aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 sensin bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 aquila said: akkhani tamamla sonra girersin. akhan zaten 1 parça daha var bankadaydı o yavrum senden zenginim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 valla bende 3 akkhan, 2 roland var, tatava yapmadan kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 t6mı kesiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 taklmiyorum 5e 6ya ne gelirse kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 at yalanı sikiyim inananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 gel faturani kesim aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 çar silmesine. silmeyen godoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 brit kopruye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 lol alırım aklınızı öleki resçi bile resleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Kendi başımıza reslenebiliyoruz evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tori said: roland iş yapmıyor diyorlar ya leaderboardsda da hiç rolandlı yok zaten rolandla oynayan var mı Roland İNANILMAZ iş yapıyor bana kalırsa. Piro varsa çatçut giriyorsun, Punish'le de muazzam Wrath generate ediyorsun o attack speed ile. http://eu.battle.net/d3/en/profile/dreamendless-2424/hero/44315480 Şuna şimdi bi Roland chest düşürebilirsem leg slot'a Depth Digger koyabileceğim mesela, o sayede Punish epey çıldırtacak gibi duruyor. Yani yine tabii şöyle 30+ çıkacak bir buildi desteklemiyor Roland ama onun için tek viable build shotgun galiba. Bana sıkıcı geliyor epey. Güzel roll'lenmiş bir Fate Of The Fell'im var aslında, belki bir ara denerim 6 piece Akkhan ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 simdi akkhan setmı daha ıyı roland mı ? ıkı setten de yüzükle bırlıkte 4 set bonusu gelıor fakat 2 parça aynı olunca mantar aynı anda kullanılmıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 akkhan + holy shotgun en iyi, daha düşük seviyeler için akkhan + darklight foh/firestarter yada bop+season shieldli condemn spam build roland denemedim hiç ama yarışabileceğini sanmıyorum holy shotgunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Shotgun deil falanks veyahut alternatif foh bült enii şuan. edik: şotgan yavaş kalıyor artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Shotgun hariç hepsini tamamladım ben gearın, shotgunda da HoF'u 3x yapan item eksik sadece :P Şu an phalanx oynuyorum ama cdr'ı biraz arttırmam lazım, bir de şu 2 handed flail'ın biraz daha iyi rollemiş olanı düşerse daha iyi olur. Elimdeki dmg'ımı gimpledi bayağı, cdr falan da yok. Shield bash build için de silaha socket açan item'ı aranıyorum; 203 plvl oldum düşmedi hala bir tane bile. Onu bulursam ladderdaki roland gearlı nört ben olurum herhalde; itemların hepsi bis, hellfire amuletine kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 profilim baya bi aradan sonra seasonda döndüm bende d3 e, baya değişiklik olsada alıştk :) profilime bakıp tavsiye verebilecekler varmı? leg gemlerde yanlış yaptığımı farkettim, high ranklerde farklı gemler kullanıyolar onlara dönücem sanırım, shotgun t6 da baya rahat oluyo fakat 56 cdr biraz hayal gibi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 http://us.battle.net/d3/en/profile/Alkaizer-1727/hero/52900941 Adam arka arkaya neredeyse sınırsız sayıda 50m civarı vuran atları sıralıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 stampede sevemedim ben ya. gerçi çok denemedim ama merdivendi köşe başıydı vs derken boşa gidiyor bi kısmı o yüzden biraz gıcık geldi oynanışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 bu shotgun buildinde silahi fate of fell deil de baleful remnant kullansak olmami? bana o dustu de simdi, bayaa eglenceli - henuz buildi felan yapabilmis deilim tabi parcalarin yarisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 onunla akarat actigin an, cekirge surusu tarlaya girmis gibi tertemiz oluyo heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 fate olunca shotgun işe yarıyor, daha doğrusu çok ciddi işe yarıyor :) diğer türlü pek bir anlamı yok malesef, ben şu an 56 cd ye kasıyorum bakalım, 40 lardayım, yapabilirsem eğer o zaman görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Roland setine göre item sayısı az değil mi ya ? Aksilik ya 5 parça düştü. Akkhan'dan 1 parça düştü sadece. Buildlerin çoğu Akkhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 rog ile 5 akhan + 2 captain crimson yada 5 akhan, belt ve leoric crownla cok ii cd reduc ve akarat cd reduc a ulasıyosun o yüzden her türlü build de işe yarıyo akarat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 baleful oynucaksan direk 5x akkan Foh ile oyna mirinea gemin smite sıçsın hatta holy olursan :D benim foh 3x roland swpide vurduğu targetlerden 3 wrath flail ile ismini unuttum şimdi fena değil 80% holy 40% elit alt char yaptım 60m 60m çakıo harrington ile wrath sıkıntısıda yok ama işte range limitli griftte yetersiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar