Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 sağ klik > properties > change icon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 çorum en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bunneh said: sağ klik > properties > change iconBiliyoz onu. Görev çubuğundaki ikon değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 GERGE said: yav said: iron ne yav Chrome'in Google ivir-ziviri cikartilmis olani. Ne yaptigini izlemiyor, Google icin data mining yapmiyor. sokaktaki simitcinin bile data mining yaptigi bir ortamda google in data mining yapmasini yadirgamak/engellemeye calismak? adam babasinin hayrina yapmiyor browser'i birakinda azcik onlar nasiplensin, bu firefox da olabilir IE de olabilir. yarin oburgun su iron midir nedir oda popular olsa data mining in ebesini okutur merak etmeyin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bu arada merak ettim indiriyom ironu, 99 dan kalma bi site ve web installer i bile olmadan basladik bakam nasi bisiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 chrome'un aynısı abi, tek farkı hiçkimseye veri yollamıyor olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Peki Chrome'u Google'a bilgi gönderiyor diye kullanmayıp, ne idiği belirsiz bir firmanın browserını nasıl güvenip kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Kime nasil bilgi yolladigi test edilebiliyor cunku sistemden gelen-giden paketlere bakilarak, kendim test etmedim ama 4 yildir ortada SRWare Iron, privacy odakli forumlarda denendi hep. Bir de Reyou, mumkun oldugu kadar data mining olayina hedef olmadi istemiyorum. Engelleyebildigim kadar engellemekte ne sorun var? Google gibi buyuk firmalari olabildigince az kullaniyorum zaten. YouTube ve image search olaylarinda zorunlu Google sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Günde 10 saat cep telefonu browserindan giriyorum nete, iron in android surumu yok sanirim. Cep telefonlati icin varmi data mining yapmayan tarayici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Firefox var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Chrome'un sapittigi su gunlerde Iron ilac gibi geldi (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 anasını satim hepsi birer devlet başkanı, data mayning yapii yapii diye geziyorlar. hayır bu neyin kafası, kullanın beğendiğinizi ya. siz küçükken ben elfim ben cüceyim diye kavga eden insanlarsınız yapmayın böyle miningde bir meslek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Iron fesbukta sorun çıkarıyor 2dir, kroma döndüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 firefox. hangisini denediysem awesome bar'a yaklaşan birini göremedim. istediğim siteye en hızlı ulaşmamı sağlayan olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yahu iron yüklüyorum, rusça yüklüyor direk? neyse ingilizce'ye çevirebildim ama neden rusça yüklediğini anlayamadım ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Sam said: firefox. hangisini denediysem awesome bar'a yaklaşan birini göremedim. istediğim siteye en hızlı ulaşmamı sağlayan olay. şu çok harika bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 3-4 saatte bir kapatmak gerekse de firefoxtan başkasını kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 chrome da, operadaki ctrl+enter kombinasyonu var mı? ya da eklenti falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Command+Enter var OS X'de, Win'i bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 L_Zero said: anasını satim hepsi birer devlet başkanı, data mayning yapii yapii diye geziyorlar. hayır bu neyin kafası, kullanın beğendiğinizi ya. siz küçükken ben elfim ben cüceyim diye kavga eden insanlarsınız yapmayın böyle miningde bir meslek. sanane abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaflik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 minoc ta corp por attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar