Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bunu geri alabiliyormuyuz teb bankası benden 55 lira almış da belki yüz tane konu vardır bu konuda da bir de ben açayım dedim. malum yeni zınbırtılar falan çıkmıştır belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Yılda 50 liraya bık bık yapcaksanız kullanmayın kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 arayıp iptal etcem de, veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 dworgian nerede? Ona laflar hazırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Hepsi vermiyo telde artik, isbank mesela tamam o zman iptal ettirmek istiyorum karti diyince hayhay cekiyo asdf ama ufak bankalarda yariodur hala bu blof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 öğrenciysen veriyo iş. ama sadece kredi kartı ve vadesiz tl hesabına geri veriyo. euro dolar falan varsa lan öğrencinin eurosu mu olur çekiyo direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 AMA BANKANIN HAKKI O PARA tamam dwo yu savduğımıza göre hacı kredi kartıyla x lira harcama falan ayp dıolar ya da otomatik odeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Silphatos said: Hepsi vermiyo telde artik, isbank mesela tamam o zman iptal ettirmek istiyorum karti diyince hayhay cekiyo asdf ama ufak bankalarda yariodur hala bu blof Aynı şekilde akbank'da hayhay çekiyor. Bir bakıyorsun kartlar iptal. Paranda havaya uçuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 işte şimdi ben direk borcta var kapat desem borcları kapatamıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Eğer bankanın yağlı müşterilerinden değilsen, babalar gibi ödüyorsun. Ama vadesiz hesabın varsa, otomatik ödemeler tanımlıysa, her ay kk düzenli olarak 2k+ üstü kullanıyorsan, kendileri teklif ediyor geri vermeyi. Garanti mesela her aradığımda "60 TL çektik ama hele bi sor neden çektik? Buyrun size 60 TL bonus olarak geri ödüyoruz." diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Fin said: Yılda 50 liraya bık bık yapcaksanız kullanmayın kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2 ay once akbank bana 50 tl yansıtmış kart kullanım ucretı dıye. Aradım bu parayı odemek ıstemıyorum ıade edermısınız dedım ıade ettıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Benden de ziraat maximum almamış aidat arayıp soracağım neden almadınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 benden ziraat almış 20tl kesmiş bidaha keserse yakın zamanda itiraz edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ginaly said: Fin said: Yılda 50 liraya bık bık yapcaksanız kullanmayın kart bankacı mısınız sequo mu. 50 liraya muhtaç olun emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Kampanya oldumu zıplamayı biliyosunuz ,banka para alınca kaka tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Bu konuda garanti ile davaligim. Shop and miles kartlarima en son 180 tl kullanim ucreti geldi. Bunun uzerine tum dokumleri istedim. Gecen 4 yilda bonus mil adi altinda 25 ve 50 tl'lik bir suru para cektiklerini gordum. Simdi davaligiz. Tum borclari kapatip karti iptal ettim. Karttan tum sene yaptigim harcama orani 1000 yl'yi gecmiyor halbuki, yararlandigim hicbir hizmeti de yok. Ekstreleri kontrol etmeyip karti kapatmamak benim hatamdi fakat simdi tum gecmis borclar icin davaligiz. Almadigim bir hizmet icin para odemem mantiksiz. Sadece yapi kredi kullaniyorum. Ocak'ta 190 tl'de ona geldi. Aradim ertesi ay bakiyesinden dustuler hemen. Tabii ki tum harcamam o kartta oldugundan ikiletmeden yaptilar bunu. O nedenle bundan sonra tek kartla yola devam. Yapilabilecek tek sey kart sayisini tek tutmak. Zaten harcama yapiyorsaniz ikiletmeden siliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 arcane said: ginaly said: Fin said: Yılda 50 liraya bık bık yapcaksanız kullanmayın kart bankacı mısınız sequo mu. 50 liraya muhtaç olun emi. mesela birisi dolmuşa bindi diyelim. dolmuşçuya "kardeş nasolsa topkapıya kadar gidiyon, bak zaten para da kazanıyon diğer yolculardan, benden para almayıver, 2 liraya mı tenezzül edecen" dese mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 dolmuş kullanım/hizmet ücreti diye ek 25 kuruş ücret almıyor ama. bu öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 neden ek? ek ücret değil ki, hizmetin kendisi hesap zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Llama senin tekrar evlenmen lazım.Birlikten kuvvet doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 wings e 120 lira aidat veriyorum, 50 liranın bık ını yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Oha lan ben platinium amexe 450$ veriyorum. 3 senedirde ocak 1 de 450$ ı çekiyorlar 1 dk sonra geri yatırıyorlar:) Yatırmasalarda pek umrumda değil. Daha 2 gün önce Çeşme Marakech de 2.750 tl hesap geldi Amexle ödedim. 800 TL indirim verdiler. Misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben $500 kredili chase freedom kartima hic vermiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Sequo said: Oha lan ben platinium amexe 450$ veriyorum. 3 senedirde ocak 1 de 450$ ı çekiyorlar 1 dk sonra geri yatırıyorlar:) Yatırmasalarda pek umrumda değil. Daha 2 gün önce Çeşme Marakech de 2.750 tl hesap geldi Amexle ödedim. 800 TL indirim verdiler. Misal. amex her türlü parasını çıkarıyor hakkaten. yeşil düzü var gerçi bende, fakirlik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar