Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 oturarak ise allahin görgüsüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 keeper of the hell miymiş sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Liebe said: o yüzden küvete işiyom ben after sex gg abi bence mantıklı. duş alırken küvete işeyen sadece ben miyim diye merak ediyodum. her duşta çişim olmasa bile işerim.3 damla olsun duşta olsun. bir ritüel bu benim için. bir kutsanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Goldbareni kusturenleri tespit edip zenciye dovdurecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 diaboliq said: Liebe said: o yüzden küvete işiyom ben after sex gg abi bence mantıklı. duş alırken küvete işeyen sadece ben miyim diye merak ediyodum. her duşta çişim olmasa bile işerim.3 damla olsun duşta olsun. bir ritüel bu benim için. bir kutsanış. ben tiksinenleri falan anlamıyorum ya sabunla şampuanla suyla akıyo gidiyo işte yapışmıyo ya oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 diaboliq said: abi bence mantıklı. duş alırken küvete işeyen sadece ben miyim diye merak ediyodum. her duşta çişim olmasa bile işerim.3 damla olsun duşta olsun. bir ritüel bu benim için. bir kutsanış. Birader tanımadığın insanlara pipinin resmini göndermen yine bi yere kadardı da, keşke şu detayı bizlerle paylaşmasaydın. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 goldbären said: yukarıdaki foto komikli şişkolu imajlarımı şikayet edenlere gelsin. forumun yarısı saçları yağlı, klimasız evde boxerla oturup sırtına 10" fan vurdurup serinlemeye çalışan asosyal şişkolar olduğu için zorlarına gitmiş heralde. ben tombikliğimi reklam edip hep birlikte gülelim diyorum, şişman asosyal beylerimizin zoruna gitmiş. bana şişko şişko diyenlerin kaç tanesinin kaç kilo alırsam askere gitmem başlığında stresli mesajlar attığını gördük. alın seveceğiniz bişey attım bakın bakın acıkın. ben 70 kiloyum ve bundan sonra tum siskolu fotolari sikayet edicem. ALLAHUEKBER WUHUU ayrica o BK pizza bok gibidir kesin. hazir dondurulmus kofte iyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 goldbären said: yukarıdaki foto komikli şişkolu imajlarımı şikayet edenlere gelsin. forumun yarısı saçları yağlı, klimasız evde boxerla oturup sırtına 10" fan vurdurup serinlemeye çalışan asosyal şişkolar olduğu için zorlarına gitmiş heralde. ben tombikliğimi reklam edip hep birlikte gülelim diyorum, şişman asosyal beylerimizin zoruna gitmiş. bana şişko şişko diyenlerin kaç tanesinin kaç kilo alırsam askere gitmem başlığında stresli mesajlar attığını gördük. alın seveceğiniz bişey attım bakın bakın acıkın. asosyal,yağlı saç ve askerden kaçma kısımları dışında beni anlatmışsın sfds üzülme yalnız değilsin dostum o şişmanlarla dalga geçenleri aramıza alır pestili çıkarırız icabında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 komik degildiki sisman resimleri sadece sismandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kaç kilodan bahsidyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 forgiver tier komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Cok kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 oha araya girmis herif ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 summon olayinda cigir actiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 farkettiniz mi bilmiyorum ama iki topiktir attention whore'luk dersi verdim over & out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bende 3 kilo vermişim lan. 89 kilo olmuşum. 85 e az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 İlk hedefim 100 den düşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/_np/6778/21156778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kilodan girdiniz, sidikten çıktınız ya la, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Eski ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://oi39.tinypic.com/in5zwp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/awrVjPD_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 mani said: http://oi39.tinypic.com/in5zwp.jpg Azmışlar lan hemen askjfhalksjfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar