Auril Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 bilgisayar dilinde konuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 senko said: benim dil yok daha once ingilizceyi ogrenmem lazim Bu konuda Turk kafasinda olmakta sikinti yok. Kesseler acimaz, gidince ogrenirsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 böcek olayı dediniz beni kaybettiniz öyle örümcek ya da böcek görsem altıma sıçarım korkudan topuklarım götüme vura vura denizin üstünen koşarak türkiyeye kadar kaçarım o ne lannnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://www.buzzfeed.com/simoncrerar/pictures-that-prove-australia-is-the-craziest#.ilrrq3b6p http://i.imgur.com/uK3l1X1.jpg http://www.richardcrouse.ca//wp-content/uploads/2013/09/Snakes_on_a_Plane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 abi bazen bu fotolari falan gorunce "abi abartiyorsunuz ya..." yazasim geliyor ama abartmiyorsunuz sdf daha dun apartmanin onundeki bahceye ag yapimis sunlardan biri her gun bunlari gordukce bi sure sonra alisiyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://i.imgur.com/IkJeIUi.jpg http://i.imgur.com/Foda4no.jpg Bunuda arkadaşım çekmiş 2 saat önce :D Sydney,Pyrmont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 su havyancagizin kediden kopekten ne farki var al evine besle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 tece'de bunlarin insan olanlari yol kesip para istiyor,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 abi ben yaşayamam lan orda. hani öyle bi planım vardı ama yok yani çığlık atarak kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 yok abi belli bi süre sonunda alışıyoun, kanka oluyosun bi nebze. askere gitmeden önce çok fena şekilde tırsıyodum örümceklerden, fobim vardı hatta patide konusuda dönmüştü 2010 lu yıllarda. işte büyük konuştum ve askerde insanoglunun buraya bu bayragı dikeni diye sövdüğü bi yere düştüm, bildiğimiz doğal ortam en yakın yerleşim yeri 60-70 km ötede ağrı dağı eteğinde karakolda askerlik yaptım. kışın börtü böcek yoktu, havalar ısınmaya başlayınca abartmıyorum yetişkin bir insan eli kadar büyüklüğünde örümcekler çıktı piyasaya, karakolun içinde, koğuşlarda falan cirit atıyolar, yılan, haşerat bol miktarda. ama benim specific olarak örümceklerden korktuğumdan altıma sıçıyodum, normal otururken bi anda elimin üzerinde geziniyo, dizimde görmeye başladım öyleki bi kaç kere kafayı yiyodum. sonra zamanla alıştım valla yendim fobimi, bi zaman sonra karakoldan mevzi görevine yani haşeratın daha da fazla olduğu yere geliyodum geceleri, çay içerken falan dizime çıkıor, oradan elimi koyuyorum üzerinde yürüyo bıdır bıdır fena alıştım, kanka oldum. korkumu da öyle yenmiştim. ama benim karakolun olduğu yerdekiler zehirsiz olanlardı, sadece etle besleniyolar ısırıyolardı, sokma olayı yoktu yani. hatta araştırmıştım örümcek familyasından da değillermiş. neyse cool story den hisse alışıyosunuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 niye kimse yeni zelanda düşünmüyo? orada örümcek doğal afet dallama komşu falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 panpa orda kızlar teklif etmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Masticore said: http://i.imgur.com/IkJeIUi.jpg http://i.imgur.com/Foda4no.jpg Bunuda arkadaşım çekmiş 2 saat önce :D Sydney,Pyrmont Bi sn sunun boyutu nedir acaba kedi? Fare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 tüm dünya yok oluo bi avustralya kalsa yine g itmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ozon tabakası, cilt kanserinden bahseden oldu mu göç edene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ya olm hollanda 40bin IT elemanı alacak deniyordu geçen sene mi ne, o haberin arkası gelmedi. millet ülkeden kaçacak diye haberini mi yapmadılar naptılar anlamadım. yalnız yurt dışına kapak atmanın en kolay yolu galiba öğrenim amacıyla gidip iş miş bulup oyle takılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Esh said: niye kimse yeni zelanda düşünmüyo? orada örümcek doğal afet dallama komşu falan da yok. Ben düşünüyorum abi, gidelim beraber. Ufak bi kafe açarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kanguru var mi orda da varsa giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 yeni zelandada nasi dogal afet yok lan, 3-5 senede bir deprem oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 tek katli evde otururuz bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ev yikilmadigi surece depremin onemi yok ufak heyecanlar onlar japonya da 10 siddetinde oluo siva catlagi meydana geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 napıyoz gidiyoz mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ben dusundum tasindimda vazgectim gene avusturalyadan, su bortu bocegin etkisi olmadi dersem kulliyen yalan olmus olur. yeni zellanda daha iyi gibi, 6 filmden sonra butun orclari temizlemeyi basardilarsa yasanir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bortu bocek olayini bu kadar ciddiye almayin yahu, sonuc olarak orumcekler de kendi isinde gucunde yaratiklar. siz sokakta yururken random encounter olarak giant spiderlar onunuzu kesmeyecek sonuc olarak. aglarin icine girmezseniz, hayvanatin ustune ustune yurumezseniz bi sorun olmuyo calistigim isyerinin acik otoparkina her yaz monty ismini taktigimiz piton yilani (monty the phython sdf) gelir mesela, asfaltin uzerinde guneslenir her yaz yanina gider 1-2 metre uzaktan resmini cekeriz, bi kerede bi pislik yaptigini gormedim hayvanin. siz onlari rahat birakirsaniz, tehdit etmezseniz onlar da sizi rahat birakiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 gece kulagina yumurtalarsa gorursun dicem ama la bunlar kulagi birak kapidan gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar