moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Asıl senin dediğin mantıksız adam haklı burda bi kominiteyiz sevilen bi adamdan zorda bunu sadaka olarak algılamak ne biçim bir zihniyet. İlerde adam düzlüğe çıkıncada mekanınına uğrarsın bi yemek ısmarlar sana eğer takıldığın buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kolay gelsin bu arada beIlow. senin yaptığın işte arkan sağlam değilse para açısından, zorluklarla karşılaşabiliyorsun. umarım atlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hakkaten ne demek istediğimi anlayamamnız o kadar acı ki. nasıl hayatta kalıyorsunuz anlamıyorum. herşeyin bir adabı var. sorun 1 tl veya 10.000 tl destek olmanız değil. ama bunu bile görememeniz, ne dediğimi algılayamamanız harbiden çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bana kalırsada senin bunu böyle algılaman çok üzücü. Dediğin herşeyi bende sana ters taraftan söyleyebilirim ki bu saldırgan tavrın bile ilginç neyse. Herkesin bakış açısı ve algılaması değişik sonuçta ama direk karşındakine bişi yazıp çok üzücü :( nasıl hayatta kalıyorsunuz tavrı ne biçim birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 allah adı veriyorum bak, allah için şu tip mevzularda sequo lafı etmeyin artık ya. yeter artık polis çağrıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ne dediğin gayet anlaşılıyor ; ama bu forumun genel üslubu daha argo ve gayriciddi şekilde gelişiyor.Buradaki insanlar da bunu yadırgamıyor hatta kendileri bir parçası oluyor. Tam tersine konuyu biraz esnetmemek , aşırı ciddi yazmak olayın karanlık atmosferini daha da arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ahaha muhabbete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sovucem de topik pic olacak diye sovmuyorum. Nasil kafalarda tiplersiniz lan siz ? Neyse, bi figur falan ver dicektim de ulu orta sormayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi sorunları yazıp rahatlamak istemiş biraz, kimseden para falan istediği yok adamın ama direkt hayır işine bağlamışsınız topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi öncelikle helal olsun. yaş kaç bilmiyorum ama bu devirde kendi çabalarınla bişeyler yapmış olman bile çok önemli.bilmiyorum inançllı birimisin ama ben din'e çok inanmasamda Allah'a çok inanan biriyim. herkes gibi bende çok zor dönemler yaşadım hele hele ailemin sağlığıyla ilgili.inancımı kaybetmedim hiç.çok sorguladım ama kaybetmedim. muhakkak ki her işte bi hayır vardır.eğer inanan biriysen sana diyebileceğim tek şey inancını kaybetme. sakın vazgeçme.hayat bi şekilde sürüyor.sakın pes etme abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kampanya yapılabilir ya rob389'un ki gibi 20 TL'ye 2 kahve kuponu almış oluruz^^ isteyen gider içer de yani. Gayet legit. Neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yav said: kampanya yapılabilir ya rob389'un ki gibi 20 TL'ye 2 kahve kuponu almış oluruz^^ isteyen gider içer de yani. Gayet legit. Neden olmasın. Su çok güzel bir öneri. Arkadasini alıp gider insanlar bahaneyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 beilowu şahsen tanımam ama bildiğim kadarıyla eskiden beri mekanlarda falan çalışıyordu, sonra azmetmiş mekan açmış helal olsun. girişimci ruha saygım sonsuzdur. tavsiyem ilk etapta gereksiz olabileceğini düşündüğün masrafları azalt. dükkan anladığım kadarıyla faaliyetlerden gelir sağlıyor, bu durumda canını sıkmanı gerektirecek bişey yok. kısa süreli sıkıntılar her zaman olasıdır. önemli olan işin devam etmesi ve orantılı harcamalar. şans seninle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kisacasi, biraya su kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sequo res plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Nazca said: Abi sorunları yazıp rahatlamak istemiş biraz, kimseden para falan istediği yok adamın ama direkt hayır işine bağlamışsınız topici. Sunda sikayet edilecek bisey yok bence. Gayet sevilen, desteklenen bir adam oldugunu gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yav said: kampanya yapılabilir ya rob389'un ki gibi 20 TL'ye 2 kahve kuponu almış oluruz^^ isteyen gider içer de yani. Gayet legit. Neden olmasın. Bu guzel hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Açıktan para vermek yanlış anlaşılabilecek bir şey. Zaten direniş döneminde de benzer bir muhabbet dönmüş Bellow reddetmişti. Bence şöyle bir şey yapalım. Mekanın büyüklüğünü bilmiyorum, ama orada pati buluşması ayarlayalım. Eskiden ara ara lan partidir şudur budur yapardık, bu sefer de Cafe buluşması olsun. Gidelim, oturalım, muhabbet edelim. Yemek yeriz, çay kahve içeriz, tatlı yer tatlı konuşuruz. Zaten pati içinde birbirini başka yerlerden tanıyanlar var, tanımayanların da bir kısmı burada tanışıp sonra gün içinde görüştüler ettiler, bir toplaşmaca olur. Bellow bir fiks menü ayarlar, o menüye de bir fiyat çeker, sabit ücretli toplaşmaca. Ekstradan bişeyler yemek içmek isteyen cebinden öder sonra. Tek buluşma yetmezse ara ara böyle buluşmalar ayarlanır, mekan zaten Taksim'de oradan kalkılıp daha sonra moda göre bara falan geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yav said: kampanya yapılabilir ya rob389'un ki gibi 20 TL'ye 2 kahve kuponu almış oluruz^^ isteyen gider içer de yani. Gayet legit. Neden olmasın. diğer türlü hiç bir şekilde kabul etmemde bu mantıklı geldi. Önceden kahvesini almak isteyen olursa gelmek şartıyla belki bu yapılabilir. Bu arada herkese teşekkür ederim. Yaş 28 daha saçları dökmedim kel kalana kadar yolu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hacı, neden kaynaklanıyor bu düşüş onu iyi analiz etmen lazım. gerçekten de durum ülkenin gidişatı ile paralel bir biçimde mi kötüye gidiyor? yoksa mekanda, konseptte, satışta, fiyatta, müşteride vesairede mi sıkıntı var? eğer dediğin gibiyse, 'dayanmak' lazım sadece, elinden geldiği kadar kenara para atman lazım artık ki bu krizi atlatabil. ama yok, dükkanın ilk açıldığı vakitteki 'eş dost cirosu' denen kısmı atlatınca ekonomik sıkıntıya düştüysen biraz daha düşünmen gerekecek konu üzerinde. umarım her şey yoluna girer bir an önce, pati buluşması fikrini de destekliyorum, ben de gelmek isterim açıkçası. hem görmüş oluruz, hem de epeydir buluşma olmuyor. en son katıldığım buluşma 2 sene önce falan ufak çaplı bişi yapmıştık yav ile, o galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Valla ülkenin gidişiyle ilgili. Turistlerin gelişlerini iptal etmesi ve insanların Taksim'e düzgün çıkamamaları etkiledi. Hani mekanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Elimden geleni yapıyorum olaylardan önce çok iyi giderken olaylarla birlikte çok pis bir üdşüş oldu. Köşeye para atmaya çalışıyorum ama olmuyor 2 gün iş olup 3 gün iş olmayınca para giderlere gidiyor ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kahve kuponu olayı iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yav said: kampanya yapılabilir ya rob389'un ki gibi 20 TL'ye 2 kahve kuponu almış oluruz^^ isteyen gider içer de yani. Gayet legit. Neden olmasın. şu gayet güzel öneriymiş. araya gruopn vb firma sokmadan kampanyalı yeme içme vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 imamizer said: gerçekten kötü niyetli bi varlık olsaydı saçı sakalı traş eder takım elbise giyip kpss kursuna yazdırırdı seni. topicin sonrasını okumadım. güldürürken düşündüren türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar