axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Tori said: ben diyorum ki dediğiniz yanlış öyle şey mi olur bilerek mi trolleniyorsunuz sen o mesajlarla falan alakası olmayan random adam durup dururken nem kapıyorsun, 3. postunda hala sataşıyorsun Ortada troll yok, item gerçekten de 4m dps yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 400k life per secondınız varsa yapabilir de, benim bilmemkaç mesaj önce dediğim life'a değil life per seconda dayalı olduğuydu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Catze said: gleoddyn said: µh said: deamon hunter'la falan çıkarmaya calısmıyorsunuz değil mi? Nasıl yani? Dh için uğraşıyorum... dh için cloak çıkartıp duruyor sanırım kadala ben dh ile denemedim sıra gelemedi daha en başındayız sıranın ama dh için farmlıyorsan genelde insanlar monk ile alıyorlar chestleri Onu ben de düşüm yalnız class'a ait özellikler de veriyor, ondan dolayı dh ile deniyordum. neyse monk ile deneyeyim, ytar utandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Yagiz9304 said: Bazı all resler ve pasif özelliğim blur sayesinde damage reduction from level 70 enemies kısmı %99-%102 arasında değişiyor %100'ü geçen damage typlelara karşı invul olmam gerekir aslen ama olmuyorum değil mi, bir çeşit bug mı bu? formül Total Damage Reduction % = (1 - Armor DR) * (1 - Specific Resist DR ) * (1 - Special DR) * (etc) Damage Received = (Damage Taken) * (Damage Reduction %) benim wd ile örnek vereyim; fire damage için: fire resistance için 80% + %15 diyor. üstüne de armor'dan %65 geliyor. fire res X armor res X pasif skill şeklinde sırasıyla (1-0,8) X (1-0,65) X (1-0,15) = yaklaşık 0.06 ediyor yuvarlarsak. = %6 net %94 fire damage reduction olmuş oluyor. 100K fire damage yediğimde: 100K X 0.06 = 6K olarak yansıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Tamam da Specific Damage Reduction'ın %100'ü geçince bir çarpan sıfır olduğundan total damage reduction %0 oluyor onu da damage ile çarpıyorsun yine 0 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Caladorn said: Yagiz9304 said: Bazı all resler ve pasif özelliğim blur sayesinde damage reduction from level 70 enemies kısmı %99-%102 arasında değişiyor %100'ü geçen damage typlelara karşı invul olmam gerekir aslen ama olmuyorum değil mi, bir çeşit bug mı bu? formül Total Damage Reduction % = (1 - Armor DR) * (1 - Specific Resist DR ) * (1 - Special DR) * (etc) Damage Received = (Damage Taken) * (Damage Reduction %) benim wd ile örnek vereyim; fire damage için: fire resistance için 80% + %15 diyor. üstüne de armor'dan %65 geliyor. fire res X armor res X pasif skill şeklinde sırasıyla (1-0,8) X (1-0,65) X (1-0,15) = yaklaşık 0.06 ediyor yuvarlarsak. = %6 net %94 fire damage reduction olmuş oluyor. 100K fire damage yediğimde: 100K X 0.06 = 6K olarak yansıyor bana sayfa sonu gibin, diyorum işte skillden gelen reduction + olarak değil x olarak etkiliyor. %80 fire res varsa %17 blurdan geliyorsa %97 etmiyor, %88,34 ediyor. edit: daha armor hesaba katılıcak tabi,yanış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 gleoddyn said: µh said: deamon hunter'la falan çıkarmaya calısmıyorsunuz değil mi? Nasıl yani? Dh için uğraşıyorum... dh ile alırsanız olmaz abi, monk ile alacaksın yine dex çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Caladorn said: Caladorn said: Yagiz9304 said: Bazı all resler ve pasif özelliğim blur sayesinde damage reduction from level 70 enemies kısmı %99-%102 arasında değişiyor %100'ü geçen damage typlelara karşı invul olmam gerekir aslen ama olmuyorum değil mi, bir çeşit bug mı bu? formül Total Damage Reduction % = (1 - Armor DR) * (1 - Specific Resist DR ) * (1 - Special DR) * (etc) Damage Received = (Damage Taken) * (Damage Reduction %) benim wd ile örnek vereyim; fire damage için: fire resistance için 80% + %15 diyor. üstüne de armor'dan %65 geliyor. fire res X armor res X pasif skill şeklinde sırasıyla (1-0,8) X (1-0,65) X (1-0,15) = yaklaşık 0.06 ediyor yuvarlarsak. = %6 net %94 fire damage reduction olmuş oluyor. 100K fire damage yediğimde: 100K X 0.06 = 6K olarak yansıyor bana sayfa sonu gibin, diyorum işte skillden gelen reduction + olarak değil x olarak etkiliyor. %80 fire res varsa %17 blurdan geliyorsa %97 etmiyor, %88,34 ediyor. edit: daha armor hesaba katılıcak tabi,yanış olmasın İyi de oyun + olarak yazıyor, ben onu soruyorum zaten bug mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 actV cemeteryde cryptology bugli, o gelirse bountyde bosuna kasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hala mı buglı abi orası. bir aydır böyle yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 launcherın oyundan çıktıktan sonra öne gelmesini engellemenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 legendary drop chance listesi paylasildi mi? http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?858142-Legendary-Drop-Rates-Data-Norm-Master-Drop-amp-Gamble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Starmetal Kukri 1.64% ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Akarat's Awakening 2.17% tahmin ediyordum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 witching hour 0.90 lan sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Sam said: Akarat's Awakening 2.17% tahmin ediyordum lol. kadala dan hiç shield oynadınmı? bana iki tane verdi statleri rezildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tonla shield aldım, akarat hariç herşey çıktı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 witching hayali ile giden shardlarıma acıdım şu an pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben 6kdan sonra durdum zaten belte rollu dedim bu işte bi bok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Blackthrone belti bulana kadar devam edicem ben, set bonusu lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Çok mu şanslıyım lan ben? Bugün woh ondan önce kadaladan witching hour. Yalnız 4000 sharda falan cindercoat vermedi henüz kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 cindercoat vermiyor ırıspı abi. ben de ne zamandır kasıyorum meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben 1k falan shard harcadım heralde cinder için, vermedi. eeh yeter, kasmıycam artık diyip rift it forwarddan t4 rifte girdim, düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 t4 banada baya uğurlu geliyor ki şimdiye kadar 2-3 kere anca girmişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 vaako51 said: Sam said: Akarat's Awakening 2.17% tahmin ediyordum lol. kadala dan hiç shield oynadınmı? bana iki tane verdi statleri rezildi ama. abi shieldda crit de rollanmıyor, o kadar çok stat var ki ben jekangbordu literally 30 kere rerolladım, bir kere crit gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar