2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
3. Defa Aydinlandim
abi çok yazık ama ya..
Yazık mazık ama en azından kimseye senin gibi "sen benim kafaya hayatın boyunca erişemezsin" gibi saçma cümleler kurmuyorum. Herkes kendini aşabilir ve taşabilir. Artık birilerini aşalayıp ve kendinden küçük görüp saçmalamalarına son ver çünkü herkes ve herşey olduğu gibi iyi ya da kötü. Artık bunun farkına var, varamıyorsan da saygılı ol.
yani erişemediğin için zaten algılayamayıp sadece "sen milleti
senin malzeme bu kadarsa benim yapabilecek bir şeyim yok üzgünüm, nekkaa ekmek okkaa köfte
abi çok yazık ama ya..
Yazık mazık ama en azından kimseye senin gibi "sen benim kafaya hayatın boyunca erişemezsin" gibi saçma cümleler kurmuyorum. Herkes kendini aşabilir ve taşabilir. Artık birilerini aşalayıp ve kendinden küçük görüp saçmalamalarına son ver çünkü herkes ve herşey olduğu gibi iyi ya da kötü. Artık bunun farkına var, varamıyorsan da saygılı ol.
yani erişemediğin için zaten algılayamayıp sadece "sen milletiaşağılıyorsunaşalıyorsun" diye yorum yapabiliyorsun ki yine bunu kanıtlar nitelikte dönüşlerde bulunuyorsun, senden başka kimseden de böyle bir eleştiri almadım üzgünüm.
senin malzeme bu kadarsa benim yapabilecek bir şeyim yok üzgünüm, nekkaa ekmek okkaa köfte
Suki ni shiro yani türkçe söylersek kafana göre takıl güzel çocuk ;)
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar