Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zaten "sevinç hanım komşu" diye kayıtlı adamın hiç niyeti yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hayir, utanmasa ben doktoru aradim, oyle bi durm yok her turlu mama bol bol var dedi diye cevap vericekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 evet ny steak tutosunu görünce malzeme aldım, önce bir kendime yapim becerebilirsem davet ederim. tabi bir daha mesaja atarsa. sanmıyorum atmaz heralde artık. daha sığınacak bahane bıraktırmadım karşı tarafa @aquila o kadarı gelmedi aklıma ama iyimiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 mama al evine götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi sen kumbarayı bozdurmak istiyorsan kadını çağır, komşuluk ölmedi de vur beline silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Xaenin said: Heyecanlanacak tabi ne sandın? Kız meselesi değil ki olay, Arda bey vakası olacak sandık olamadı ne yazık ki. Dağılabilirsiniz. şu arda bey vakası'nın linki nedir? merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Fistan said: ben ilk mesajın gelişine vururdum voleyi düşünecek en ufak bişey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 muhtemelen 19:30 civarı wireless şifresini almak için zili çalacaktır. anormal bir durum olursa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 şifre almak için eve niye geliyo mesajatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 normal bi durum olursa yaz, basindan beri anormal hersey cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: muhtemelen 19:30 civarı wireless şifresini almak için zili çalacaktır. anormal bir durum olursa yazarım. anormal degilde, normal bi durum olursa yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 1- niyetini belli et 2- davran geri kalan gerçekten zaman kaybı ve hüsran, eğer ortada seks dönecek ya da dönmesi muhtemel bir kız varsa bunların dışında yapılacak herşey komikli hikayeden öteye gidemez. ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kardeş bu yetolukla rocky ile bir ilişki düşünmen daha doğru olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sparkcaster said: şifre almak için eve niye geliyo mesajatsın en son mesajında "tamam öylede olur" dedi. ben cevap vermedim. muhtemelen şifreyi bekliyor doğru.. ben niye zili çalmasını uydurdum ki, niye çalsın.. direk atim mesaj ile şifreyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sesli güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adam hazzı erteliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 troll ya bariz. muhtemelen 2. bi telefonu var işte kendine sevinç hanım komşu diye mesaj atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi şifreyi göndereceğine çıkıp kapıyı çal wireless ayarlarını yapmaya geldim desene bağlantıyı kur işte ordan kablolu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 evet 90% troll ama baya işsiz olmak gerek ya o mesajlarla uğraşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 of yeni gördüm Sevinc hanım komsu herşeyi ele verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Noyzura nerde lan gel şu çocuğa ders verde gol atsın konuşuyordun bık bık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: Selam beyler, öncelikle problem yok organlar yerinde. Kısaca betimlemek gerekirse; 19:15 sularında beklediğim telefon geldi. Arayan o idi. tam erotik hikaye başlangıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 olm yapmayin boyle seyler, ben kaldiramam daha fazlasini, valla olup gidicem forum trolu yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben inanıyorum evrene olabilir böyle şeyler yani :) ya şunları uyduruyor olmak bile bir maharet veya hastalık, benim başıma gelse böyle güzel anlatamam, zaten ne alatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ninja çıkmasın lan bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar