tank olarak gidiyorsun işte lay lay lom. şu bombardment li belt lazım bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 o belt acaip önemli yanlız, bomba düşünce %50 dmg reduction mı ne geliyor (20 saniye, ve 6-8 saniyede bir bomba düştüğü için sürekli skill çalışıyor), chest ile beraber deli mitigation veriyor. Zaten ana sıkıntım dmg verememek :p ölmüyorum hatta talentlarda 3 tane aldım 4. ye pek alacak bir şey yok resmen. henüz necki bulamadım diye böyle kaldı ama bildiğin default build yani. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cliver-2568/hero/71730617 Thorn setini tamamlayınca blessed shield için şunuda deneyeceğim bakalım ne kadar tamin edecek :p http://www.diablofans.com/builds/70474-lon-blessed-shield-fire-mod-capn-america Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 chest ne kullanmak lazım ya birde hala bana gem düşmedi thorns veren. bu akşama alırım ama herhalde. chest heat of flames lazımmış evet. belt düştü hatta sonra ancienti düştü. herşeyi kesebiliyorum kolay ölmüyorum ama yavaş geldi hala thorns çok düşük bende 60k civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aquila ve heart of iron kullanıyosun chest için, hangisi daha iyi düşerse giy öbürünü küple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aynen öyle yapcam. şimdi biraz gr biraz bounty o aralarda düşer zaten sonra küpe abanmaca. birde tabi bu arada epic gem i düşürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 thorns veren epic gem bana sonuncu olarak düştü, bilerek öyle yapmışlar sanırım. Yanlız tüm kullanacaklarım çok geç düştü, aptal saptal gemlere basmak zorunda kaldım boşu boşuna. Tüm seti tamamlayınca fena hasar vermiyorsun , ama elements ringining procunu iyi ayarlaman lazım , proc physical a gelince (gri buff) allah ne verdiyse yardırıyorsun ne var ne yoksa iniyor aşağı. 4 kişi takılıyoruz, manyak bir hunter var, deli dmg veriyor resmen ortalığı eritiyor da kazara birileri dokunursa sıkıntı full ofans :p Benim krakter 50-60 arasında mobların içinde bıraksan bile ölmüyor (bombartment proc u gerekli tabi). Çok sıkışırsam Akarat açıyorum da 50-60 arası pek gerek kalmıyor. Dün dandikte olsa ring ve neck çıktı seti tamamladım o da bayağı dps veriyor. Ölmemek güzelde ne bilim adam ben tanklarken arkadan mobları biçince build çok çekici gelmiyor bir anda :p Tamam ölme ölmede nereye kadar yani :D blood brother hiç çıkmadı yanlız, çok inatçı parça :p Neck/ring i de rerollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Darksun said: thorns veren epic gem bana sonuncu olarak düştü, bilerek öyle yapmışlar sanırım. Türklere has bir durum, türk crusaderlar geliyor diye gavur korktuğundan droplara GM müdahalesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar