reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 forumu biraz daha takip et görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ObuzHapsever said: 6 ayda bir "Aha yeni modeli çıkmış" deyip araba değiştiren görmedim ben daha. Bu öyle insanların olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca mesajında tüm 5c alacaklara ediyorsun lafı. Belki adamın ilk iphone u 5c olacak? O zaman ok mi durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Öyle insanlar nüfusun taş çatlasa %2'si falandır zaten. Mesajımda da tüm 5c alacaklara değil sebepsiz yere 2-3 katını verenlere diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 var öyle adamlar, özellikle mersedesin her yeni kasasını il hafta alan amcalar var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ObuzHapsever said: Öyle insanlar nüfusun taş çatlasa %2'si falandır zaten. Mesajımda da tüm 5c alacaklara değil sebepsiz yere 2-3 katını verenlere diyorum. o ayrı ya. var öyle tanıdıklarım. ilk gün gidip alıolar hemen ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bizim nufusun %2'si zaten 1.5 milyon ediyo assagi yukari. Bi cok avrupa ulkesinin 4/1-5/1'i falan heh. Buarada bi cok avrupa ulkesinde de trdeki gibi karaborsa alet suan. Official 600-650 euro'ya gelecek aletler 850-900 euroya satiliyo bazi teknoloji marketlerde. Araliga dogru fiyatlar kendine gelir kanimca. Gerci iphone yine de pahali bizim alim gucumuze göre. Alim gucumuz avrupa ulkelerinin yarisi(o bile degil belki), ama alim fiyatimiz avrupa ulkelerinden daha fazla.. Yine de bizim ulkede cilgin bi sinif/gelir farki oldugu icin pek farketmiyo. Maasinin 2 katini gidip bi telefonu önce elde edebilmek icin(kisaca prestij icin) yatirmak hakkaten mallik bencede. Ama parasi olan adam bunu yapinca mal diyemezsin bu adama. Yargilayamazsinda bu adami, mesele 2 ay sonrasini bekleyip daha ucuza almak degil cunku o adam icin, prestij kafasi. Kanuni said: bende senin gibiyim androidden baydim.. 5s almayacaksan 5c=5 zaten fyi.. ben sanirim iphone 5 alacagim. hani iphone 5s icinde bir tek ilgimi ceken gym icin olan donanim, ama onuda daha kaliteli bir sekilde ekstra donanimla (nike vs) cozerim diye dusundum.. Bu gym olayi nedir buarada? Kostugun adimlari saymasi falan filan mevzumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bir sensor varmis icinde direk gym ile sporla alakali.. hareket sensoru herhalde. Tam incelemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Adim sayma, hareket sayma vs. gibi bi sensörse kendi kendine disarda falan calisirken faydali bisey olabilir netekim zaten salona falan gidiyosan pek önemi yok böyle biseyin sanki, bilemedim tam, arastiriim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben alacağım şahsen =) ama bu fiyatlara değil tabi, adam gibi bir yere geldiğinde. Ve ilk iphone um olcak =P Ayıptır söylemesi tarihi eser kullanıyorum ve iphone4s den beri alacağım güya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Korax said: Adim sayma, hareket sayma vs. gibi bi sensörse kendi kendine disarda falan calisirken faydali bisey olabilir netekim zaten salona falan gidiyosan pek önemi yok böyle biseyin sanki, bilemedim tam, arastiriim bi. Benim telefondakini açık unutmuştum bir süre, sonra bi baktım haftaların istatistiğini tutmuş. Ne zaman çok dolanmışım, ne zaman yatmışım belli; ilginç bi grafik olmuştu. İlgilenenlerin işine yarar bence baya, özellikle kalori takibini sıkı yapan insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Düşse düşse kaça düşecek 3k fiyattan. Yuh abi 3k bir telefona verilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 2.3 5s 1.9 5c Bu fiyatlarla gelecek operatorlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bir mağaza zinciri tarafından ön siparişe sunuldu ve 16 GB’lık iPhone 5S’in fiyatı 3.199 TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Verdiği parayı kesinlikle düşünmyecek tüketici grubu dışında kimseye satamazlar o fiyattan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Herturlu satilir, bizim gibi sinif farki olan ulkelerde hele yok satar. Zengin olan prestiji icin alir "en pahali telefonu aldim" diye, fakir olanda götunu yirtar prestij yapabilmek icin kredi ceker yine alir masanin ustune koyar her firsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 En cok talep te sadece 5s de sampanya rengine olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bavulla gelen telefonlar genelde ünlülere ve zenginlere gidiyor. Geçen sene iPhone ABD'de çıktıktan 2 hafta sonra bir ünlü arkadaş almıştı, 3.500 TL vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 5s alcaktim, simfree daha cikmamis. Tmobile icin kontratsiz cikcakmis once, ekim sonu demisler. Simfree'nin ne zaman cikcagi belli bile degilmis daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 tedarikte sıkıntı varmış oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bugün arkadaş getirdi verizondan vermişler bir şeyler tarif edip işte bu simle hiç başlatmayın vs diye. çok farklı olmamasına rağmen kasası çok hoşuma gitti açıkcası. orta tuş flm iyi olmuş. hani 5i olmayanlar için iyi ama 5 varken şunu alacak barzo varsa versin alsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 xaty said: 5s alcaktim, simfree daha cikmamis. Tmobile icin kontratsiz cikcakmis once, ekim sonu demisler. Simfree'nin ne zaman cikcagi belli bile degilmis daha t-mobile 5s unlocked gelmiyor mu zaten? If you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card for iPhone 5s from a local GSM carrier. aklımı karıştıran aktif hat olmadan activate mi olmayacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 5c'ye bakinca t-mobile ve simfree ayri ayri gozukuo, apple store'da elemanla da siteye baktik, daha sadece t-mobile icin octobet denmis, simfree icin takip etmeye devam edin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi contract free t-mobile dediği unlocked zaten. sonuçta full price ödüyosun, tek sorun activate ederken olabilir o da zaten içinde simle geliyo. hattın aktif olmasına gerek yoktur diye düşünüyorum activate ederken telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 5c'nin modellerine bakarsan anlicaksın dediğimi, orada da 5s'te görünen t-mobile contract free var, bir de ayrıca simfree var. apple store'a sorduğumda 5s için, t-mobile'ın contract free olduğunu ama simfree olmadığını, simfree'nin ileride duyurulacağını söylediler ben de çok detay bilmiyorum, umrumda da değil açıkçası. şu aletlerden herhangi birine o kadar para vercek birisi değilim, arkadaş istemişti ona sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.techno-labs.com/wp-content/uploads/2013/10/qe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar