Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avustralya göçmenlik?

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

yok abi belli bi süre sonunda alışıyoun, kanka oluyosun bi nebze.

askere gitmeden önce çok fena şekilde tırsıyodum örümceklerden, fobim vardı hatta patide konusuda dönmüştü 2010 lu yıllarda.

işte büyük konuştum ve askerde insanoglunun buraya bu bayragı dikeni diye sövdüğü bi yere düştüm, bildiğimiz doğal ortam en yakın yerleşim yeri 60-70 km ötede ağrı dağı eteğinde karakolda askerlik yaptım.

kışın börtü böcek yoktu, havalar ısınmaya başlayınca abartmıyorum yetişkin bir insan eli kadar büyüklüğünde örümcekler çıktı piyasaya, karakolun içinde, koğuşlarda falan cirit atıyolar, yılan, haşerat bol miktarda.

ama benim specific olarak örümceklerden korktuğumdan altıma sıçıyodum, normal otururken bi anda elimin üzerinde geziniyo, dizimde görmeye başladım öyleki bi kaç kere kafayı yiyodum. sonra zamanla alıştım valla yendim fobimi, bi zaman sonra karakoldan mevzi görevine yani haşeratın daha da fazla olduğu yere geliyodum geceleri, çay içerken falan dizime çıkıor, oradan elimi koyuyorum üzerinde yürüyo bıdır bıdır fena alıştım, kanka oldum. korkumu da öyle yenmiştim.

ama benim karakolun olduğu yerdekiler zehirsiz olanlardı, sadece etle besleniyolar ısırıyolardı, sokma olayı yoktu yani. hatta araştırmıştım örümcek familyasından da değillermiş.

neyse cool story den hisse alışıyosunuz abi.
Sosyal ağlarda paylaş

bortu bocek olayini bu kadar ciddiye almayin yahu, sonuc olarak orumcekler de kendi isinde gucunde yaratiklar. siz sokakta yururken random encounter olarak giant spiderlar onunuzu kesmeyecek sonuc olarak. aglarin icine girmezseniz, hayvanatin ustune ustune yurumezseniz bi sorun olmuyo

calistigim isyerinin acik otoparkina her yaz monty ismini taktigimiz piton yilani (monty the phython sdf) gelir mesela, asfaltin uzerinde guneslenir

her yaz yanina gider 1-2 metre uzaktan resmini cekeriz, bi kerede bi pislik yaptigini gormedim hayvanin. siz onlari rahat birakirsaniz, tehdit etmezseniz onlar da sizi rahat birakiyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...