Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kesin değil, data-mined. dahası da olabilir ama ben pek ümitli değilim.
olorin84 said:

Crusaderın 2h muhabbeti yuzunden butun 2h weaponlar bok gibi vanillada her classın 2h buildleri olurdu şimdi 2h kulanan bi crusader var.

bunu açıkladılar yalnız cru ile alakasız, ilvl 63'ten 60'a çekildi artık item'lar 70'e kadar gittiği için. ros almayanlara kazık atmış oldular o ayrı tabii.
Mesaj tarihi:
o rakamlar dogruysa hafif abarti kacmis gibi. combust ne oyle. zaten crit bufflarini acip patlattiginda agzina siciyordun etrafin simdi 3 katimi olmus ne.

ben pek ihtimal vermedim onlara.

400k dps 7-8 mil thougness ile t1 en rahat class crusader.. oyle dondurup duruyorsun cekici :P

sikintisi bunlardan cok monotonlugu bana gore.
Mesaj tarihi:
kullanılmayan şeyleri bufflamışlar yoksa kullanılanlara bir şey yok slash, hammer vs. öküz gibi de vurmuyordu ayrıca, öküz gibi vurma deyince ekranın köşesine yıldırım bolt sallayıp herşeyi değmeden öldüren barb, death star wiz filan gelmiyor akla da bu mu geliyor?
Mesaj tarihi:
Sam said:

kullanılmayan şeyleri bufflamışlar yoksa kullanılanlara bir şey yok slash, hammer vs. öküz gibi de vurmuyordu ayrıca, öküz gibi vurma deyince ekranın köşesine yıldırım bolt sallayıp herşeyi değmeden öldüren barb, death star wiz filan gelmiyor akla da bu mu geliyor?

İyide aynı itemi bunada ver o da vuruyor classdan ziyade itemle alakadar bi olay o.
Ayrıca barbara laf etme kendimi thor gibin hissediyorum :D
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Dmg de problem yokduki öküz gibi vuruyordu zaten problem surv idi bok varmış gibi dmg boostlamışlar inş final değildir o 30% reduction ilazım..

yüzde 30 reductiondan daha cok block ve ona bağli regeni adam edebilirler veya block olayını daha düzgün hale getirirler.
Mesaj tarihi:
evet crusader yürürken boltlar çıkar yürüdüğü yöne doğru o kılıçla değil mi? (:P)

valla aynı item'ları vereceğim işte barbara 70 yapıyorum, sonra yazarım buraya aynı itemla nasıl oluyormuş.
Mesaj tarihi:
Olm fark var olmaz olurmu ama eksik etek olacak kadar yok o kadarda classman farkından olur diyorum kabullendim ben :D
ki kimse mızlamıyor bu demonhunterler 500 milyonlu mobu 6-7 snyde kesiyor ortalama gearla diye
Mesaj tarihi:
off gas yourself'e ciddi güldüm

bu crusader patch'i ne zaman geliyor bir tarih var mı acaba?

onu release ettiklerinde falan alırım artık bende exp'i, oynayacak bir şey kalmadı yine
Mesaj tarihi:
http://2.bp.blogspot.com/-FZ0UUDI04Ew/UFt3d_5EVQI/AAAAAAAAFbM/7kBRpakWOFI/s1600/Thor-Captain-America.jpg
solda barbar, sağda crusader. regalya iyi özetledi durumu.

yalnız thor'un eline tesseract vermişler uzaktan zaplıyor.
Mesaj tarihi:
bu mid-range safsatası resmen canına okudu sınıfın. melee-spec crusader'ların kalkan bloğu elite ability'lerinin çoğundan korumuyorken ve dahası scale olmuyorken nasıl oynamasını bekliyorlar anlamadım. ver %30'u, sonra kıs fazla gelen ability varsa. %15 nedir, blur kadar kıymeti yok.
Mesaj tarihi:
Monks are working as intended and Dashing Strike is perfectly balanced.

aynen böyle üstü çizili patch note var lan ahahahah

Malthael is now much more afraid, and will more consistently drop the Reaper's Fear Legendary crafting material

In Campaign Mode, Manglemaw now only drops loot and gives XP before the player progresses to the Chancellor's Tomb quest
Mesaj tarihi:
skillerin bilmesem de ne dmg inc basmış adamlar crusader'a

asıl soru nasıl o haliyle release ettiler... blizzardın özelliğidir aslında ekstra cost isteyen şeyler hep en iyilerdir adssad.

şaşırdım!
  • Yeni Oluştur...