Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ben bi 2-3 hafta girmedim o ara komple koptum barbardan o yüzden daha keyifli geriyor öle 1-1.5 saat takılıyorum çıkıyorum crusaderle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 şuan için en imba build ve item seti ne crusader için yeni başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ben fire oynuyorum full set akkan ile foh spamlıyorum t6 da herkes ölüyor zaten. bir kac build daha var holy / fire icin ama full set lazm her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 µh said: şuan için en imba build ve item seti ne crusader için yeni başladım sınıfın bir tek seti var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kombinasyon olarak diyorum, cdr set de olabilir blackthorne da olabilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 t4-5 rahat gidiyor ama t6 geçemedim bi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hattat-2965/hero/42262922 akkhan 2 parça daha var ama takınca dps çok düşüyor. fire dmg buflarından da vazgeçmek istemiyorum 1m dpsle beraber akarat'da 17-18m vuruyor kalkan. arada derede kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 µh said: kombinasyon olarak diyorum, cdr set de olabilir blackthorne da olabilir vs. Crusader de cdr set diye birşey yok hepsi akkhan set ve en efektifi şuan cdr. BS spec ise tamamen bayık çok oynadım sıkıcı zevklı değil ve single dps şaka gibi şuan en iyisi akkhan full set bonusu alıp darklight ile fire spec ya da HF spam fate of the fell ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 t6 için akkhanın yanına silah-shield hangisi iyi olur peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Biraz fire itemım vardı barbardan gelen onlarla bi crusader yapayım dedim. Sıkıntıdan bayılmışım, uyandığımda kendi kendine t2 boss tanklıyordu karakter. Cidden nasıl oynuyorsunuz şu classla? Uykunuz gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 witch doctorla birlikte en yüksek vuran class şuan niye uyuyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Full set giyip class spesific silah kalkan combosunu yapınca mı en çok vuruyor? Hayır 7.5 milyardan fazla vursa yine sıkıcı, gameplay tırt. Abilityler cansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sus sus sana uymuyo diye kaka deme hemen güzel çar zevkli lan işte piyuv piyuv pew pew felan işte yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 axedice said: Biraz fire itemım vardı barbardan gelen onlarla bi crusader yapayım dedim. Sıkıntıdan bayılmışım, uyandığımda kendi kendine t2 boss tanklıyordu karakter. Cidden nasıl oynuyorsunuz şu classla? Uykunuz gelmiyor mu? Bende çok sıkıldım oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 barbar gibi veya Dh veya wizard gibi vuracaksa oyunca class seçmeye gerek yok hep beraber aynı karakter olalım. ayrıca sizin cru dışındaki karakterleriniz kaç vuruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Dps dusuk degil crusaderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Evet DPS için vura-BİLEN adam lazım. Bak içinde BİLEN geçiyor, demek ki neymiş, it's fine, l2p your class noob! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 axedice said: 7.5 milyardan fazla vursa yine sıkıcı, gameplay tırt. Abilityler cansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 vuruyor arkadaşlar. sizin oynadığınız karakterler vuramıyorsa enteresan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Hala "çok vuruyor =DDD " yorumları gelmesi... Bakın biraz daha açayım crusader classını. axedice said: sıkıcı axedice said: cansız axedice said: tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 tamam sinirlenme vurmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sen vuramıyon ondan sıkıcı diyon çara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bu arada kimse cevap vermedi de ben yazayım ihtiyacı olan olur akkhan seti gloves-shoulder-tunic-helm şeklinde yapınca 5. parça için pant veya bot kalıyor. bu şekilde belt+boşta kalanla captain crimson seti yapılabiliyor fazladan 10 cdr 50 resist 10 resource red. 2k life regen geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 exp.nın çıktığı günden beri crusader oynuyorum harbi sıkıcı yine rift falan neysede özellikle tek başına bounty akşam 8 de uykumu getiriyor lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bodoslama crusadere girmek mantıksızmış zaten.İyiki başta bununla açmamışım oyunu.Diablo diğer karakterleri denemeden soğurmuşum.Barbar için bir sürü item kasmıştım.Fire dmg %126 oldu şimdi lidless wall gelirse %146 olacak.Biraz dmglar için oynuyorum şimdi.Düşen itemler içinde iyi rollerle zorluyorum biraz one shot fire crusader a az kaldı.Riftlerden öte boss kesmeye odaklandım daha çok. Maximus muazzam bir silah.Fire chain yanlış görmüyosam 30-40m arası vuruyor.bunun alternatifi bir silah var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Var alternatifi. Fire foth oynuyorsan darklight. Holyshotgun oynuyorsan fotf. Maximusun demon bi acayip. Bazen cikar cikmaz geberiyor aninda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar