monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 3 nesil sonradan banane, beni etkilemiyosa sorun yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 çocuk yapma mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 vaperon said: Ankaradan ötesi zaten büyük bir kayıp olmaz. atom bombası atalım gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 GENCOSMAN said: çocuk yapma mümkünse bu kadar esprili bir dille söyleyeceğimi düşünmüyordum ama tesisatlarımda sorun var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 2015 te demekki 7billion oluoz ? Şuan kaçız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 monoscope said: GENCOSMAN said: çocuk yapma mümkünse bu kadar esprili bir dille söyleyeceğimi düşünmüyordum ama tesisatlarımda sorun var zaten abiyi kişisel'e alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aman su sorunu baş göstersin başka bişey göstermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 GENCOSMAN said: çocuk yapma mümkünse daha öncelikli sorunlarımız var ssdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Komple duyarsiz ve ayisiniz beyler. Seal of approval veriyorum hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Cantug haric. Ona baska bir seal of approval veriyorum bilen bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kızlar ıslanabilecekse sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tasi sikar suyunu cikaririz, korkmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Cuce said: yettirirz abi nolcak. korkunc aclık susuzluk olduğunu gıbı korkuncta israf ve verimsizlik var dünyada. macro kasıcaz işte Abi israf ve verimsizlik şu an dünyanın en büyük sorunu zaten sanırım. Sorun derken öyle küçük sorun değil, en majör sorunumuz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 testis geçiyosunuz da okuduğum bölüm sağolsun çişimi, kakamı arıtıp içilecek kıvama getirebiliyorum allaha şükür. herkes başının çaresine baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 raad olun beyler su sorununuz biz görmeden ölürüz o yüzden sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 En basitinden hergün spermlerimizi israf ediyoruz. yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yazın klimalardan çıkan suyu adam akıllı kullansa millet aslında su faturasında ciddi azalma olacak. Sulama, tuvalette kullanım vs. Arıtılır ve dezenfekte edilirse başka alanlarda da kullanılabilir. Büyük AVMlerde sabahtan akşama kadar çalışıyor klimalar. O suları biriktirmiyorlar. Tabi bir şekilde o su toprağa karışıyor ama o karışıp tekrardan kullanıma geçene kadar çok süre geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 chrome said: Cantug haric. Ona baska bir seal of approval veriyorum bilen bilir :) http://i.imgur.com/5wChKmD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 onumuzdeki yillarda su sorunu falan olmayacak kuresel ısınma da buyuk bir yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 katılıyorum kesinlikle. iki gün önce marketten damacana su istedim hala gelmedi. sebep mobilet bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bi film vardı ya böle heryer suydu insanlar kara parcaları gibi yerler yapmışlardı içme suyu trade ediliodu falan adı neydi onun eski filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 E hakkaten yuh http://www.quizz.biz/uploads/quizz/387913/6_7ekuf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gerçekten yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar