Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Boyle derleme bişi var mı? Sitıv jabs bak işten kovulmuş sonra mecburen geri çağırmışlar diye yeni yeni ögrenen arkadaşlarımı görünce (film sagolsun) ohooo millet neler neler yapmış , diye bu tarz basarı hıkayeli bi site var mı toptan okuyabileceğimiz?
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben varim abi. Ameleydim simdi skoda octavia 1.9tdi kullaniyorum
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 basarisizlik oykusu var istersen.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 10 sene sonra benimkini anlatıcam.
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Misal sukrunun amerikaya gidis hikayesi cok enteresan. Adam muzun ustunde gitmis.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 afrikaya diye yola cikmistim, kismet.
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Tabii sizin hikayelerde etkileyicidir , how i became a part of a group called 'paticik'.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Doğruyu söyle noyzura için açtın demi bu başlığı ?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 cata zamanı bg nin birinde fury warrior ile tüm healerlardan daha çok healing done yapmıştım afsd
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dual wield fury warrior negzeldi ya.
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Şaka maka , banane lan sizden , ünlü insanlardan bahsediyodum ben , herkes üstüne alınmış amk :D
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ibrahim tatlises insaat amelesiydi, onu anlat.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 itü maden bölümüne girip ikinci sınıfta okulu bırakıp tekrar sınava girip ist üni metalurjiyi kazanıp 2. senesinin sonunda dikey geçişle bilgisayar bölümüne girip 4. senede fark derslerini vererek mezun olup ardından önce IBM de çalışmaya başlayıp sornasında hollandaya giden birinin hikayesini bilyorum şimdi kendisi bir arap ülkesinde hangisinde hatırlamıyorum ama yaptı yani herhalde fena da kazanmıyordur
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 arap ulkesindeyse, kesin hicbisey beceremedigindendir. @azmodai
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yada lise biter bitmez önce otobüs muavini olarak başladığı tyurizm hayatına bir dönem setur akdeniz bölge müdürlüğü yaparak evame tmiş (arada bir kaç bölüm bıraka bıraka en son turizm otelcilik bölümü açık öğretimden üniyi bitirip kısa dönemaskere gidip geldi) şimdilerde ise kendi spor salonunu işleten akrabam var, ha bir yandan mevcut işini de bırakmadı ama oldu
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 mserdark'ın konuyla ilgili efsane sunumu vardı vecihi'den, tesla'dan bahsettiği. başarının gerçekten ne olduğunu insanların başarıdan anladığının çoğunlukla ilüzyon oluşu gibisinden. bulup izleyin.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 steve jobs işten mi kovulmus , steve jobs kim lan
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ahmet şerif izgören diye bi yazarın bi kitabı vardı. avcunuzdaki kelebek mi ne. O kitapta sırf böyle hikayeler var. Apple'dan post-it'e bi sürü firma hakkında bu tip kısa hikayeler vardı kitabın ismini yanlış da hatırlıyor olabilirim. ama yazar buydu.
coco Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 illa elektronil olması gerekmiyorsa sana tavsiye edebileceğim süper bir dosya var. sadece başarı değil eğlenceli ve başarılı hikayeleri anlatan, yeni dünya düzenine göre, bir kitap bu. "funky business forever".com türkçesini de edinebilirsin. ya da funky tribe'e katılabilirsin.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 askerden kacicam diye doktorayi bitirip su an profluga yuruyen arkadasim var bence tam bir basari hikayesi adam 36 oldu hala askerden kaciyor
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 başarısızlık hikayeleri anlatabilirim ben çok güzel...
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yav said: mserdark'ın konuyla ilgili efsane sunumu vardı vecihi'den, tesla'dan bahsettiği. başarının gerçekten ne olduğunu insanların başarıdan anladığının çoğunlukla ilüzyon oluşu gibisinden. bulup izleyin. +1
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bilin bakalım kim beyler =) =)) 7 yaşındayken babasını kaybetti ve yetim kaldı.Yalnız ve kapanık biri olarak yaşamaya oradan oraya sürüklenmeye başladı. 8 yaşında okuldan alındı ve köyde yaşadı.Zamanını tarlalarda kargaları kovalamakla geçirdi 10 yaşında yüzü kanlar içinde kalacak şekilde yeni okulundaki hocasından dayak yedi.Ailesi onu okuldan aldı.Sinirden ve korkudan üç gün evinden çıkmadı. 17 yaşında hayalindeki okulun istediği bölümü için gerekli not ortalamasını tutturamadı. 24 yaşında tutuklandı günlerce sorguya çekildi ve 2 ay tek başına bir hücrede hapis yattı. 25 yaşında sürgüne gönderildi. 27 yaşında kendisinden 1 yaş büyük meslektaşı kendisininde üyesi bulunduğu derneğin çalışmaları ile kahraman ilan edilirken kendisi hiç önemsenmiyordu.Doğduğu şehrin merkezinde rakibi törenlerle karşılanırken, o,kalabalık arasında yalnız başına olanları izliyordu. 30 yaşında kendisi başka şehirleri düşman elinden kurtarmaya çalışırken doğduğu şehir düşmanların eline geçti. Amiri onu kendisinden uzaklaştırmak için başka göreve atanmasını sağladı.Yeni görevinde fiilen işsiz bırakıldı.Aylarca boş kaldı. 37 yaşında böbrek hastalığından viyana'da 2 ay hasta ve yalnız halde yatı. komutan olarak yeni atandığı ordu dağıtıldı. 38 yaşında savunma bakanı tarafından görevinden alındı. bir toplantıda giyebileceği bir tek sivil elbisesi bile yoktu ve başkasından bir redingot ödünç aldı.cebinde sadece 80 lirası vardı Kendisi için tutuklama kararı çıkartıldı. En yakın beş arkadaşından üçü kongre temsil heyetine üye olmaması için oy kullandı. 39 yaşında idam cezasına çarptırıldı. [hr] 42 yaşında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı oldu..!
Öne çıkan mesajlar