hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Barbar ? feral ? sen hangi clası kastın ?d3 e karışmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Lol druid diycektim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mortis said: stinger said: Öncelikle starter editiondan deneme olarak başlamayı düşünüyoruz. Hangi server ı tavsiye edersiniz , birde pve serverında sadece arenadamı pvp yapılıyor. serverınızı horde alliance oranına göre seçin derim. Bazı serverlarda (bkz frostmane) %80 alliance %20 horde vs. gibi oluyor. Şu an server durumlarını bilmiyorum ama elbet vardır bi yerlerde en dengeli server neresi diye avrupada. PVE serverında, battlegroundlarda, arenalarda pvp yapılıyor . Yani herhangi bir world pvp mevcut değil contested zonelarda. Quest yaparken random pvpye denk gelmiim, kimse beni ganklemesin pvp ayrı, pve ayrıdır diyorsan PVE serverını seçin. Ya sus zerre pvp yapmış gibi bık bık yapmaz mı bir de. Kirli Mortis Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Level 15 olmamın ardından dungeonlar açıldı. Ne olduğunu anlamadan 27 olmuşum. Bu şekildemi level almaya devam edeyim? Bir kaybım olur mu? (normal questleri yapamıyorum çünkü - ana bir quest var mı?) Bir diğer sorum; http://www.wowinterface.com/addons.php sitesini buldum. Burdaki ui vs. legal mi? Legalse ne önerirsiniz. Eskiden hatırladığım kadarıyla (bir yerde görmüştüm) dungeona girdiğinde milletin ne kadar dps / heal vs yaptığını görebilen addon vardı. Halen böyle bişeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 dungeon + quest devam et. yalnız şöyle bir durum var ! eğer gold sıkıntın varsa sadece quest yap derim en azından %310 mount skill i rahat alırsın gibime geliyor. gold sıkıntın yoksa dungeon + quest devam. wowinterface addon sitesidir. addon lar legal dir. bir sıkıntı yaşatmaz.dps heal ve threat için "skada" yükle .birde recount var ama bu aralar tavsiye edilmiyor pc de FPS sıkıntısı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ayfon said: Konu kirliligine cok önem verdigim icin sorumu buraya yapim. Barbar druid acmisitm gecen gün. 90'ladim. Üste basa biraz ceki düzen vermek gerek. Feral'e en uygun 2h silahi nerde kasarim? BG mi yoksa dungeon farm mi? Profession olarak da Skinning var. Nerde en hizli leather toplanir? Ayrica tavsiyeniz varsa cok makbule gecer. Surdaki dailyleri yap, bu quest serisini yap gibi. Lakin en ufak bir fikrim yok. Barbarına ilk 2h için en güzeli arena farmlayıp 3500 conquest puanıyla 2h weaponunu almak ve bu şekilde itemlevelını(allah belasını versin o gearscore dalgasını çıkaranın) 460'a çıkarıp LFR'lere gir. Twisting Nether'daysan horde fraksiyonundaysan beni bul. 8 yıllık druid olarak sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Yardımcı da olmak isterim yani. Rikktor olarak ekleyebilirsin. Beni bulamazsan da Chapullers guildinden birine whisper atıp guilde başvur. Eminim sana bir şekilde yer bulunur. Akşam ve önümüzdeki 3 gün online olacağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Hunterıma dual wield geldi. Bi işe yarıyormu bu? Sword falan kullandığımda skilli yok bişeyi yok. Ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 elywnn forest`u ne özlemişim ya, sanki başka bir hayattan anılar gibi geldi 1-2 saat takılınca.. mmorpg tarihinin benim açımdan en inanılmaz tasarlanmış zonelarından biri ambiance olarak. kafayı dinginleştiriyor resmen. akıp gidiyor zone. aslına baktığında hiçbir özelliği de yok ha, sanırım ağaçlar gökyüzünü kapatıyor onun böyle garip bir etkisi oluyor. westfall'u da bir o kadar özlememişim, götüm gibi zone. level 20 oldum bakalım, kaçta sıkılıp bırakıcam merakla bekliyorum. doğrusu scrolls dan vakit kalmamaya başladı daha 2. gününde hehe. pingim de 70 bu arada, fiber ne güzel şeymiş ya, wtfast falan açsam demek ki rahat 50'i görecem. avrupalı gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 arkaplan müzik ve ortam sesleri çok etkili elwynn forest da, direk lotr daki shire anımsatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Şu üstteki soruma ilave olarak bir adet horde server ı önerebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 twisting nether. kalabalık, türk çok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bingildak said: elywnn forest`u ne özlemişim ya, sanki başka bir hayattan anılar gibi geldi 1-2 saat takılınca.. bu sabah ben de maillere bakarken blizzin free 7 gün verdiğini görüp yükledim girdim oyuna. elywnn'i söyle bi turladım senin gibi anılar canlandı ehue.. sabah ezanıyla uykuya yatıp astıgım üni dersleri aklıma geldi. güzel günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 konu kalabalıklığı olmasın buraya yazayım dedim outland de kasıyordum ergen kazzak lar baydı beni 2-3 char kasmaya başlıyacam pve server neresi var önerebileceğiniz? teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Silvermoon eu üstüne tanımam alliance hem en kalabalık eu serverı adam kaynıyor 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 pffft pve server.. sonra çok pişman olursun leveling dediğin 3-5 günlük iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Hiç pişman olmadım ben şahsen tek fark level kasarken 90 lvl veletlerden gank yemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 lol cry more, its fine learn 2 play. Breaking News: pvp happens on pvp servers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 level kasarken 50 level üzerindeki adamlardan gank yemekten zevk alanlarda varmış demek ki, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 e onun terside var. pvp serverında her zaman daha çok zevk almıştım ben oynarken, bi boşluk hissi oluo pve de, onun yerini gerilim dolduruo pvp de. levellamak ayrı bi keyif, mekanlar questler yeni büyüler vs vs, benim gibi levellama olayını kasma olarak görmeyen bi tipsen, oyunun keyfinin öle çıktığını düşünüosan, levellamak aylarını alıyorsa, pvp serverı. ama yok direk top levela çıkayım, kasayım edeyim diosan, pve serverı. hatta pve serverı da değil, direk parayla karakter al niye uğraşıosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hep pvp server da oynadım, artık lvl 1-90 arası bütün vanilla+BC+wotlk quest zone content leri görev yaparak zone ları açarak random dungeon farmlamadan 90 olmayı planlıyorum böyle keyif ala ala yani:)-D lvl90 tek yemek pvp de hiç haz vermiyo artık 3.4. corpse rundan sonra direk sinir bozuyor, hani az biraz fark olsa gear larda tamam super olur ama adamın vurduğu dmg %95 boşa gidiyor, dün akşam ungoro da hunter pri ikilisi 3 saat boyunca gankfast hiç sıkılmadılarda kaç corpose run oldu sayıyı unuttum muhtemel 30-35 en son 3 dk filan beklemek zorunda kaldık kalkabilmek için, ally 90 lar gelince hemen uzuyolar o derece ezzüklük içindeler yani, madem amacın pvp niye kaçıyosun, neyse böyle oynanmaz dedik artık, silvermoon bakıcam bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 cross realmde fark ediyormu pve pvp server olayı ?Slyvanasdayım ben ally burda daha fazla ama cross realmde tn de var.Malüm türkler çok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 pve server oyuncusuysan pvp flag acmadıysan xrealm de olsa dalamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ya gank yemenin gank yeme anı zevkli değil elbette, ama reslenirken bir ağacın arkasındaki çalının içinde reslenip adamı fellik fellik aratma falan gibi atraksiyonlar tekrar bulunmamaya çalışma, o gerilim levellamanın tüm sıkıntısını alıyor. Yoksa elbette, bir Halo yla en fazla kaç low level keserim derdindeki gerizekalılarla yem olmak keyifli değil ama bir gerilim, bir heyecan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 2006 yılında oyuna başladığımda uzun denemeler sonucu shadow priest'te karar kılmıştım. Hem biraz rp/lore açısından düz olmasın hem de caster olsun falan derken. Neyse 2 senedir pek oynamasam da 7 seneden fazla wow ile alakam var. Bu 7 senede oynamadığım class kalmadı. Bir tanesi hariç: Rogue. Shadow Priestimle daha oyunu çözmeye çalışırken, güzel güzel level alırken hayatımı zindan ediyordu roguelar. Hala sevmem, nefret ederim. Shamanım oldu, warriorum oldu, paladinim oldu, hunterım oldu. Bunlarla ağzını burnunu kırdım rogueların ama işte o ilk günlerin cefası çıkmadı aklımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hunterım level 59 oldu. halen çulsuzum. 1,5k gold para birikti. Harcadığım en yüksek meblağ 1,5k lık guild helmeti oldu şimdiye kadar. Nasıl para kazanılıyor bu oyunda ? :) Bineklerin yanına yaklaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar