Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: 2013 yılında internetten kitapla falan ekonomi doktorası yapacağını ya da kendi mesleğim üzerinden gidersem makine mühendisi falan olacağını zanneden, ama tek becerisi 2 haneli iq sahibi kızları 3-5 kartla ve bi kucak dolusu yalanla yatağa atmaya çalışan bi adamla muhatap olmak kendimize hakaret aslında, ama hani cahil adam görünce dayanamıyorum ne yapayım. kendine engel olamıyorsan önce kendine hakim olmayı öğren. Bakalım susmayı berecerebilecek misin. Becerebilirsen ben sana gelir muhatap alırım ama kendine hakim olmadan başkaları hakkında atıp tutmayı kenara bırak. burası bir mesaj panosu. farkındaysan başka topiclere pek saçla olmuyorum. Sende bu kadar karşıysan bana o zaman kendini benim açtığım topiklerden uzak tutabilecek kadar kendine hakim ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Marty said: internette hersey var beyler. sakin olun deep web de süper diplomalar satılıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://dashburst.com/wp-content/uploads/2013/06/on-the-internet-nobody-knows-youre-a-dog-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: gerçekten artık söyleyecek bir şey yok, 0ne a bunları söylesem adam MIT ye fln girecek algı düzeyine erişirdi hayatım boyunca gördüğüm en umutsuz vaka, adamın algı seviyesi tinerciden düşük orası kesin artık. benzer konuşmayla tinerciye 2 yıllık ön lisans bitirttirtik de işe girdi çalışıyor çocuk Hakaret et ve aşağıla. Olduğum şey karşısında ifade edebileceğin tek şey bu çünkü. Yüzleş kendinle. Yüzleşebilirsen umudun var güzel çocuk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Adamın şekilciliğine şekilcilikle cevap vermek ne kadar ironik.İhtisasa dayalı sosyal statü hiyerarşisi kuran orta sınıf elitist yapı. Herkes sahip olduklarıyla egosunu oluşturuyor tabi.Her gün yatağa kız atanın anlattığıyla , lisanslarını sayanın ifade ettiği aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 lisansiyla yapabilicekleri, ve yataga atilan karilarla yapilbilicek seyler farkli ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kendini mukemmel varlik gorme yanilgisindaki bir bireye mantik cercevesinde izah yapmaya calismak? Hic gerek yok? Ne deseniz o kendi dogrusu icinde kendince hakli ve mutlu abi iste. Gun gelecek ve "evet abi siz haklisiniz" mi diyecek sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 downwhereiam said: Adamın şekilciliğine şekilcilikle cevap vermek ne kadar ironik.İhtisasa dayalı sosyal statü hiyerarşisi kuran orta sınıf elitist yapı. Herkes sahip olduklarıyla egosunu oluşturuyor tabi.Her gün yatağa kız atanın anlattığıyla , lisanslarını sayanın ifade ettiği aynı şey. hahah su ozeti olmus tum icerigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: e gene soylen seye hayir, tam tersi, ben dogruyum, siz yanlissiniz diye cevap verdin. Hayır öyle birşey demedim sadece senin algı seviyen beyninde algılayamadığın bir durumu algılayabileceğin bir seviyeye yanlış bir şekilde indirgedi. Ben kimseye yanlışşın ya da doğrusun demiyorum. dediğim şey net. ben kendini ifade eden bir adamım ve kimseye zararım yok. kimseyi öldürmeyip kimseden çalmıyorum. sadece farklıyım ve farklı olduğum için bu kadar aşağılanmayı haketmiyorum diyorum. Bu sefer anlayabildin mi şükrü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 deli gormesem deli diyecegim gerci zaten kendine buyuk ihtimal deli denmesini istiyorsundur, zeki ile karisik boyle dusunsunler benim hakkimda imrensinler filan diyorsundur icten ice, malesef ne zekisin ne delisin. ailen kucukken yeteri kadar ilgi gostermemis veya cok gostermisler sonra bir anda ilgi kesilince sicmissin, o ilgiyi gidip disarida ariyorsun en son nokta olarakta burada ariyorsun. zeki insan ben zekiyim demez deli insan ben deliyim demez aydinlanan insan ben aydinlandim amk demez cok kiz ile birlikte olan ben soyle damdan dama atliyorum diye anlatmaz, anlatirsa usulunce anlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: SeaGle said: 2013 yılında internetten kitapla falan ekonomi doktorası yapacağını ya da kendi mesleğim üzerinden gidersem makine mühendisi falan olacağını zanneden, ama tek becerisi 2 haneli iq sahibi kızları 3-5 kartla ve bi kucak dolusu yalanla yatağa atmaya çalışan bi adamla muhatap olmak kendimize hakaret aslında, ama hani cahil adam görünce dayanamıyorum ne yapayım. kendine engel olamıyorsan önce kendine hakim olmayı öğren. Bakalım susmayı berecerebilecek misin. Becerebilirsen ben sana gelir muhatap alırım ama kendine hakim olmadan başkaları hakkında atıp tutmayı kenara bırak. burası bir mesaj panosu. farkındaysan başka topiclere pek saçla olmuyorum. Sende bu kadar karşıysan bana o zaman kendini benim açtığım topiklerden uzak tutabilecek kadar kendine hakim ol . Gözümü kapatıp yokmuş gibi davranabileceğimden daha fazla göze batıyor cehaletin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 arkadaşlar adam troll boşuna diplomalarınızı falan sergilemeyin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 cakabo ozetlemis iste, biz cok net anliyoruz anlattiklarini, ama sen bizim bunlara itiraz etmemizi anlayamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Esh said: Noyanin yasamini kiskanip da atar yapmayin olm sdf Sen 50 sene daha okusan ne onun gibi kiz olcak etrafinda ne de o kadar kolay para kazanabilecen (: ne istedigin zaman kalkip isine gidebileceksin ne sorumluluktan uzak yasayabileceksin. Kendi sinirinizi cok onceden cizmissiniz (: Sequo gibi arabalarımın fotolarını koymaya başlarım patiye. RX-7 , bir tane 4x4 sonrasında Lamborgini Diablo olabilir ;D Tvde de yakında görmeye başlayabilirler. programa konuk olarak bağlanıp "o bir yalancı kafayı yemiş , ben süper biriyim benim çıkarın tv'ye ekonomistim doktora yaptım" diye ağlayabilirler ;D asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Red said: arkadaşlar adam troll boşuna diplomalarınızı falan sergilemeyin sdfs BOSUNA MI ALDIK LAN DIPLOMALARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://www.karikaturbul.com/Content/Karikaturler/Umut-Sarikaya/sizofren-taraf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: lisansiyla yapabilicekleri, ve yataga atilan karilarla yapilbilicek seyler farkli ama =( abi bence olur. inanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: cakabo ozetlemis iste, biz cok net anliyoruz anlattiklarini, ama sen bizim bunlara itiraz etmemizi anlayamiyosun. itiraz edin etmeyin demiyorum zaten. Ben itiraz ederken bana hakaret etmeyin diyorum. Anlatmaya çalıştığım şey çok güzel birşey aslında. Dünyada bir sürü farklı , din mezheb v.s. bir birinden farklı şeyler var. Bu farklılıkların arasındaki itirazları hakaret ve aşağılama olarak yapıldığından terröt ve savaşlar kopmakda. İtiraz etmenin bir adabı var. Onu öğretmeye çalışıyorum ama anlamamak için ciddi bir direnişle karşılaşıyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 chakralarim kapali benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sparkcaster said: Jim_E_Rustler said: Xaenin said: Ekonomi doktorası yapmış adamla tarot falcısının kapışmasını izliyorsunuz değerli forum sakinleri. İşin dramatik kısmı adam öyle bir tümör ki, ildeniz gibi benign herifi bile yordu yani. İldeniz'e taunt atmanın banlık hareket olmaması zaten forumun en büyük kusru falan. sen bulaştırdın bu kanseri foruma Çevirdigim en büyük dolap olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 neyse masaj zamanım geldi beyler müsadenizle . sonrasında tarot seanslarım var 2 tane ve izmire geçip 3. bir seansım daha var. Sonra devam ederiz çalışmam ve eğlenmem gerekiyor ve kızlar bekliyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kill With FIRE!!! PLEASE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 herşey internette varmış da 0'ın gücünü bulamadım ben ya. 0'ın gücü demişsin exponentiation vermişsin, bu adeta bir zenci dostum. neyse gelince verirsin ;D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Olay diplomamız var onun yok ehehe olayı değil ki. Silkmişim diplomayı, ben lisans mezunuyum daha da yükseltmem, insanlığa ildenizden daha fazla faydam da yoktur şu an için de, herif doktora yapmış adama "senin yaptıklarının insanlığa ne faydası var ben milletin çakrasını açıyorum çok faydalıyım ehehe" diyo lan. Çakra ne mna koyim demiyo mu kimse etrafında bu adama anlayamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hayir, milletin zamaninda pisti oynadigi kartlarla, mistik biseyler varmis gibi prim yapmasi cok acayip insanlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar