GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kavga etmemiş olabilirde sorun yaşamamış olmamak imkansiz ya.. dalai lama olması lazım birinden birinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ulgio said: TÜm postları okumadım ama hiç birlikte yaşamadınız mı?En azından senin ya da onun bir bekar evi olup, evde birlikte vakit geçirmediniz mi?İnsan en iyi bu şekilde tanınıyor. Bende mesela 26 bitti 27 yaşıma girdim, kesinlikle az da olsa bi kariyer hedefi olan bir bayan istiyorum.Çünkü mutluluk aynı zamanda yanındaki kişinin başarılarını ve sevinçlerini de paylaşarak mutlu olmaktır.Artık günümüz dünyasında öyle evde oturayım şunu vs yapayım diyen kadının senin gibi erkekleri uzun dönemde mutlu etme olasılığı yok. Ki ben aynı işi yaptığım kadınla bile birlikte olurken sorguluyorum... 10 yıldır öğrenci+bekar hayatı yaşıyorum. Elbette evde çok vakit geçirdik ama bu beraber yaşamak noktasında değildi, sonuçta bir ailesi ve evi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 En son verdiğim, iç bayan, uzun mu uzun kariyer ve vizyon hutbesinden sonra gözle görülür değişiklikler var bu arada, hatasının farkına vardığını umuyorum. Benden bir adım beklemeden tribini ani bir karar ile sonlandırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 GEd said: kavga etmemiş olabilirde sorun yaşamamış olmamak imkansiz ya.. dalai lama olması lazım birinden birinin :) Abi benden hafiften dalai lama lık var ama emin olun kadınlar arada sırada tartışabilecekleri, sinirlenen eş istiyorlar. Bir kız arkadaşım sırf bu yüzden ayrılmıştı, hiç kavga edemiyorum senle, hep doğrucusun, hep sakinsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Boşan diyen arkadaşlar, hangi tecrübeler doğrultusunda diyorsunuz? Biraz açabilir miyiz? Gerçekte yaşadıklarınız doğrultusunda mı yoksa amerikan dizi ve filmlerinden edindiğiniz tercrübeler doğrultusunda mı bunları söylüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 benim tipik eski sevgilim.. anında ayrılmıştım anında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 GEd said: Kanuni said: 13 senedir evliyim, hic esimle sorun yasamadim kavga dahi etmedik, oyle sansli bir ikiliyiz. bırah ya^^ evlendıkten kac sene sonra cocugunuz oldu? 13 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 skywalkr said: Boşan diyen arkadaşlar, hangi tecrübeler doğrultusunda diyorsunuz? Biraz açabilir miyiz? Gerçekte yaşadıklarınız doğrultusunda mı yoksa amerikan dizi ve filmlerinden edindiğiniz tercrübeler doğrultusunda mı bunları söylüyorsunuz. abi bu sorunlar bneim annemle babam arasında da var.Bir ara çözülür gibi olduysa da(çocuğun etkisiyle) ilerleyen zamanlarda devam etti.Uzlaşma olmadığı gibi uzeklaşma oldu.Aman dikkat et, çözemediğin zaman aileyi çok pis bir huzursuzluk kaplayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 skywalkr said: öğretmen olsun, ohh yazları 3 ay tatili var şurası dooru yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ortak hedefleri olmayan, ortak zevkleri de olmayan hatta niye evlendiklerini bile çözemediğim bir ortamda büyümüş birisi olarak kimseyi değişmeye/değiştirmeye zorlamadan bu işi sonlandırmak en güzeli. Baştan bazı şeylerin farkına varıp değişir gecer demek cok sacma. kimse 28 yasından sonra değişmez sadece önceliklerine ve çıkarlarına göre farklı davranmaya calışır fakat ister istemez bu olay bir zaman sonra patlak verecektir. Bu yazdıklarımı 29 senelik hayatım üzerinden değerlendiriyorum. YAPMA! özellikle ileride doğacak çocukların için yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 skywalkr said: Boşan diyen arkadaşlar, hangi tecrübeler doğrultusunda diyorsunuz? Biraz açabilir miyiz? Gerçekte yaşadıklarınız doğrultusunda mı yoksa amerikan dizi ve filmlerinden edindiğiniz tercrübeler doğrultusunda mı bunları söylüyorsunuz. Eşin aynen ilk postunda anlattığın gibiyse evli kalman için bir sebep yok ki. 3 günlük Dünya onuda bir akıl hastasıyla mı harcayacaksın, gerçi tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sadece ilk sayfayı okudum skywalkr said: fizban said: bosan direk. Öncelikle sonuna kadar mücadele etmek istiyorum. Boşanmak kaçmak olur. bırak bu ayakları, koşarak kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Anlaşmalı boşanmayla tek celsede işi biter, dilekçeyi şimdi verirseniz ve protokolde herşey tamamsa 2 haftaya kalmaz boşanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kanuni said: 13 senedir evliyim, hic esimle sorun yasamadim kavga dahi etmedik, oyle sansli bir ikiliyiz. Abi bu konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi anlatsana nasıl bir hayatınız olduğunu. Bir de mutlu evlilik portresi okusak nasıl bir şey olması gerektiği kafamızda canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 13 sene kavga etmemek ne güzelmiş. ben daha biriyle resmi olarak ilişkiye başlamadan kavga ediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 fizban said: bosan direk. +1 abi kusura bakmada sen kafada bitirmissin olayı bosan hic acı cektirme kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Esim en iyi arkadasim benim. Thats it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 görücü usulüyle mi evlendiniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Valla baştan aşşağıya okudum ve henüz 3. ayda bu sorunları yaşamaya başladıysan işin iş ben sana söyleyim. Ben 2 yıllık evliyim senin yaşadıgın sorunları,bende yaşıyorum hemde en alasından.zaten sen gereken herşeyi saymışsın hemen hemen aynı sorunlar ama genelde eşine yüklenip kendini melek göstermişsin! Mesela ben işsizlik sorunu yaşatıyorum eşime dolayısıyla karakter olarak bana işkence yapmayı sevsede ve hobi haline getirmiş olsada evliligimizin basından beri işssizlik sıkıntısı yaşatmış olmamda eşimin bu denli psikopat davranışlar sergilemesinde pay sahibi.Ha bu mutsuz olmamız gerektiği anlamına gelmiyor tabi !eşimde bu zor dönemlerde bana destek olacagına bana resmen tam saha pres yaptı ve halende baskı uyguluyor.Bunlar tam bir "sen erkek degilmisin bakıcaksın karına,ailene" psikolojisi.Bende senin gibi boşanamıyorum bir umut düzelir diye bekliyorum ama Ben bir işe giripte eşşek gibi çalışıp çabalasamda malesef eşim Benimle kavga etmekten,sorun çıkarmaktan,Beni değiştirmeye çalışmaktan,otuma bokuma karışmaktan ve durumumuzu bildigi halde çocuk istemekten vazgeçmiyor. Kısacası "skywalkr" ben sana şöyle söyleyim.Eşin sana anlattığın gibi davranıyorsa mutlaka ama mutlaka eşinin gözünde bir kusur işlemişsindir.çunku bir çok kadına bu tip davranışlar mevcut ancak senin eşin ve benim eşimde ruhsal bozukluklar olabilir işte ben eşimi anlattım mesela ! işssiz kaldım tamam suç işledim zora soktum bizi e amk şimdi köpek gibi çalışıyoruz para kazanıyoruz e gene bana aynı işkenceleri yapıp hayatımızı zehir ediyor.Neden böyle yapıyorsun diye sorduğumda,senin iş olayına güvenemiyorum diyor :S Bende işlerim iyice oturana kadar eşime bir şans daha vermeye karar verdim ! eğer binlerce kez konuşmaya rağmen düzelme olmaz ise sen yoluna ben yoluma :) başka çağre kalmıyor ! hayat bizim sonuçta ! skywalkr sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım ve genç sayılırım yani hayatı iki tarafa da zehir etmeye değmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Ne ilginc ya, boyle kadinlara esim falan diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Cidden Esh gibi düşünüyorum. Abi iş durumuna güvenemiyorum nedir ya. Hani tabi ki geçinmek önemli, belli bir standartta yaşamak önemli ama evlenirken bunları düşünmeden mi evleniyorlar? Garip geliyor bana cidden. Seni seven sana inanan birinin şu an çalışıyor olmana rağmen bu konuda sana güvenmemesi garip smyrnas. Hani güven duymuyorsa neden evleniyor zaten o da muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Saglikta ya da hastalikta, iyi gunde kotu gunde diye imza atiyosun ya bi de. Yalanin daniskasi. Ev var mi? Araba var mi? Ssk sini disaridan odeyerek mi emekli olmus? Hakikaten evlenme isi artik evlendirme dairesinde degil, tapu kadastroda , noterde falan yapilmali ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 serjuhan said: Cidden Esh gibi düşünüyorum. Abi iş durumuna güvenemiyorum nedir ya. Hani tabi ki geçinmek önemli, belli bir standartta yaşamak önemli ama evlenirken bunları düşünmeden mi evleniyorlar? Garip geliyor bana cidden. Seni seven sana inanan birinin şu an çalışıyor olmana rağmen bu konuda sana güvenmemesi garip smyrnas. Hani güven duymuyorsa neden evleniyor zaten o da muamma. Bende katılıyorum Esh'e İş durumuna güvenemiyorsa car car car etmeyi gerektirmez, boşanmak istiyorum çünkü mayışın yetersiz der olay biter. Akıl hastalığı gibi insanın zihnini oyması gerekmez insan biraz empati kurar. Hem kadın erkek eşitliği derler, sonra erkeksin evi geçindir bana bak diye talep ederler, hayat müşterek madem, sende git çalış yada en azından ekonomik durum bu ben bu adamı seviyorum o halde bende katkı yapayım diye harekete geç. Sen zaten ekonomik olarak bir erkeğe dayanmayı seçiyorsan o zaman kadın erkek eşitliği deme, ye kafana yumruğu otur yerine hakkın bu çünkü. Yani bu tip düşüncedeki bir kadının hakkı bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 paticiğin bir ucunda yuvalar kurulurken bir ucunda yuvalar yıkılıyordu.. paticik hayatın gündelik acı gerçeklerine ayna tutuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 pek okumadım ama ben de esh e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar