Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

demekki silahı kullanamayan süs olarak taşıyana minimal wear, hakkıyla eskitene well worn veriyo oyun sdfg

ben m4a4 fln kullanıyorum da awp her türlü satılır. 1 ay sonra 1 dolara alır kullanırım :)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

evde pc idle dl yaparken yanda cs de açık duruyo panpa lamerlikle ne alakası var sdf, hayır sınırsız düşse tamam da 7 günde 2 crate 2 skin düşüyo zaten istesen de tf2 gibi köylülük yapamazsın bunda, gerçi zaten tüm haftanın drop çıkıyo bana ilk 2 günden hayvan gibi oynadığım için, idle oyunla alakası olmayanlar için fena değil ama keşke sadece compda çıksa itemlar işte o zaman awpler 500 dolar falan olurdu ahah

hahaha lafı yiyince panikle döşemiş paragrafı
Mesaj tarihi:
niye okadar uzun yazmısım lan max 10 kelime olur benim postlar ama

nip2005 vs nip2013
http://www.twitch.tv/nipgamingtv?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.hltv.org
Mesaj tarihi:
3 mapi de canlı izledim ben, 2005 ezdi heaton, fisker, potti falan hala efsane. yıllardır değil cs, oyun bile oynamayıp 1.5 yıldır tüm csgo turnuvalarını kazanan takımı tokatlamaları baya iyiydi ya
Mesaj tarihi:
mac mac mac mac mac YETER LAN MAC DÜŞTÜĞÜ

bi de markette neden anahtar daha pahalı abi? aşırı saçma, kim alıyo bunları niye alıyo, steamde 2,5 dolarken markette 2.70 iken neden gidip bi insan marketten alır? ne güzel 1.90, 2 falan oluyodu markette ne oldu da birden böyle salaklaştı fiyatlar?

ve gerçekten salak bi yükseliş var;
http://p1309.hizliresim.com/1f/b/sjxzq.png

28 AĞUSTOS GECESİ NERDEYDİNİZ ÇABUK SÖYLEYİN O GÜN NE OLDU
Mesaj tarihi:
key fiyatı ucuz olan bölgeleri fixlediler onun için yükseldi fiyat, brezilyalılar 1.9'a satıp valveun kesintisine rağmen kar yapıyolarmış zamanında. sadece ingame alıp markete koyarak yüzlerde dolar wallet yapan denyolar varmış

2.7$ dolara alıcı olmasının sebebi de bazı yerlerde yüksek olması fiyatın. bazı avrupa ülkeleri ve ingilterede falan 2.7$den biraz fazlaya geliyo sanırım onun için de 2.7ye alıcı çıkıyo
Mesaj tarihi:
bu rankler ne işe yarıyor tam olarak 10 win 2 lose ile beni legendary eagle a attı.
elo sistemi varmış diyorlar ama kimse bilmiyor galiba nasıl işlediğini yukarı çıkmaya niyetleniyim diyorum da bi işe de yaramıyor galiba var mı bilen ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...