Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dijital hep benimkiler readerda, fiziksel kitabım yok hiç 6-7 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 norak liste saglam, her turlu dover. noyan salih memecandan limon ve zeytin quadrology koyarsa isler degisir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 limon ve zeytini ben de okumustum ortaokulda laf edemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hayalimin ceo olmak olduğunu yazmamıştım olayı hemen insnaların hayallerinin peşinden koşmamasına (çünkü sen koşuyorsun ya büytün sistemi karşına alıp) bağlıyorsun işte sadece bu kadarsın, üzgünüm marjinal görüntün altında doğan görünümlü şahin kullanıcısı yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 benim hayalim kosmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: BabacumMostors said: saçmalamanın da bir sınırı var, eşeğin amına su kaçırmamak lazım bla bla bla sana değildi bu, sevdiğim birinin mesajına cevap olacaktı araya girmişsin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 0ne said: aquila said: abi allahini seven mana bassin, olucem yakinda. kotl pickledim, manaya bogucam seni geçmiş olsun şükrü. yüklü bi mana geliyo sana anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Norak said: random kitap fotosu koyacak adam şimdi sdfds sana ne denirse denilsin, ne istersen yapayım sadece çirkin konuşacaksın galiba ? Seni muhatab almakla hata ediyorum bu yüzden al bu sen kendini toplayana kadar son mesajım olsun. Çeşmedeyim şu an ve bunlar benim valizimden çıkardıklarım . Diğer çantamdada sanatsal teknik kitaplarım var ama çantada gaz maskem ile dj controllerımın sıkışmış bunlarda yeterli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Norak said: dijital hep benimkiler readerda, fiziksel kitabım yok hiç 6-7 yıldır. ben analog seviyorum . kitabı aldığımda koklayabileceğim , ormanda gaz lambam ile okuybileceğim. İlginç yerlerin altını falan çizicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bilim ve Din asfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 moriarty said: 0ne said: aquila said: abi allahini seven mana bassin, olucem yakinda. kotl pickledim, manaya bogucam seni geçmiş olsun şükrü. yüklü bi mana geliyo sana anladığım kadarıyla oha şükrü diye birisi varmış, demek ondan uzayda şükrü namazı başlığında şükrü geyiği dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: Laorx said: Noyzura said: Dünya bende beyler. dünyanın kozmik planı ve olması gereken bir çok güzelliği biliyorum. Güçlerimizi birleştirebiliriz. dünyayı kurtaracak akla sahip misin? Hem akıla Hem Güce Hem Cesarete Hem de sevgiye sahibim ! abi gözünü seveyim hangi güce sahipsin? bu cümlelerle aşağıdaki fotoğrafı açıkladın. wotlar girdin ya. "Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı." gerisi wot wot http://forum.paticik.com/thumbnails/722/e73/528/9b0/88e/fb8/86b/9a9/194/b1b/26_450xNULL.jpg ha zaten akıla da sahip olsan, anlattığın gibi aşmış bir adam bile olsan, burada ki insanlarla "iletişim" kurabilmek için, bir şeyleri o insanların dilinden anlatabilmeyi öğrenmiş olurdun çoktan zaten. kendini herkesin gözünde aptal durumuna düşürüp durmazdın. buradaki herkes götüyle gülüyor yazdığın şeylere ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 megaman yatak örtüsüyle dünyayı kurtaracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 minder o . megaman akar ayrıca . anlatmaya çalıştığım birşeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 mantıklı cevaplar almayı hak etmeyen birine cevap vermeye tenezzül eden kafama sıçayım adamda sorun yok bütün suç ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Boşa okumuşsun tayyip hala başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyan , sana gerekçelerinle ilgili yöneltilen sorulara ben özgürüm , kimseyi etkilemediğim sürece istediğimi yaparım , seni ilgilendirmez , canım öyle istiyor...vs minvali dışında hiçbir cevap vermediğinin farkında mısın ? Bu tanrı var ama nasıl olduğunu sorgulama öğretisine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: mantıklı cevaplar almayı hak etmeyen birine cevap vermeye tenezzül eden kafama sıçayım adamda sorun yok bütün suç ben de aferin hatanı anladığına sevindim. Ayrıyetten son olarak giderken cebine harçlık olsun şu satırlar : "Reason exists for those who cannot go on living without clinging to it. Now let's go... to the edge of reason." - Aizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 uzaylılar kaçırdığı için olabilir yada zaman yolculuğunun yan etkileri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 downwhereiam said: Noyan , sana gerekçelerinle ilgili yöneltilen sorulara ben özgürüm , kimseyi etkilemediğim sürece istediğimi yaparım , seni ilgilendirmez , canım öyle istiyor...vs minvali dışında hiçbir cevap vermediğinin farkında mısın ? Bu tanrı var ama nasıl olduğunu sorgulama öğretisine benziyor. burada sorularn bir çok soruya bir kitap olmaya yetecek kadar wot girdim ve herkes bunun farkında. Ama yoldaki kronun "neden siyah" tierindeki sorulara cevap vermiyorum . zorundamıyım ? değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 DoubleW said: Boşa okumuşsun tayyip hala başbakan varolan hayatı güzel ve adil kılmak hepimizin sorumluluğu. Henüz 29 yaşındayım ve birlikte çok güzel şeyler başaracağım insanlarla mucizeler yaracağımın sonuna kadar farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 beyler babacuma laf var. böyle hiçbişey yapmadan mı duracağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 para için köpek boku yemeye hazır adam, birine "cebine harçlık" dediği zaman cevap mı verelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 teşekkür ederim ama o küçücük sarmallarından çıkma 5 kuruşluk klişelerinle ilgilenmiyorum, spiritüelliğin ve tarot kartlarınla etkileyebildiğin alt düzey varlıklara sakla onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 synthesizer said: olm biz de sevisiyoruz da boyle reklamını yapmıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar