GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ya aynen ben bendeki akharat zırhını başka bişeye translamıştım eskisine döndüremedim sap gibi kaldıydım iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Crusader ile seasona başlamayı düşünüyorum.Güncel build tavsiye edermisin 1-2 tane göz atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Bende birazdan 70 olacam crusaderla. Varsa güncel farm buildi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Season shield'ını düşürdüm 70 olduğum gibi, bi de blade of prophecy düşse gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Yav bu hayvan gibi gold drop olan mekanin olayi ney, partyde sonuna yetistim adamlara soramadan ciktilar,9m civari gold pickledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 treasure goblin bitince gate aciliyo, inine giriyoruz, patronunu dovup altinini caliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 olayı bol bol gold, gem ve bosstan düşen legendary gem. fakir değilsen çok lazım değil aslında sdf. bi de oyundaki en güzel tasarlanmış zindan aslında. manzara iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 oyundaki crusader gayemin en azından 5 kez kırdığım angel hair braid düşürmek olması. böyle resmen kadaladan çıkıp bir zamanlar fakir ama namuslu bir kemer vardı hatırlıyor musun demesini bekliyorum sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Abii braid salvage edilir mi? Oyundaki en iyi cru itemı braid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 eskiden çöptü ondan bahsediyor, sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 eskiden nasildi, o punish rune olayi cok op olmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 eskiden extra bi olayı yoktu işte onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 offf eve gitsem de saga sola kalkan atsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 punish'in dmg rune'leri üç ayrı element, kuvvetli item ama op değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 condemn shieldi acayip olmuş asıl hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Condemn shield iyi de, yanına blade of prophecy lazım. O da düşmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 blade of phrophecy düşünce holy rune geçiricem de şimdilik maximus + cindercoat var ve fire rune ile kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 profilleri koyun gencolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 condemn shield 10/10 da sezoncu değilim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bi BIS listesi filan yok mu ya sezon icin, bi suru sey dusuyo, kalsin mi gitsin mi karar veremiyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 arcane said: condemn shield 10/10 da sezoncu değilim ya :( kim uğraşıcak abi ya yaptık bütün karakterleri işte yetsin. uğraşılmaz bilizort'un gear resetleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 aquila said: bi BIS listesi filan yok mu ya sezon icin, bi suru sey dusuyo, kalsin mi gitsin mi karar veremiyorum asdf. leaderboardsda solo seasonal crusadera bak işte oradan anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bakıyorum leaderboard'lara 30+ neredeyse hepsi fury shotgun build. Aynı item'lar fiks. Rolands tamamlayarak shield bash'le bam güm oynama ütopya mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bana 1 parça rolands set item düştü daha 68 paragon oldum. Adam 97 paragon olmuş 5 parça akkhan, 5 parça firebird falan kasmış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar