mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 PSN'de kuzenin hesabına kredi kartımızı kaydettirdik, 2 gün sonra haberimiz olmadan bir kaç oyun daha satın alınmış. Kuzen almadığını söylüyor, PSN'den alışveriş yapmak için hesap adı ve kredi kartı bilgilerinin uyması lazım bunu da biliyoruz. Her ihtimale karşı alış verişin yapıldığı IP adresini, Şehri ve alınan oyunları öğrenmek istedik. PSN TR görevlisi bunların kaydının tutlmadığını söyledi. Hiç bir şekilde PSN'de çalıntı işlem yapılamayacağını söyledi, hatta bize aksini iddia etseler de Birileri hem PSN hem de Kredi kartı bilgilerini ele geçirdikten sonra çalıntı işlem yapamaz mı, bir de patiye danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 kuzenin almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 mardox said: Kuzen almadığını söylüyor Sende kuzeninin aldigini biliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 O kismina bisi diyemiyoruz tabii ama psn gorevlisinin bizde satis yapilan ip, sehir veya alinan oyunun kaydi tutulmuyor demesi garibimize gitti. Bir de psn bilgileriyle giris yaptiktan sonra baska birinin almasi ihtimali de var gibi dusunduk. Tabii bu konuda telefondaki gorevli kesinlikle olmaz disinda bi aciklama yapamadigi icin buraya sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 szin yerinize oyun almış işte ne var bunda. sonuçta alıp götüremiyo oyunu siz oynayacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ben de anlamadım o olayı. ps'im yok olmadı, psn de bilmiyorum ama psn account'u sizin diil mi, oyun da ona bağlı değil mi? hacker niye sizi hacklesin de size oyun alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kuzenin almis, Psn kredi karti verisi kaydetmiyor 3-4 yildir.. Hem hesap hem kredi kartinin calinmasi lazim, niye calan oyun alsin? Ayrica calinan kredk kartin oldu mu bilmiyorum ama genelde kredi k.'lari 50 kisiye falan satilip ufak meblalarla girerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kuzenin çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kuzenin çalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 çok net kuzen almış. kuzen de olsa kartını vermicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 kuzenin affetmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kuzense sorun yok, biz yine de alisverisle ilgili bilgiler vardir diyedusunmustuk, neyse biraz sikistralim bakalim...eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 kuzen almış suçu psn'e atıyor.. yazık nasıl çocuk yetiştiriliyor? cık cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar