nihlathak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 knox said: http://eu.battle.net/d3/en/blog/13407839/reaper-of-souls%E2%84%A2-launch-day-preparation-21-03-2014#launchnight For Europe, the expansion will be available to play at 4:00 p.m. PDT on March 24. 23:00 GMT on March 24 00:00 CET on March 25 01:00 EET on March 25 03:00 MSK on March 25 serverlar nasil patlicak belli degil. Patlamamasi icin bir takim taktikler var, ornegin oyuna daha onceden girip bekleyebilir ve auth serverlardaki yogunlugu atlamis olabilirsiniz. Bunun yaninda oyunu diablodan acip release olmasini bekleyebilirsiniz, ya da diablo slain kismini releaseden hemen sonraya denk getirecek sekilde oynayabilirsiniz, boylelikle olasi bir "creating game server" probleminide atlatmis olursunuz. Bunlari mutlaka yapin, hem yogunlugu azaltirsiniz hemde beklememis olursunuz, iki taraf icinde win win yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 aynen, şöyle yazmışlar We advise logging in ahead of time to reduce potential queue times. Once you're in-game and the Reaper of Souls has launched in your region, you'll see a server broadcast message letting you know that the expansion is now available to play. This means you can continuously play Diablo III all night long and jump straight into Act V the moment it’s available! Note: In order to access Act V once Reaper of Souls is live, you will need to exit your current game and select Act V from the Quest Select window. If you want to avoid having to recreate your game, we recommend that you set up your game so that you're killing Diablo after your gameplay region's launch time. This way, you can naturally transition into Act V without any additional effort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bi de bişi sormak istiyorum, life steal 10%'a düşmüştü son patchte ros'da direk sıfır mı olacak hiç mi işlemeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 lvl 60 %10 etkili, lvl 70'te etkisi direkt sıfırlanıyor. o arada kademeli azalır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 evet aynen öyle. gerçi loot table'dan çıkarıldığı için zaten demode olan silahlarınız haricinde birşeyde görmeyeceksiniz. crusader açacağım direkt 1:01'de, o kadarlık patlamaz umarım ama kesin patlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=I43GUnZN_s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 of. yarın gece yine error37 ler akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Crusader ile başlamak mı yoksa ACT 5'i ilk başta görmek mi karar veremiyor insan. Beta da gelmedi önceden görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 o wizard önce bir 70 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 souldarkorn said: Crusader ile başlamak mı yoksa ACT 5'i ilk başta görmek mi karar veremiyor insan. Beta da gelmedi önceden görelim. Aynı durumdayım. Ana karakterim kesin crusader olacak da... hemen crusader açsam mı yoksa act5e mi başlasam karar veremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Hala almadım ben, hala bir haftadan fazla oynar mıyım 40 dolara değer mi diye düşünüyorum, alırsam direk hardcore başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 act5 ne kadar sürebilir açın oynayın işte neyin ikilemi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 act5 bu geceyi yer ya bir kere girişince, hadi onu da deneyeyim bunu da bakayım derken. daha uzun olacak diyorlardı zaten. ben mystic açana kadar ilerlesem mi dedim ama vazgeçtim sonra. crusader'ı doya doya oynarım 2 gün, sonra zaten içimiz dışımız act5 olacak. hem act5'i crusader ile yaparım ilk, o yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 WD alıp bırakmıştım 8lvlda, bezdirmişti, 1 haftadır acaip keyif aldım, 70'de WD ile gidicem sanırım. Crusader ise oyundan bıkmaya başladığımda yardıma koşacak bir içerik olarak saklı kalacak benim için :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ss'ı koytdukları chamberın duvarlarındaki grafitiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Şu an oynuyor 2 tane Türk Crusader, sanırım Asya sunucusuna girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sam said: act5 bu geceyi yer ya bir kere girişince, hadi onu da deneyeyim bunu da bakayım derken. daha uzun olacak diyorlardı zaten. ben mystic açana kadar ilerlesem mi dedim ama vazgeçtim sonra. crusader'ı doya doya oynarım 2 gün, sonra zaten içimiz dışımız act5 olacak. hem act5'i crusader ile yaparım ilk, o yakışır. Sam baska ek paket gelecek mi ya sen biliyorsundur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 stimpak said: Asdgdsf goblin tasi calinca bir gulme tuttu asfsgfdfdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 MrLevie said: Sam baska ek paket gelecek mi ya sen biliyorsundur:) yok valla bilmiyorum ama biliz bence bir tane daha yapar en azından yeni mantığıyla, bu da satacak gibi görünüyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 wow daki gibi, 2 senede bir ek paket cikartirlar diye tahmin ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yanılmıyorsam neden tek class eklediniz diye sorduklarında demişlerdi RoS tek expansion olmucak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kanatlar güzel. crusader başladım direk hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Tum gece oynayip bitirdik :-). Torment 5 basladik torment 1 e kdr dustuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Act V 2 saatte bitiyor diyorlar, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar