Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

behran

Öne çıkan mesajlar

Bizim nufusun %2'si zaten 1.5 milyon ediyo assagi yukari. Bi cok avrupa ulkesinin 4/1-5/1'i falan heh. Buarada bi cok avrupa ulkesinde de trdeki gibi karaborsa alet suan. Official 600-650 euro'ya gelecek aletler 850-900 euroya satiliyo bazi teknoloji marketlerde. Araliga dogru fiyatlar kendine gelir kanimca. Gerci iphone yine de pahali bizim alim gucumuze göre. Alim gucumuz avrupa ulkelerinin yarisi(o bile degil belki), ama alim fiyatimiz avrupa ulkelerinden daha fazla..

Yine de bizim ulkede cilgin bi sinif/gelir farki oldugu icin pek farketmiyo. Maasinin 2 katini gidip bi telefonu önce elde edebilmek icin(kisaca prestij icin) yatirmak hakkaten mallik bencede. Ama parasi olan adam bunu yapinca mal diyemezsin bu adama. Yargilayamazsinda bu adami, mesele 2 ay sonrasini bekleyip daha ucuza almak degil cunku o adam icin, prestij kafasi.

Kanuni said:

bende senin gibiyim androidden baydim..

5s almayacaksan 5c=5 zaten fyi..

ben sanirim iphone 5 alacagim. hani iphone 5s icinde bir tek ilgimi ceken gym icin olan donanim, ama onuda daha kaliteli bir sekilde ekstra donanimla (nike vs) cozerim diye dusundum..

Bu gym olayi nedir buarada? Kostugun adimlari saymasi falan filan mevzumu?
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Adim sayma, hareket sayma vs. gibi bi sensörse kendi kendine disarda falan calisirken faydali bisey olabilir netekim zaten salona falan gidiyosan pek önemi yok böyle biseyin sanki, bilemedim tam, arastiriim bi.

Benim telefondakini açık unutmuştum bir süre, sonra bi baktım haftaların istatistiğini tutmuş. Ne zaman çok dolanmışım, ne zaman yatmışım belli; ilginç bi grafik olmuştu. İlgilenenlerin işine yarar bence baya, özellikle kalori takibini sıkı yapan insanların
Sosyal ağlarda paylaş

bugün arkadaş getirdi verizondan vermişler bir şeyler tarif edip işte bu simle hiç başlatmayın vs diye.

çok farklı olmamasına rağmen kasası çok hoşuma gitti açıkcası.

orta tuş flm iyi olmuş.

hani 5i olmayanlar için iyi ama 5 varken şunu alacak barzo varsa versin alsın ^^
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

5s alcaktim, simfree daha cikmamis. Tmobile icin kontratsiz cikcakmis once, ekim sonu demisler. Simfree'nin ne zaman cikcagi belli bile degilmis daha

t-mobile 5s unlocked gelmiyor mu zaten? If you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card for iPhone 5s from a local GSM carrier.

aklımı karıştıran aktif hat olmadan activate mi olmayacak acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

5c'nin modellerine bakarsan anlicaksın dediğimi, orada da 5s'te görünen t-mobile contract free var, bir de ayrıca simfree var.

apple store'a sorduğumda 5s için, t-mobile'ın contract free olduğunu ama simfree olmadığını, simfree'nin ileride duyurulacağını söylediler

ben de çok detay bilmiyorum, umrumda da değil açıkçası. şu aletlerden herhangi birine o kadar para vercek birisi değilim, arkadaş istemişti ona sordum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...