mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Kız kardeşim var bu sene Ünv. sınavına girecek. sizce nasıl bir çalışma temposuna girmeli NOT: okul ve dersane ye gidiyor ama kendine yetmiyecegini söylüyor. denemelerden düşük alıyor ama okuldan teşekkür alıyor... okul iyi ama dersane denemeleri kötü nasıl bir programla başarı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Başarabileceğinin bilincinde olmalı, gerekirse psikoloğa gidilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 gece 3de ölen komşuna cpr yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Chemical said: gece 3de ölen komşuna cpr yapma anlamak çok güç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 benim başıma geldi hani, şansızlık dicem ama adam için daha büyük bi şansızlık ertesi gün sınav olan gece bu tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 abi öss çok basit bir sınav. bütün derslerden 3er tane soru bankası alıyor. ilk soru bankalarını çözüp yapamadığı bütün sorular için dershanedeki hocaları darlayıp bilmediği her şeyi öğreniyor sonrasında 2. soru bankasını bitiyor sonrasında 3.yü. soru bankası olarak hep cemaatçi tayfanın yayınlarını seçiyor. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Chemical said: benim başıma geldi hani, şansızlık dicem ama adam için daha büyük bi şansızlık ertesi gün sınav olan gece bu tabiki ben anladığımı yazıyorum... sınavın olduğu günün gecesinde saat 3 komşun mu ? öldü: anladığım bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Myshkin said: abi öss çok basit bir sınav. bütün derslerden 3er tane soru bankası alıyor. ilk soru bankalarını çözüp yapamadığı bütün sorular için dershanedeki hocaları darlayıp bilmediği her şeyi öğreniyor sonrasında 2. soru bankasını bitiyor sonrasında 3.yü. soru bankası olarak hep cemaatçi tayfanın yayınlarını seçiyor. problem solved. hangi cemaat yayınları sence daha iyi fetoş mu nur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 nur cemaati fetullah gülenin cemaati diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 öyle değil nur ayrı fetoş ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 oha o ikisi ayri şeyler miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 o yeni çıktı galiba nur ayrı fetullah ayrı diye bişey bulamadım 2013 ten önce yazılmış. bi planları var galiba. güvender yayınları işte. ayrıca chemical cardiyo pulmoner resisütasyon yaptım demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mal said: o yeni çıktı galiba nur ayrı fetullah ayrı diye bişey bulamadım 2013 ten önce yazılmış. bi planları var galiba. güvender yayınları işte. ayrıca chemical cardiyo pulmoner resisütasyon yaptım demek istemiş Fem de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 evet zirve dergiside var cemaatçi. aboneydim ben keşke saklasaydım tüm sayıları tertemizdi canım çekti. çok iyi anlatıyodu görseller felan ders çalışmaya heveslendiriyodu. hevesim kursağımda kalıyodu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 öss ye hazırlanasım geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Denemelerde başarısız oluyosa bol bol aoru çözüp pratik kazanması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 siz neyin kafasındasınız öss kalkalı kaç milyon yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 konuyu ultra seviyede ögrenmek için aşırı kasmasın. denemelerde ve soru bankalarındaki soruların cozumlerını kesınlikle ögrensin. en önemli şey yapamadıgın soruları hocalara cözdürmek. denemelerde konuları bilsin bilmesin her sorunun cözümünü ögrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Nasıl bir thread bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 günde 200 soru çözen adam öküz değilse adam gibi bir yere girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 öss hazırlık = günde X soru çözmek... hint: fen liselerinde günde 1000 soru çözen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ya ne olacağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 fizik kimya biyoloji kasmadan kaç puan gelir ya ben de tekrar gireyim diyorum o dersleri tekrar çalışmak zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 günü gününe çalışsın dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bende gireyim sinava gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar