Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhsal Korunma ve Enerji Yukseltme Teknikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecen gun tuhaf bir olay yasadim ve bu ilginc ve urtkutucu olay beni bir takim ruhsal koruma yontemlerini arastirmaya yoneltti ve birkac cok sevdigim dostumla birlikte bir beyin firtinasina basladik. Birlikte konustugumuz bilgileri yaziya dokerek paylasmak istedim ki bilinmeyini bilmek ve daha cok sevgiyi bedenine tasimak isteyen herkes bu bilgiden faydalansin diliyorum. Cunku bu yazi hem farkli enerjiler hissederek tuhaf hissedince korkularini yenmek ve huzur bulmak isteyenlere faydali olabilecegi gibi ayni zamanda daha yuksek sevgi titresimlerine gecerek daha fazla ask dolu ve huzurlu ayni zamanda basarili olmak isteyen insanlara rehber olabilir.

Bir kac gun once cizgisel zaman boyutundan cikip dairesel zaman boyutuna yani tum zamanlarin bir arada tum olasiliklarla birlikte olmakta oldugu boyuta gecmek icin bir cesit astral seyehat teknigi olan bir meditasyon yaptim ve her seferinde oldugu gibi etimden ve kemigimden ayrilarak farkli bir boyuta gecerek bedenimi dunyada biraktim.

Bedenimi dunyada birakip Sonsuzluga karisma surem dunya zamani ile 8:35 ile 13:50 dk arasinda oluyor ve biraktigim yerde hareketsiz olarak duruyor ve bilincim kozmik formuma gecik isik olarak akiyor.

Bir kac gun once yine bu teknigi uygulayip bedenimden ayrilmistim fakat ben bedenimi terk ettikten sonra bedenimin kontrolunu iyi niyetli bir varlik gecirip beni yatagimdan yere atti ve ust yuzeyi ayna olan sehpayi kirip aldigi ayna parcasini alip boynumdak' sah damarimi parcalamaya calisti fakat tam 1 cm ile hedefini sasirdi. CIkan gurultu uzerine odama biri geldi fakat bedenimi ele gecirmis olan varlik ona kukreyerek korkuttu . Daha sonra sakinlesip bakislarini bir bosluk kapladi ve yere dustu . Yere dustukten sonra bedenimin kontrolunu ele daha da fazla gecirip kollarimi oynatabilmeye ve yere tutunmaya basladim. Sonra arkama yaslanmisim ve gozlerimi actigimda karsimda tanidigim biri duruyordu ve bir yandan boynumdan akan kanlari silmeye calisiyordu.

Ona ne oldugunu ve neden yerde oldugumu sordum cunku o an ne olup bittigini anlamiyor ve hatirlamiyordum. O olaylari anlattiktan sonra hersey aklimda belirmede sabaha karsi uyuyup uyandigimda herseyi anladim.

- Ayna : Aynalar boyutlar arasi gecis icin bir portaldir. Sevgi enerjisi olan Guzel varliklarin gecmesi icinde bir kapi olabilir fakat korku enerjisi tasiyan varliklar icinde bir kapi olabilir. Bu yuzden uyudugunuz yerlerde ve meditasyon yaparken kullandiginiz yerlerde bu isleri yaparken lutfen aynalarin ustunu siyah bir kumas ile ortun ya da aynayi odanin disinda bir yere koyun. Bunu yapmaniz her hangi bir varlik gecisini engeller . O gun meditasyon yaparken bi ara aynadan olan sehpamin uzerinden su bardagimi almistim ve o esnada ayna ile goz temasi kurmustum. Bu kesinlikle dikkat etmem gereken bir konuydu. Neyseki artik aynalara karsi daha dikkatliyim =)

- Mum : Mumlarin renklerine gore farkli enerjiler yayabilirler. Beyaz renkli bir mum guzel bir koruma enerjisi yayar.

- Tutsu : Tutsulerde mumlar gibi hammaddelerine gore farkli ozellikler tasimaktadir. Bir cesit agacin tahtasi olan Palo Sento tutsusu yakildigi yere dumaniyla koruyucu ruhlari davet eder ve o ruhlar sizleri korur. Ayni sekilde adacayi dali ve yapraklari ile yapildiginda boyle bir etki yapar.

- Rehber Varliklar ve Melekler : Meditasyon yaparken ya da gun icerisinde hizin hizmetinizde olan varliklara sizi korumasi icin sesli bir sekilde onlara seslenebilirsiniz. "rehber varliklarim lutfen enerjimi dengeleyin ve beni koruyun ve dengede tutun " diyebilirsiniz. Ayrica ozel olarak Mikail melege seslenebilirsiniz . " Sevgili Mikail lutfen beni mavi isigin ile enerji alanimi koru' diyebilirsiniz.

- Elementiniz : Elementinizi ya da birden fazla elementiniz varsa onlari astrolojiye gore arastirabilir ya da bu konuda uzmanligi olan hizmet veren astrologlara danisabilirsiniz. Kendinizi ve enerjilerinizi dengede tutmak adina elementinizin dogasina uygun bir sekilde yasamaniz gerekiyor.Elementlerinizi kontrol etmek adina klasik zodiac disinda ayni zamanda cin burcunuz , maya burcunuz , galactic imzaniz , amerikan yerlisi burclarinizi kontrol edebilirsiniz.

- Koruma Hayvaniniz : Herkesin dunyada kendine cok fazla yakin hissettigi bir ya da belki birden fazla hayvan olabilir. Eger boyle bir hissiyatiniz var ise o hayvana dair bir arastirma yapin ve onun dogasina uygun bir sekilde yasayin. Bunu yapmaniz size daha huzurlu , sevgi dolu ve heyecanli bir yasam getirebilir.

- Beslenme : Yedigimiz gidalarin tasidigi enerjiler bizlere gecer. Ornegin hayatini gunes isigi gormeden sut vererek geciren bir inergin sutunden daralti ve kasvet , oldurulup kesilen bir hayvanin acisi ve korkusu veya vahsilesmesinin enerjisi de bedenimize gecebilir. Bu tur gidalarin agiz tadi ugruna tuketilmesi enerjimizin bozulmasina neden olabilir. Ben vegan olduktan sonra et yemeyi cok seven biri olarak hic pisman olmadim. Cunku agiz tadi her ne kadar guzel keyifli bir sey olsada onun verdigi zevk enerjimin dengede ve huzurda olmasinin sagladigi mutlulugun yaninda cok cok ufak birsey. Et yemeyi birakamiyorsaniz eger onu yemeden once tabaginizin uzerinde sag elinizi ile daireler cizerek "yemegimin titresimini kendi titresimime yukseltiyorum , olup tabagima yemek olarak gelmis olan hayvanlar sizlere cok tesekkur ederim , varliginiz benim varligim ile birlessin ve birlikte cok guzel ifade bulmaya niyet ediyorum' diye sesli olarak soylemeniz yemeginizin titresimini size zarar vermeyecek bir seviyeye yukseltebilir. Seker , kahve ve tutun de et gibi enerji titresimizin dusmesine neden olabilir.

- Spor/Yoga ve Kondusyon : Fiziksel olarak iyi bir kondusyon ve dengede olmaniz varliginizin enerji tasima miktarini belirler. Yani duzenli olarak spor yapip formunuzu iyi koruyun. Pilates ve yoga ayni zamanda fitness size harika gelebilir. Yoga konusunda size ozellikle Agama Yoga okulunu oneririm. Agama yoga okulunda bir cok farkli yoga tekniginiz bir karmasi sunulurken fiziksel duruslarin yani sira spirituel bilgelerde fazlasiyla teorik ve pratik olarak sunulur. Ayrica bedensel denge mekanizmalari uzerine kurulu sporlar sizi yuksek enerji titresimlerine cikisinizda daha da dengede tutar.

- Saygi Bilinci : Bu en onemli ve en etkli calisan koruma teknigidir. Eger etrafinizda sizi huzursuz eden enerjiler hissederseniz yuksek bir sesle onlara ' SAYGILI OL' diye bagiriniz yada sesleniniz. Kimsenin bu dunyada sizin bedeninize hukmetmeye hakki yoktur. Hicbir iblis yada negatif varligin olmadigi gibi hic bir insaninda sizin bedeninizi ve zamaniniza hukmetmesine izin vermeyin. Herkese saygili olmalari gerektigini hatirlatin secimlerinize dair ve ozgurlugunuz sevginize eslik eden onceliklerden olsun.

- Kristaller ve Tilsimlar : Kristal turleri ve bir takim tilsimlar cesitli korumalar ve dengelemeler saglayabilir. Arastirarak ya da uzmanlarina danisarak kristallerinizi ya da size uygun kristal ve tilsimlari kullanabilirsiniz.

Simdilik aklima gelenler bunlar/ Daha sonra bilgilerimi duzenleyip degistirebilir ya da yenileyebilir veya bu yazinin devami niteliginde ikinci bir yazi daha yazabilirim.

Herkese bol sevgi dolu , saglikli, huzur ve basari dengesinde gunler ve tatli anlar diliyorum.

Ayrica ben meditasyon yaparken bedenime giren varlik. Bosluguma denk geldi ruzgardan mumlarim sonmus ve tutsum kalmamisti. Kim oldugunu bulurum elbet ve seni yakalarsam muck muck. Saygili ol ve ve benim bedenim ve benim kararim. Karisma ;D Cunku bu dunya ozgur secim gezegeni , bu dunyada bedenleri bu dunyaya girme curretini gostermis olan varliklar kontrol eder.

Son olarak belirmek isterim ki hayatinizda enerjiniz ve bedeniniz ne kadar dengeli ve temiz ise hayatta herseyi mumkun kilma yani tezahur ettirme yeteneginiz o kadar yuksek olur. Hepimizin enerjisine sahip cikma sorumlulugu gosterip artan guclerimizle dunyayi cok guzel bir yere cevirme vaktimiz gelmistir. Lutfen artik kendimiz olma sorumlulugunu gosterip guclerimizi birlestirelim !

Noyan Sama
Mesaj tarihi:
ya okumadım da noyzura kardeş, yok mu senin çevrende falan böyle bir abi, dayı, ensene patlatsın "lan nelerle uğraşıosun itolu de git para kazan 2 ekmek getir eve." diyecek biri?
Mesaj tarihi:
normalde böyle bir anlatıya , bana inanmayacaksınız ama gerçekten yaşadım gibi ünlemlerle başlaman gerekiyordu.Sanki çok doğal , normal herkesin başına gelen bir şeymiş , hergün hepimizi kötü ruhlar ele geçiriyormuş gibi konuşman feyk olduğu izlenimi yarattı
Mesaj tarihi:
scorch said:

ya okumadım da noyzura kardeş, yok mu senin çevrende falan böyle bir abi, dayı, ensene patlatsın "lan nelerle uğraşıosun itolu de git para kazan 2 ekmek getir eve." diyecek biri?

moruk çok güzel para kazanıyorum para ile ilgili bir derdim yok çok şükür.
Mesaj tarihi:
Adam Gezi için İstanbul'a geldikten sonra başladı bu diyordu. Kafasına biber gazı kapsülü yediyse demek ki...

Tamam tarot ayağına insanları safsatayla kandırıp para kazanıyor olabilirsin, bundan rahatsız da olmayabilirsin. E bu iş için belli bir role, belli bir imaja bürünmen gerekiyor da olabilir. Ama Pati'ye gelip niye bu rolü sürdürüyorsun ki? Burayı da mı hedef kitle belledin kendine?
Mesaj tarihi:
Haci yazma buraya bunlari. Sonra maliyeye biri ihbar etse adam pesine duser sana oyle bir ceza cikartir ki Allah korusun hapse bile girebilirsin nitelikli vergi kacakciligindan. Mufettisler bildigin dedektif gibi calisiyor.
Mesaj tarihi:
downwhereiam said:

normalde böyle bir anlatıya , bana inanmayacaksınız ama gerçekten yaşadım gibi ünlemlerle başlaman gerekiyordu.Sanki çok doğal , normal herkesin başına gelen bir şeymiş , hergün hepimizi kötü ruhlar ele geçiriyormuş gibi konuşman feyk olduğu izlenimi yarattı

senin başına afrikadaki çocuklar gibi açlık çekme ya da milyoner bir adamın masasında 5 tane seksi kadının muamale yapması gibi şeyler gelmiyor ama bu verdiğim iki örneğide yaşayan insanlar var senin yaşamamn ya da çevrende bu tarz şeyler yaşayan insanlar olmaması olmamasını gerektirmiyor. Sana inandırmak zorunda da değilim sadece yaklaşım tarzının mentalitesini görmen için konuşuyorum. Kimseyi de inandırmak çabasında değilim ben bir yazı yazdım isteyen de istediği gibi kabul eder ya da etmez ya da istediğini söyler sorun değil o yazı orada duruyor. Bir çok insan da minnettar oldu ve teşekür etti bu yazım için.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Haci yazma buraya bunlari. Sonra maliyeye biri ihbar etse adam pesine duser sana oyle bir ceza cikartir ki Allah korusun hapse bile girebilirsin nitelikli vergi kacakciligindan. Mufettisler bildigin dedektif gibi calisiyor.

tamam şaka yaptım zaten lafın altında kalmamak için yalan söyledim yinede uyarın için teşekkür ederim. asdf ;D
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

downwhereiam said:

senin başına afrikadaki çocuklar gibi açlık çekme ya da milyoner bir adamın masasında 5 tane seksi kadının muamale yapması gibi şeyler gelmiyor ama bu verdiğim iki örneğide yaşayan insanlar var senin yaşamamn ya da çevrende bu tarz şeyler yaşayan insanlar olmaması olmamasını gerektirmiyor. Sana inandırmak zorunda da değilim sadece yaklaşım tarzının mentalitesini görmen için konuşuyorum. Kimseyi de inandırmak çabasında değilim ben bir yazı yazdım isteyen de istediği gibi kabul eder ya da etmez ya da istediğini söyler sorun değil o yazı orada duruyor. Bir çok insan da minnettar oldu ve teşekür etti bu yazım için.

Bak güzel kardeşim , artık küreselleşen dünyada hepimizin gördüğü,duyduğu,bildiği ya da tahmin ettiği somut durumlardan örneklerle parapsikolojik bir durumu mukayese etmen rasyonel değil.Biz medeniyet olarak teknoloji ve maddeciliğe sürüklendikçe kendimizden uzaklaştığımız için insanın keşfi henüz bitmedi.O yüzden doğa üstü olayları anlatırken şüpheyle karşılanmayı olağan görüp üslubunu buna göre şekillendirmelisin.Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin ; ama inandırıcılığı da olmayacaksa anlatmanın da anlamı yok.Ben de buraya masal yazarım başımdan geçti diye, banane isteyen inanmasın derim çeker giderim.
Bu arada benim de başımdan benzer olaylar geçti tamamen inanmıyor değilim
Mesaj tarihi:
downwhereiam said:

Noyzura said:

downwhereiam said:

Bak güzel kardeşim , artık küreselleşen dünyada hepimizin gördüğü,duyduğu,bildiği ya da tahmin ettiği somut durumlardan örneklerle parapsikolojik bir durumu mukayese etmen rasyonel değil.Biz medeniyet olarak teknoloji ve maddeciliğe sürüklendikçe kendimizden uzaklaştığımız için insanın keşfi henüz bitmedi.O yüzden doğa üstü olayları anlatırken şüpheyle karşılanmayı olağan görüp üslubunu buna göre şekillendirmelisin.Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin ; ama inandırıcılığı da olmayacaksa anlatmanın da anlamı yok.Ben de buraya masal yazarım başımdan geçti diye, banane isteyen inanmasın derim çeker giderim.
Bu arada benim de başımdan benzer olaylar geçti tamamen inanmıyor değilim

dediğim gibi inandırmak için insanların aklına oynamak bana göre değil. birilerini inandırmak gibi bir çabam yok. dostlarımla saatlerce sohbet ettiğimiz bi rkonuyu yazıya özetledim ve içinde değerli bilgiler var. penis büyütme hapı satmıyorum öyle ünlemler koymama gerek yok. Olduğu gibi yazımı kabul edemiyorsan diyecek lafım yok eleştirilerin için teşekkür ederim yinede.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

scorch said:

bir harun yahya olursun 40'ından sonra bu kafayla.

devam o zaman full throttle.
Mesaj tarihi:
scorch said:

Noyzura said:

scorch said:

bir harun yahya olursun 40'ından sonra bu kafayla.

devam o zaman full throttle.

inş cnm ya... ama 40'ıma daha 11 sene var ve harun yahyayı 11 senede sollarım gibim geliyor rahat. verdiğim şey öyle din sömürüsü değil , herkesin her hayalini gerçek kılma gücü öyle boru değil yani. herkesin hayali var sonuçda .
Mesaj tarihi:
adam da reklam kafası var ama hakkını verin, kendi kendini övmeler falan,

ama bunu söyleyince de yok ben metanetli yaratılışlı biriyim falan diye alttan alma tavırları.

(tu) rep
  • Yeni Oluştur...