aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 secretly mecretly degil, bagira bagira introvertmusum galiba, 11 haric. http://www.huffingtonpost.com/2013/08/20/introverts-signs-am-i-introverted_n_3721431.html?utm_hp_ref=mostpopular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Secretly nasil oluyor abi? Adamin utangac oldugunu anlamak icin test yapmasi gerekiyorsa IQ 10 filan olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 come out of your shell şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 22/23 siktir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hadi beyler şükrüyü appreşiyet edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sakalı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 vohuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 GERGE said: Secretly nasil oluyor abi? Adamin utangac oldugunu anlamak icin test yapmasi gerekiyorsa IQ 10 filan olmali. utangaclik degil ki olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 4. Networking makes you feel like a phony. of şu direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 4 tanesini yarım sayarsak 13 çıkıyorum, 11 diyebiliriz yani. Tanımadığım bi gruptaki insanlarla direk sosyalleşemiyorum, çoğunu boş insan olarak görüyorum bilinç altımda. Bi tek iş ortamına çabuk ayak uyduruyorum, hatta insanları kendime benzetme huyum var, mesela sık küfrederim, ben küfrettikçe millet de eder sdf Ama onun dışında biri arayıp gel demediği sürece introvert'ün allahıyım da, anca gel dediler mi giderim ama o da kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ideal insanı tarif etmişler ya resmen eziklere teselli olmuş sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ah keşke 11 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Kotu bisi mi introvert olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tabii ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kişiselde aquila başlığı görünce bir an uzun uzun hislerini anlatacak sandım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konunun amacina hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tam değil abi. Tam değil. Uzun uzun hislerini dinlemek istiyorum. Yabancı değiliz, bize introvört olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yav said: ideal insanı tarif etmişler ya resmen eziklere teselli olmuş sdgf aynen, burç yorumu okuyomuş gibi hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 23 taneden fazlasını sayabilirim şu an, bunlar zaten vardı hep. 5-6. Ciddi olma durumu, arada bazen yapılan şakaları bile öncesinde çoktan gülüp sonra ciddiye alıyorum farkında olmadan. 9. Otobüsü falan geçtim de, metroda ben de hep en arkaya yürüyorum. 11. Etki-tepki değil de zıt kutuplar daima çeker. 12. Şu çok doğru, ama insanlar tek bir şey için gelselerdi yapabilirdim belki. 15. Kendimi bildim bileli, biri ortaya bir şey sorsa, abartmıyorum ama çoğu zaman ilk geri dönen sanırım ben olmuşumdur, hala da böyle bu durum. İleride de böyle olur. Hızlı davranma falan değil, diğerlerinin yavaşlığı ya da yoksunlukları belki. 16. İnsanlarla hiçbir zaman gerçekleştirmeyeceğim diyalogları ben de kuruyorum, zaten zannediyorum ki çoğunuz da kuruyorsunuz, ama sonu yok işte. Karşılıklı diyalog kurmak değil yine çoğu zaman, kendimle kuruyorum yine genelde. 17. 10'a 7'den yukarı çıkmıyor hiç, genelde düşük. 18. Makinacıyız ve tek bir disiplin de değil ne yazık ki, hayatımız analitik. 2 numara hariç var tamamı, dışarı çıktığım falan yok. Ama şunları anlayacakları yerde çözümünü üretseler direkt onları yapamıyoruz di mi. Herkes gibi olmak istiyorum ben de, nasıl olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ankete kadar dustuyse yeni prim kasma yontemi olacak, acisini cekmeye de biz devam edecegiz anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bu bir sorun değil yalnız. Adam geri kalan 99 kişi mutlu olmuyorsa, rahat edemiyorsa suçu ne? Sıkıntı bence böyle bir insan olmak sizi mutsuz ediyorsa başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ahah niye herkes rahatsizlik, hastalikmis gibi yaklasmis ben de anlamadim. bi sizofrenlik degil, prim yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fly said: ankete kadar dustuyse yeni prim kasma yontemi olacak, acisini cekmeye de biz devam edecegiz anasini satayim :( 11 hariç hepsi tamam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bir introvert olarak sayısız hatun kaldırıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bunların tek başına kötü bir tarafı yok abi, sırf insanlık halinden bile sahip olabiliriz adamların şu saydıklarına. Ama eklendikçe kötü oluyor bunlara bazen, çevre ekleniyor, hayat şartları vs ekleniyor, sonra bunlar ekleniyor. Yoksa metrodan falan şikayetçi olmadım hiç. TRAINS ARE AWESOME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar