arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 production binalarında her zaman budgetı köklemek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ben ordu, okul ve düşük bazı önemli üretim vb binalara full budget veriyorum. bide düzgün food akışı olması lazım en az 2-3 farklı, high tech yaptım diye tüm farmları silmemek lazım yoksa ilk seviye işlerde kimse gelip çalışmıo drydock misal gemilerin hızını katlıyor, kimse çalışmayınca gg. 6 olan food mutluluk şeyini corn ve balıkla 54 e çıkardım işsiz dükkan kalmadı bi anda mesela. ayrıca trade in import kısmında bug var heralde, import etmeyi kestiğim şeyler hala gözüküyor listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 eldar said: tam olarak anlamadım factionların niye - + relation'da olduğu yazıyor zaten. Yazıyor evet. Ama önceki oyundaki gibi faction sözcüleri çıkıp "ŞUNU YAPTIN BEĞENMEDİK!" falan demiyor. Adamlar direk müdahale edip, görev vermeyi kestiği için bende factionlar ne istiyor diye bakmayı bıraktım. Happiness tabından en düşük kalemleri iyileştirerek 80 approvala ulaşmak mümkün oluyor. Factionları sallamayınca eskiden "faction disaster" falan oluyordu. Burada onu da göremedim =/ Daha etkin yapmalılarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Abi sanırım lanse edildiği kadar devrimsel falan değil bu oyun ya. Eksik çok yönü var, yazılmış zaten. İleri gittiği noktalarla geriledikleri birbirini eşitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 @redeagle ben hala anlamadım faction sözcüsünün söylemesiyle faction üzerine tıklayınca yazması arasında ne fark var. Direkt müdahale eden kim, görev vermeyi kesen kim, yahu gerçekten anlamadım. sorunun approval'ı kolay almak mı, eğer öyleyse zorluk seviyesini artırmayı dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Sanki eskisine gore biraz basitlesmis gibi geldi bana, cok anlamam ama normalde hic bu kadar uzun sure dayanamazdim bu oyunda hep yenilip kapatirdim, simdi canim sıkıldi diye kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bende bir yarım saat kadar denedim.İlk gözüme çarpan,binaların work modu kaldırılmış ,binada çalışan bir kişinin portesine tıklayınca tüm secerisi dökülüyordu onu göremedim.Bunun yanında constructorlar ve Teamsterlar baya hızlanmış.Presidente yı işçileri bufflamaya veya balkon konuşmasına gönderemiyoruz sanırım. Farm olayı bok gibi olmuş,eski oyundaki çok mantıklı ve gerçekçiydi.Ekim ,hasat ve ürün aşamaları gayet iyi işliyordu.Bunda direk, tarlayı koyup işçi gelince,ürün alınmaya başlanıyor. Almanac daha detaylı olması gerekirken, tam tersine kırpılmış 4. oyuna göre. Muhtemelen bu eksiklikleri bilerek böyle bıraktılar.Çıkacak 29292929 tane dlc ile hepsini giderip,4. oyundan daha ileri taşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 binaların budget ile oynayınca bazı binalar işçisiz kaldı hiç dokunmamak mı gerek nasıl denge kuracağım ? Yoksa bunla alakalı değil midir nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Eskisi kadar esprili değil sanırım ya? Başladım 3.bölüme geçtim ama feci kastı =) ilkinde invasion yedim diğerinde de seçimi kaybettim bu akşam yine oynarım. Presidente'yi konuşmaya falan gönderiyorduk onu bulamadım. Diğer tropico'larda var mıydı hatırlamıyorum ama expense'leri detaylı göremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 işçiye vereceğin maaşı ayarlayamamak (budget ayarlamak =/= maaş ayarlamak), rezidansa biçeceğin kira miktarını ayarlayamamak, tropicanların statlarının olmaması, tropicanların skillerinin olmaması, servis veren binalarda o an hizmet alanların görünmemesi, farmdaki üretimin sembolik olması, aynı şekilde wharf ve ranch'lardaki üretimlerin de sembolik olması, almanac'ın yolunmuş kaza çevrilmesi, iş binalarında üretim biçimi, çalışma şekli vs gibi ayarlamaların yapılamaması, esnek olmayan maden noktaları, rezidans ve farmların görsellerinde çeşitlilik olmaması, kameranın göz hizasına indirilememesi, ... bunlardan bazıları çok önemsizmiş gibi görünebilir ama hepsi bir araya geldiğinde tropico ruhundan çok ciddi biçimde uzaklaşılmış oluyor. oyundaki bazı yenilikler iyi ama onları koymak için bunları çıkarmak gerekmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 düğmelerin yanında yeşil "A" çıkıyor ya gamepad için. işte o felaket habercisi aslında. daha beğendiğim yönleri de var ama eksiği de çok. umarım expansionla falan toparlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bu power plantları coaldan gaza çevirince kendi import mu ediyor nedir olayı tam? sandbox adamda gazda yok sanırım hiç lel, petol uranyum falan buldum, gaz yok yada çok iyi gizlemişler ikonunu ormanda gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 doğal gaz, petrol noktalarından çıkıyor. petrol rafinerisi falan yaptıgında gaz da üretiliyor petrol ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Yahu 2. bölüme geçiyorum; "Special Relationships" diye, ama ilk oynadığım harita ile devam edemiyorum, 2. adayı veriyo sadece Bao Bao diye bomboş bir yer. Colonial Era'da ne güzel düzenim vardı benim neden devam edemiyorum onunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 3. bölümde devam edebiliyorsun. ben de 3tür geçemiyorum 3. bölümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 her bölüm çiftini 2 adadan biriyle oynuyorsunuz. Yani atıyorum 3. bölümde ikisinden birini seçebiliyorsun ama 4. de diğeriyle oynamak zorundasın. bi de binanın bütçesini ayarlamak maaşları ayarlamak değil denmiş de oyunda binaların bütçesi maaştan oluşuyor zaten. Aynı şekilde evlerin bütçesini azaltıp artırarak orada oturanların verdiği kirayı ayarlayabiliyoruz. Ama 5 seviyeden birini seçmek sınırlandırıcı olmuş gerçekten, konsollar düşünülerek yapılmış olabilir. Tabi her sınırlama gibi zorluğu da artırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ehheh ekonomiye gazı goldu petrolu verince costu bi anda, pro orduda benim yanımda. cold war is getting too cold ama az daha biriksin para geçicem son çağa az kaldı. http://i.imgur.com/jUWaZNq.png - http://i.imgur.com/Oa1sS9T.png - http://i.imgur.com/Iq1HH1V.png - http://i.imgur.com/cC0KlZ7.png - http://i.imgur.com/eMWrJbU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 adam turistleri karsilamak icin sur kapisi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 nükleere geçince rusyada %100 panpa oldu, threat mhreat kalmadı, uçak gemisinide kondurduk. yalnız bu immigration şeyi çalışmıyor bence, en sıkı halde bile 20 kişi falan geliyor zırt pırt, sürekli shack temizliyorum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ya küçücük ada devletinin UÇAK GEMİSİ sahibi olması nedir abi :/ Ne güzel tropico 1'de iki tane bungalow yapıp gelecek turistten para kazanacağız diye milletin ağzına bakıyorduk. Şimdi nükleer programlar, uzay yarışları piii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 konsolun bulaştığı oyun +%%&/& oluyor. neyse t5 i sandbox takılıyorum, eglenceli gene. t4 un campaigninde de sona cok yaklaştım zaten. campaign hevesimi de oradan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 KHaRoN said: adam turistleri karsilamak icin sur kapisi yapmis. http://www.yurtgazetesi.com.tr/images/haberler/melih_gokcekin_5_rant_kapisi_h47991.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bu balık odun vbde replanting ne kadar etkili? 1 taneden fazla yanyana kursak kaynağı kurutur mu yoksa sonsuza kadar gider miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 balık 1 taneyle bile kuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 En ucuz nerde bu? Değer mi bu oyunsuzlukta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar