diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi kadın bildiğin fantazi yapmak için çağırmış adamı işyerine. işler istediği gibi gitmeyince de onla birlikte dönmüş eve. yada asıl çiftleştireceği köpeğiydi ve sen ucuz kurtuldun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 oyle bisey olsa kadin kapiyi actiginda ustunde sadece disci yelegi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ozaman ikinci ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dur daha bu işin şeker istemesi tuz istemesi "fazladan yapmışım" diyerek börek vs indirmesi var http://galeri2.uludagsozluk.com/345/galatasaray-%C4%B1n-real-madrid-i-eleme-olas%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1_410788.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 reyou said: Xaenin said: Abi hikaye ondan ibaretti ve yaşımız 16 falandı, kimin yaptığını tabi ki söyleyemem. Şu hareketin hiç bir legit yanı yok yani yaş o civarlarda olmadığı sürece. Bu forum dürümüme hap atmışlardır diye lavaş yiyeni de gördü, bunun gibisini yine görmemişti. nasi lan? lavasi yiyip icinimi birakmis? dsfsd Abi şu pati buluşması hikayesini bilmeyenlerin olması çok tatlı ya. Biri gelse de anlatsa ben almak istemiyorum sorumluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 olayin kahramani anlatir birazda, yaaa o oyle degil yaaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 oğlum forum çok yavaşladı ya. f5 çok yavaş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: SeaGle said: Ya şu bireysel emeklilik mantıklı mı? Akbanktaki eleman çok ısrar etti ama bi düşüneyim dedim, ayda 130 tl mi ne 65 yaşında 400k fln olucakmış. Gerçi 65 yaşında 400 k yı napıcam da yine bi 40 da fln iyi para alınır. 65 değil 56. 400k tarafını bilmem. Devlet %25ini ödüyor falan dediler bugün. Bankacı kız 100 tl aylık ödemen olur 25 ini zaten devlet ödeyecek sen 75 yatıracaksın bugün dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yok abi sen 100 yatırcan devlette 25. Her ay 125 yatmış gibi oluyor yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Devlet teşviğini yakalamışken başlatın abi bireysel emekliliklerinizi bence. Cebinizden çıksa çok canınızı yakmayacak bir parayla girersiniz mis gibi. Ben hisse senedi ağırlıklı yaptırdım bir de, return olsun diye misler gibi. Miktarı artırdıkça daha az riskli hale çektiricem. Şimdi yapmazsanız ileride lan keşke o yaşta yapsaydım şimdi bu evi alırdım dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: olayin kahramani anlatir birazda, yaaa o oyle degil yaaa diye. Yok olm inkar edemiyor o hikayeyi asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Abi dişçi kızcağız senin böbreğini neden çalsın sen kafayı mı yedin ya? Erken boşalmamak için kızla buluşmadan fappidileyip sonra hevesi kaçtığı için kızı ekeni görmüştüm zamanında, kız böbreğimi alır diye bu kadar tırsan yeni çıkmış. abi ahahaha mükemmel böyle kendi arkadaşının başına gelmiş gibi anlatabilceğin hikayelerden, arkadaşlarıma anlatabilir miyim böyle böyle yapmıştı bi arkadaş diye? afasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Anlat abi ne soruyorsun, halka mal olması gereken hıyarlıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 haliya gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kardeş foto linki iptal olmuş , yenilesene bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sakata gelmezsin heralde de , ryu'yla sagata gelirsen sansin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Hatta şöyle anlatayım istersen olayın daha iç yüzünü: Yazlıktaydık, böyle herkesin takıldığı deniz kenarında bir mekan var. Burada kız buna yapıştı falan baya bir friksiyon yaşandı aralarında. Sonra kız dedi ki yarım saat sonra benimle camping alanında buluş. Adam tamam dedi, evine gitti, dediğim sebepten dolayı kendine vurdu, geldi "amaaan abi hiç uğraşamam ya" dedi. Kız camping alanında bi başına beklemiş. Olay böyle, bu şekilde anlatırsan daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Devlet teşviğini yakalamışken başlatın abi bireysel emekliliklerinizi bence. Cebinizden çıksa çok canınızı yakmayacak bir parayla girersiniz mis gibi. Ben hisse senedi ağırlıklı yaptırdım bir de, return olsun diye misler gibi. Miktarı artırdıkça daha az riskli hale çektiricem. Şimdi yapmazsanız ileride lan keşke o yaşta yapsaydım şimdi bu evi alırdım dersiniz. şu bireysel emeklilik hedesi aklıma yatıyor benim de. 25 yaşına geldik okumaktan etmekten bi türlü sigortalı iş miş olaylarına giremedik. bi ara bakıyım. bu arada fed tutanakları açıklanıyor bu gece, yarın için ekönömik kriz falan diyorlar. nereden nereye evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 benim akbank bireysel emeklilik zımbırtım vardı. 5 seneden fazla oldu. 1 sene ödeyip bıraktıydım sonra devam etmedim. parayı geri alayım dedim ama çok az bir kısımını geri verdiklerinden almadım. bi ara arayıp neymiş nolmuş öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 3 ay ödemezsen askıya alıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 her turlu para birikiyor abi iste 7 sene olmus benim cuk kadar para ata ata 22 bin mi ne birikmis asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 stormeagle said: Dünyanın en korkak köpeğine sahip olduğumu daha önce belirtmiştim. http://forum.paticik.com/read.php?22,6212033,page=1 Yalnız yaşıyorum, üst katıma 32-33 yaşlarında yalnız yaşayan bir bayan taşındı. Bahçede ayak üstü sohbette, kendisinin diş doktoru olduğunu buraya yeni taşındığı için köpeğinin korktuğunu ve çok havladığını, 1-2 günlük süreç içerisinde yavru köpeğine benim bakıp bakamayacağımı sordu. Tamam diyerek kabul ettim. Telefon numaralarımızı verdik birbirimize. Kendisinin yarın erkenden kalkacağını bu saatde uyandırmak istemediğini belirterek, köpeğini hemen vermek istediği için evine davet etti. Garibime gittiği için kibarca sağolun işim var gibi bahaneler bulup kapıdan köpeği alarak alt kata evime geldim. Biraz önce arayarak; *Alo; merhaba burak bey müsaitmisiniz acaba ? -Merhaba sevinç hanım tabi buyrun; *Rocky'i size yük olduğunu düşündüğüm için, bir süre ev yerine kendi muayanemde bırakmayı düşünüyorum. Sizden ricam işiniz yoksa eğer rocky'i getirebilirmisiniz. 19:00'da hastam geleceği için geçe kaldım. -Hm tabi olur çok uzak değil dimi *Yok yok sitenin 2 üst sokağında xxx adres. -Anladım *Çok çok teşekkür ederim, bir yorgunluk kahvesi ısmarlarım artık kih kih kih -Olur tabi teşekkürler. Genel olarak konuşmalarında bir kokanalık ve çarpıklık sezdim. Gay değilim ama bir anda oluşan samimi konuşmalardan kıllandım. Ayrıca muayaneye neden çağrıyorsun ::o Kahveden sonra buzlu küvette uyanır mıyım ? Ne dersiniz hiç uğraştırmadan direk böbrekleri gazete kağıdı ile verim mi ? 10 sayfa dönmüş, seni okudum gerisini değil. ve okuduğum da köpeğinin dünyanın en korkak köpeği olmasına şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abowwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar