Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23 Signs You're Secretly An Introvert

aquila

Öne çıkan mesajlar

4 tanesini yarım sayarsak 13 çıkıyorum, 11 diyebiliriz yani.

Tanımadığım bi gruptaki insanlarla direk sosyalleşemiyorum, çoğunu boş insan olarak görüyorum bilinç altımda.

Bi tek iş ortamına çabuk ayak uyduruyorum, hatta insanları kendime benzetme huyum var, mesela sık küfrederim, ben küfrettikçe millet de eder sdf

Ama onun dışında biri arayıp gel demediği sürece introvert'ün allahıyım da, anca gel dediler mi giderim ama o da kesin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

23 taneden fazlasını sayabilirim şu an, bunlar zaten vardı hep.

5-6. Ciddi olma durumu, arada bazen yapılan şakaları bile öncesinde çoktan gülüp sonra ciddiye alıyorum farkında olmadan.
9. Otobüsü falan geçtim de, metroda ben de hep en arkaya yürüyorum.
11. Etki-tepki değil de zıt kutuplar daima çeker.
12. Şu çok doğru, ama insanlar tek bir şey için gelselerdi yapabilirdim belki.
15. Kendimi bildim bileli, biri ortaya bir şey sorsa, abartmıyorum ama çoğu zaman ilk geri dönen sanırım ben olmuşumdur, hala da böyle bu durum. İleride de böyle olur. Hızlı davranma falan değil, diğerlerinin yavaşlığı ya da yoksunlukları belki.
16. İnsanlarla hiçbir zaman gerçekleştirmeyeceğim diyalogları ben de kuruyorum, zaten zannediyorum ki çoğunuz da kuruyorsunuz, ama sonu yok işte. Karşılıklı diyalog kurmak değil yine çoğu zaman, kendimle kuruyorum yine genelde.
17. 10'a 7'den yukarı çıkmıyor hiç, genelde düşük.
18. Makinacıyız ve tek bir disiplin de değil ne yazık ki, hayatımız analitik.

2 numara hariç var tamamı, dışarı çıktığım falan yok.
Ama şunları anlayacakları yerde çözümünü üretseler direkt onları yapamıyoruz di mi.
Herkes gibi olmak istiyorum ben de, nasıl olacak bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunların tek başına kötü bir tarafı yok abi, sırf insanlık halinden bile sahip olabiliriz adamların şu saydıklarına.

Ama eklendikçe kötü oluyor bunlara bazen, çevre ekleniyor, hayat şartları vs ekleniyor, sonra bunlar ekleniyor. Yoksa metrodan falan şikayetçi olmadım hiç.

TRAINS ARE AWESOME.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...