Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.rockpapershotgun.com/images/13/aug/venice.png osmanli zamaninda gecen sid meiers pirates patrician tarzi.. turu cok severek oynamistim zamaninda herhalde baydim ki yenilerin hic birine tutunamadim :D http://www.youtube.com/watch?v=maG1lW2wxO4 Features: - Experience a compelling story full of intrigue and treason in Venice at the time of the Renaissance - Trade a variety of goods in the most important cities of the time such as Rome, Alexandria, Constantinople or Athens. - With your own family tree you can interact with your family members, send them on missions and watch how the power of your family grows over time. - Meet other important families who are pulling the strings in Venice's government and influence political decisions yourself. - Build your own production facilities and trading fleets - Take fate into your own hands and test your skills in furious sea battles - Multiplayer mode for up to 4 players via LAN and Internet http://www.riseofvenice.com/en/ sonbaharda cikacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 oha wet dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çok net oynarım. gemi savaşı dışında neler yapabiliyoruz onları da göstersinler pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 dönem çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Görsel olarak çok güzel görünüyor da firmanın daha önce yaptığı işler vasatın ötesine geçemedi. En son Port Royale 3'ü oynadım; ticaret kısmını iyi yapmışlardı, ama savaşlar berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 su sekilde mmorpg olsa. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 var da cash shop var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 eskilerin hepsini biliyorum da yeniyse ismi alayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 port royale tam bir pirates clone değil mi? bunda daha bir politics / management var gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: eskilerin hepsini biliyorum da yeniyse ismi alayim ? UWO. Biliyorsundur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 konusunu ben acmistim sanirim. oldukca begenmistim ama su f2p olayi ve kimsenin bizden gelmeyisi, tek basima cekilmez yapti oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 arcane said: port royale tam bir pirates clone değil mi? bunda daha bir politics / management var gibi geldi bana. Benziyor, ama ticaret kısmı korsanlığa göre daha ağırlıklı. Seviyen yükseldikçe ve şehirlerle olan ilşkilerin geliştikçe bina yapma seçenekleri açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 voyage century online vardı zamanında. zaten pirates of carribean, age of pirates oyunları vardı zamanında çok oynuyorumdum sonra vco'a sarmıştım. bu tarz world map navigation'ı seviyorum. artık hiç böyle oyun çıkmıyor. uwo ile aynı tarz değil bu ve önce saydığım oyunlarla tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 turgut reis olup batırabilirsek gemilerini oynarım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ay yıldızı görünce damarlarımdaki asil kan kabardı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 konsept olarak güzel ama savaş kısmını fazla arcade yapmamışlardır inşallah. Bir de dönemin en önemli limanlarından Atina diye sallamışlar, bu da tarihsel gerçekliği konusunda şüpheye düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 arcane said: port royale tam bir pirates clone değil mi? bunda daha bir politics / management var gibi geldi bana. yok değil portroyal particians 4'ün motorunun reworku. direk karayiplerde deniz ticareti üzerine bi oyun. işte biraz var olan köylere bna krumaca etmece arada bi iki savas diye gidiyo o kadar. pek pirates dğeil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 gameplay videolarından gördüğüm kdarıyla düşündüğümden daha iyiymiş oyun, aile koymaları falan hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ulan ne zamandır bekliyordum, daha yenı gordum. port royale'dan bu tadı alamıyorudm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 oynuyo musn sen? güzel mi? yorumlara baktım, oynayan bir arkadaş da kötü dedi. Cesaret edip alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 baya güzel bi oyuna benziyo. port royale in gelişmişi de sadece mediterraneanla sınırlı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fena değil. daha derin mekanikler ve daha bir sandbox havası olsa güzel olurmuş. bu haliyle ancak birkaç saat oyalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Türe bir yenilik getirmiyor. Port royale 2 oynayın aynı şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar