Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 EA olsam hic steam keyi vermezdim deli gibi yeni orjin uyesi olurdu milyon tane, ama artik good guy ea. ayu gabe de trading card item falan filan cash grab derdinde bu aralar hep, doymadin bi be abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 valla sölemeden edemiycem tradign card inanılmaz cashgrab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ya steam markette satilip yine markete donen paradan yuzde aliyo ahahahaha daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tamamen koleksiyonculuğa yönelik bir şeyden 1 sent alıyor. amerikan pullar idaresini de mi eleştirelim napalım? hayır işi değil elbette ki. tf2 silahları esas cashgrab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 o % kesim olmasa piyasayı kontrol altına almaya çalışanlar fok eder bütün marketi ah 101 fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1 centi 10 cent koyarsan aliyo, 200 dolara satilan seyler var, bunlardan baya aliyo s:mdi tabletteyim tam yuzfeye bakamadim ve her seyden aliniyo bu sadece kart degil tf ve dota itemlari da var. Ben kartlardan 150 dolar civari wallet yaptim betada dusen foiller sagolsun, 200. listelemede tax form doldurttu hatta lel. En az 30 dolarimi yemistir ha bi de zaten her türlü dönen para steamde kalacak, paypala alma falan yok ki. daha ne yüzde alıyosun amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Purchase Failed Your card has been declined. Are you sure you typed it right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 LAN ? visa kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hic biri steam degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 steam ve origin karışık, her ikisinide veriyor, 2 tanesi sadece origin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 dead space'ler steam mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ds1,2,3,4 steam 5 orijin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bok yere 4.75 verdim hepsi steam diye. neyse hayır işi diyip avunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 steam ordan yüzde almazsa bok olur steam market bi de ney steam deil anlamadım bf3 ve sims3 için mi diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bonuslar haric hep steam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bf3 var bende diye 1 dolar verdim ama muhtemelen hiç yüklemiycem bile oyunları d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Dead Space 3'ün steam key'i de gelmiyor bundle'da haberiniz olsun. Ha bu arada verdiğim 25 doları refund etmişler bu sabah <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 knoxville said: steam ordan yüzde almazsa bok olur steam market bi de ney steam deil anlamadım bf3 ve sims3 için mi diyosunuz? bi bok olmaz markete zaten tüm para steamde kalıyo ama kendi içindeki paranın harcanışı sonrası yine kendi bünyesine gidecek paradan tırtıklamak hoşlarına gidiyor demek ki, aka cashgrab+ ha yapsın bi blizz gibi banka hesabına para aktartma, tamam alsın komisyonunu ama kendi parasından alması çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sonlara doğru yeni oyunlar ekleniyo genellikle bundlea şimdi alsam onlarda gelirmi eklenince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 arada fiyat farki varsa, yaptigin odemeye aradaki farki eklediginde bonuslari alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1 dolara alsan da üstüne para vermeden 2. hafta bonuslarını alırsın, humble bundle 1'den beri bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 B3JZM-H22IT-CYNV4 burnout ilk gören kapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Purchase Failed Your card has been declined. Are you sure you typed it right? ya bunu diyip duruyor site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bu da bf3 hadi bakalım CSP7-JXMK-XFDR-XTSU-RM7Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 keyleri veriyonuz da keyleri girecek yer patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar