Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 (düzenlendi) pete hines sayfalarca kod verdi, yarım saat bethesda launcher'da boşa yazmışım, steam içinmiş onlar. hepsi alınmış şimdi. daha da denettirmiyor steam çok denedin diye. bir tanesi her neydiyse bende var diye vermedi. şovu da kaçırdım. hay senin yapacağın işe bethesda. Aralık 10, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 xbox için de kodlar dağıtıldı saliselik frame içinde. ama bi kişi bile duymadım aldım ben girebildim diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 (düzenlendi) Steamde doom eternal alan biri retweetlemiş ama çok zaman kaybettim söylemediği için baştan. of gene blm burda da. Yetmedi. vermintide 2 warrior priest çok iyi. suicide squad da bayağı eğlenceli duruyor. star wars eclipse de hypeladı ama ne tür anlamadım. SPESSMEHREEN 2 of gaz, rollo da kaptan olmuş. saints row gene çok makara duruyor. vaay dune 4x hadi bakalım iyi gider. mattix awakens’ı indireyim bari sonra, keanu başgan gazladı ahah. goty adaylarını müziklerinin canlı orkestra potpurisi eşliğinde tanıtmak 10 numara olmuş. Oscar izlesin de öğrensin unuttukları eğlence faktörünü. It takes two aldı iyi bari. Ahah kazanan adam da aynısını dedi gömdü oscarı. Aralık 10, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 matrix awakens pcde yok galiba di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 hmm bilmem, bakmadım henüz ama yoksa büyük ayıp olur. adamlar moroheus’u öldürdükleri online’ı pc’de oynatmışken ve ue5 reklamı yapılırken bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Bir yıldır FFVII Remake 'i bekliyoruz, şimdi Epic'e gelecekmiş. Önümüzdeki yılın yılbaşı indirimlerine kadar beklemeye devam edeceğim ama sanırım. Tamam, oynamak istiyorum ama o kadar da değil. Bakmayın fiyatına. Rekor kırmışlar. Gelecekte hep böyle olacak sanırım. ₺399'a çıkan oyunları ucuzmuş diye alacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 yokmuş matrix pcde, ps5 ve xbox series x/s exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 fiyat yazmıyor ki kaç telecik olacakmış gerge? https://www.epicgames.com/store/en-US/p/final-fantasy-vii-remake-intergrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 699TL diyor ana sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 bu oyunda square enix 2side 699, yazık ya valla direk ignore bastım. https://store.steampowered.com/app/1680880/Forspoken/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 699 iyimis sdfgs, yakinda bobrek rehin gosterip oyun alma donemine girecegiz gibi, iranda hala yasal satiliyor mu aceba bobrek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Bu arada ₺699 diye kızıyorum ama oyun Epic Store'da €80'ya çıkmış, düz çevirirsen ₺1249 oluyor. Adamlar aslında bize yarı fiyatına veriyor. ₺699 good guy squire enix fiyatı EU'da da isyan çıkmış €80 ne hayvanlar temalı. İnebilir fiyat. ₺399 olsun alırım, üstüne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 steam e de diğer oyun 699 a çıkmış aynı anda işte. Herifler manyadı iyicene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 (düzenlendi) adamların suçu yok paran 1 ayda yarı değerine düşerse böyle oluyor, yine dünyada en ucuzuz arjantinle. tüm dünyaya std 70 dolar karşılığından da çakabilirlerdi o zaman 1k oluyor fiyat asdf https://steamdb.info/sub/598129/ Aralık 10, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 rusyanin kanadadan hatta katardan pahali olmasi iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 alınteriyle byte dövmüyorlar örz üstünde çekiçle, 10 kişiye 10 paraya ya da 1 kişiye 100 paraya satarlar, kalanlar da korsana döner gene. rusya vs’ye de sevdiklerinden değil o fiyatlar zaten, sıfır satmamak için. yabancıların vpn ile almasını bloke ettikten sonra alım gücüne göre ayarlayıp sürümden kazanmamak sadece akılsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Korsana istesem bile dönemem ben zaten, bilgisayarda epey gizli bilgi var. İş ile oyunu ayırmayı beceremedim, evde çalışmam gerektiğinde oyun makinesinden çalışıyorum. İş bilgisayarımı her gün eve taşırdım eskiden, evim yandığından beri bıraktım o alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Ya beyler GamePasste bi ton Halo oyunu var, ben belki 15 sene önce oynadıydım 1. oyunu ama şimdi bilemedim hangisini oynayayım?( 1. oyun bende mide bulantısı yapmıştı Fallout3te de olmuştu gerçi:S ) Sırayla gitmek falanda istemiyorum o kadar zaman ayıramam şahsen bir seriye, en güzeli hangisi dersiniz single player için? Mass Effecti de sormak istiyorum, misal onu hiç oynamadım, onun için kaçıncı oyunu önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 mass effect 1-2-3 diye oynanacak. öyle oynamayacaksan hiç oynama. film üçlemesi gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 oki peki Halo için ne diyorsun Sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 onda sadece ilk ikisini oynamıştım, o yüzden birşey söyleyemem doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Ben de yükledim gamepassten yarın denicen Haloyu bakalım hiç bilmeyen biri olarak nasıl geçecek campaign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 On 10.12.2021 at 21:58, Shadow dedi ki: oki peki Halo için ne diyorsun Sam? Bana baya yavan geldi campaign i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar