samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Infinite stratosu unutmuşum ya. SS kız bi aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 IS ikinci sezonun ilk bolumunde 1 kitap gectiler resmen. neyse bisey olmuyordu zaten. Rusya-chanda gozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Nazi-tan best girl http://i.imgur.com/1M5Xaek.png İlk sezonda ne olmuştu ben de hiç hatırlamıyorum ama ya, tamamen silmişim hafızadan(o kadar tırtmıydı bu ya, çok hastası olmasam da baymadan izliyordum en azından. sanırım sadece karakterlere odaklanarak izledim :p ) İlk sezondan bir tek bunu hatırlıyorum ^^ http://www.youtube.com/watch?v=i5p8Q3EsgS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita bu nasıl? genelde uzun isimli animeler ii çıkıyor haha ya hiç birine bakmadım nasıl diye, hangisin iizlesem bilemedim pokemon izlicem galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Toradora ekibinin yeni anime guzelmis, Golden Time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 MaoYuu/Hataraku Maou-sama filan gibi Hero/DemonLord/Economy üçgeni bir şey çıkıcak muhtemelen ama daha izlemedim. İlk ikisi sezon favorilerimdi, bundan da aynı performansı bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita çok tatlı. Önceden saydığım ikisi kadar çarpıcı değildi ilk bölümü ama sevdim yine de. Kısa hali YuuShibu, HorribleSubs "I Couldn't Become a Hero, so I Reluctantly Decided to Get a Job" diye çevirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 IS ilk sezonu izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 eh işte gideri var. harem seviyosan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu sezon baya baya güzel şeyler var ya. magi, kuroko no baske 2. sezonları da gelmiş. değmeyin keyfime oh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Magi Hajime No Ippo Golden Time Coppelion Log Horizon Kill La Kill Lulz için de SekaTsuyo >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 YuuShibu fazla meme sokmasalar gözümüze iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 coppelionun arkaplanlarına fışkırta fışkırta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 BabacumMostors said: IS ilk sezonu izlemeye değer mi? kitaplarinin neredeyse aynisi IS o bakimdan guzel sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Log Horizon, Sword Art Online'a benziyor hatta onun Japonya'da geçeni diyebilirim. Kuroko no Basuke 2 ve Ippo: Rising ile spor animesine doyacağım bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Log Horizon'u sevmedim ben, bir bolum daha bakacagim ama kapatirim sonra belki. Adinin gectigini gormedim: Nagi no Asukara. Bunu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 maginin giriş süperdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Log horizonun, Swort Art Online bunlarin hepsinin babasi .hack'tir. Kaede daha iyi bilir aslinda /summon kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 coppelion çizimler acayip, konu da çok enteresanlığa elverişli ama kadro facia başrol hariç. naze desü? bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Öyle de .hack hep olayın insan/kullanıcı kısmı üstüne. Kendini fazla ciddiye alıp, üstüne her bölüm WORDSWORDS dayayınca çok bayık oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 robot karının ilk bölü mü çıkmış eve gidince bakayım.. beğenirsme konusunu açarım.. açmak istiyorum.. ama şüphelerim var.. robot karı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Her sezon ayni seyi soyluyorum ama her sezon ayni sey oluyor. Crunchyroll bu sezon kendini asti yine, 42 seri oynuyor, 32 tanesi yeni, 9 tanesi gecen sezondan devam, 1 tanesi eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 14 anime var benim listede, ayiklamam lazim, ayiklayamiyorum. Epey sevdim bu sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Benim yeni sezondan 16 tane oldu ama daha arıyorum:p evet işsizim. Droplayacağım 1-2 şey var gerçi ama 3 bölüm izliyim diyorum onlar için de, baymaya devam ederse droplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Yeni sezon animelerini indirmeden denemek isteyenler icin: ACXRGTS9EDH AT6D3VKDWGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar