souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Blizzard a bir b.k olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Closed beta başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beta gelmiş. battle net app dan ptr yi indiriyorum, burdanmı oynayacağım reaper of soul u yoksa battle net sayfamdaki clientlemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ne çabuk gelmış ya ne sanş. bana hearthstone daha 2 gün önce gelmış. diablo bi 2 ay sonra falan gelir herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi benmi yanlış anlıyorum, bu sayfadaki reaper of soulun betası değilmi. neden benim battlenet clientle download yapamıyorum. sadece ptr olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 PTR'de ROS oynanabiliyor diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 crusader oynanamıyor abi, upgrade falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ülkeye dikkat ediceksiniz falan diyorlar.. said: Merhaba Arkadaşlar Yeni Paketi PTR serverlerında oynama imkanınız bulunmaktadır. Yapmanız gerekeni adım adım alta yazıyorum. PTR Serverinde görüşmek üzere ;) - Battle.Net üyeliğinizle Giriş Yapınız. - Account kısmına geliniz ve Diablo 3 oyununuzun Lisansına tıklayınız. - Açılan sayfada alt kısımlara doğru ininiz ve Public Test Realm (PTR) kısmından PTR yi indiriniz. - İndirme Ekranında Diablo 3 PTR ve Reaper of Soul CB olarak bulunacaktır. Siz burdan ROS u indiriniz ve client indikten sonra Battle.Net in Beta Profil Programı inecek. - O programdan da üyeliğinizle giriş yapınız. Fakat Ülkeye dikkat ediniz :D - Ekran geldikten sonra yan kısımdan Diabloyu seçin ve Play kısmının üstünde yer alan Açılır menüden PTR yi seçiniz. - Kurulumu yaptıktan sonra Crusader ellerinizden öper ;) wowpazar şöyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olmuyor bu denedim simdi. yazanin sanirim kendinden habersiz betasi acik girebiliyor. crusaderi goruyorsun ama yaratamiyorsun expansionu al diyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Crusader eksik kalabilir şimdilik de diğer yenilikler açık mı ptr'de? Adventure mode, loot run, leveling vs... 16 GB indirmeye değer mi değmez mi, onun hesabındayım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 download listesinde olması önemli değil, oyun listesinde ekli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yani.. o modelar sanirim acik bi kere daha bakayim deniyim hatta. ama serverde sira var bi giremedim 7 dakka bekle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hayir acik degil. expansionu alman gerek diyor gene. secenek olarak gorunuyor ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi o zaman o elemana beta gelmiş ama haberi yok.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Kanuni said: hayir acik degil. expansionu alman gerek diyor gene. secenek olarak gorunuyor ama nafile. O yok, bu yok. Neyin PTR'si o zaman bu? En azından loot 2.0'ı göreydik. O da mı yok acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 loot 2.0 var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 paragondan stat verme olayı hoşuma gitti. Mf iyice gear a bağlanmış gibi duruyor(en azından ptr de) 1.5 saat kadar döndüm 1370 dmg li bir sever düşürdüm. hoşuma gitmedi değil. fena olmayacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 25 martta cikiomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 40 avro diyor ne diyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 cok para istiyor 40 dolares ney lan. ben oyunun kendisine o kadar vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ben 0 dolarlık versiyonu alıcam. Crusader, s*kko transmog ve act4ten uzun act3den kısa diye açıkladıkları act5 yok. Onun dışında herşeye avaible olcak dediler şimdiye kadar. EN YÜKSEK TİER LOOT SADECE ACT5TE DÜŞÜCEK veya LEVEL CAP HOHOHO diye bir satış taktiği yapmazlarsa muhtemelen baya bir insan da benim aldığım versiyondan alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 expansionu almazsan lvl aldirtmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ben direk digital deluxe alırım owww hediyelere bak shit. Hemen çıkmalı hemen sahip olmam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 türkiye'ye gene ucuz kutu gelecek mi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kaptim heman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar