Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Sam

Öne çıkan mesajlar

kesin değil, data-mined. dahası da olabilir ama ben pek ümitli değilim.
olorin84 said:

Crusaderın 2h muhabbeti yuzunden butun 2h weaponlar bok gibi vanillada her classın 2h buildleri olurdu şimdi 2h kulanan bi crusader var.

bunu açıkladılar yalnız cru ile alakasız, ilvl 63'ten 60'a çekildi artık item'lar 70'e kadar gittiği için. ros almayanlara kazık atmış oldular o ayrı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

o rakamlar dogruysa hafif abarti kacmis gibi. combust ne oyle. zaten crit bufflarini acip patlattiginda agzina siciyordun etrafin simdi 3 katimi olmus ne.

ben pek ihtimal vermedim onlara.

400k dps 7-8 mil thougness ile t1 en rahat class crusader.. oyle dondurup duruyorsun cekici :P

sikintisi bunlardan cok monotonlugu bana gore.
Sosyal ağlarda paylaş

kullanılmayan şeyleri bufflamışlar yoksa kullanılanlara bir şey yok slash, hammer vs. öküz gibi de vurmuyordu ayrıca, öküz gibi vurma deyince ekranın köşesine yıldırım bolt sallayıp herşeyi değmeden öldüren barb, death star wiz filan gelmiyor akla da bu mu geliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

kullanılmayan şeyleri bufflamışlar yoksa kullanılanlara bir şey yok slash, hammer vs. öküz gibi de vurmuyordu ayrıca, öküz gibi vurma deyince ekranın köşesine yıldırım bolt sallayıp herşeyi değmeden öldüren barb, death star wiz filan gelmiyor akla da bu mu geliyor?

İyide aynı itemi bunada ver o da vuruyor classdan ziyade itemle alakadar bi olay o.
Ayrıca barbara laf etme kendimi thor gibin hissediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Dmg de problem yokduki öküz gibi vuruyordu zaten problem surv idi bok varmış gibi dmg boostlamışlar inş final değildir o 30% reduction ilazım..

yüzde 30 reductiondan daha cok block ve ona bağli regeni adam edebilirler veya block olayını daha düzgün hale getirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

bu mid-range safsatası resmen canına okudu sınıfın. melee-spec crusader'ların kalkan bloğu elite ability'lerinin çoğundan korumuyorken ve dahası scale olmuyorken nasıl oynamasını bekliyorlar anlamadım. ver %30'u, sonra kıs fazla gelen ability varsa. %15 nedir, blur kadar kıymeti yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Monks are working as intended and Dashing Strike is perfectly balanced.

aynen böyle üstü çizili patch note var lan ahahahah

Malthael is now much more afraid, and will more consistently drop the Reaper's Fear Legendary crafting material

In Campaign Mode, Manglemaw now only drops loot and gives XP before the player progresses to the Chancellor's Tomb quest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...