Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Allah'a (c.c) çok şükür yapmışlığımız yok ama olurda kazara sekiz falan yapacak olsak, nasıl saklanacaz meleklerden ? Üstüne örtü örüp o şekilde mi tüp geçide tren girecek ?
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Norak said: pepsi ile yıkanırsanız değil. ama hemen öncesinde yogurtlu anal tedaviden çıktıysanız olabilir. Bu ne la?
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fenn said: Norak said: pepsi ile yıkanırsanız değil. ama hemen öncesinde yogurtlu anal tedaviden çıktıysanız olabilir. Bu ne la? işte bunlar hep sex
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Jaegerjaquez said: ben duşa girerken melek beni çıplak görüyormus çok hosuna gidiyomus sonra yavasca yaklasıp sevisiyomusuz hmmps sen bi de sabun yere düşünce düşün
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "HOCAM YINE MÜHIM BIR KONUYA DEGINMIsSINIZ ALLAH RAZI OLSUN."
Lombardi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 xaty said: sen bi de sabun yere düşünce düşün Offf. Bide kabak gibi aciliyor geriliyor ya. Insan bi urkuyor
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kendimizden de mi tahrik oluyomuşuz? noluyomuş. kendimize harammıymışız?(yazın bi yere 3. sınıf arabesk şarkı sözü olur bu) kendimize dokunmak günah mıymış? allah neden hepimizi kör yaratmamışız , bakmak günahsa. offf geliyo geliyo şarkı geliyo resmen.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ekşi'de bi de kız kardeş ile duş almak başlığı vardı. millet ağır sapık dfs
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şöyleside var https://eksisozluk.com/ruyada-kiz-kardesle-birlikte-olmak--3844743 (bacısı olan tıklamasın)
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://cdn.meme.li/i/o8hfn.jpg
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Lombardi said: Allah yardımcımız olsun, ülkemizi korusun diyorum bende Bence bunun için bayağı geciktik. edit: Bu arada bu hıyarlık toplu taşıma araçlarındaki ter kokan orangutanları açıklıyor sanırım.
Crematorium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 miyaw33 said: Şimdi melekler sevisirken yanımızdan ayriliyorsa ve Anal ilişki günah dediklerine göre, kim nasıl yazıyor günahı. öldükten sonra g.tün konuşuyo böyle böyle oldu diye
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Redeagle said: Lombardi said: Allah yardımcımız olsun, ülkemizi korusun diyorum bende Bence bunun için bayağı geciktik. edit: Bu arada bu hıyarlık toplu taşıma araçlarındaki ter kokan orangutanları açıklıyor sanırım. dün geberiyordum ya otobüste. rahat rahat gideyim saat 10da boş olur dedim. nasıl bir ter kokusuysa anca boğazda hız yaparken azaldı.
Öne çıkan mesajlar