Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Eşlilik Modası


Makaryos

Öne çıkan mesajlar

gazetelere bakıyorum. Ümit Karan, Ağaoğlu, Acun gibi kişiler evli olmalarına rağmen rahatça sevgilileri ile gezebiliyorlar. Hatta Ağaoğlu ''bu benim ortanca hanım'' falan diye toshack bile geçebiliyor. İşin ilginç yanı medya da gayet normal bir haber gibi yayınlıyorlar. kadın hakları savunucularından da ses çıkmıyor. ilginç. sanki normal bir şeymiş gibi empoze etmeye çalışılıyor gibi geliyor bana..



işin özeti;ulan millet ikişer üçer götürüyor biz daha bir tane bulamadık anasını satayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suç olsun ya da yasaklansın diye bir istediğim yok. isteyen istediği gibi yaşar. olay her şeye ses çıkaran feministlerin iş medyatik kişiler olunca sus pus olması ayrıca bu kadınlarında bunu gayet kabuledilebilir bir durum olarak algılaması. yoksa bana ne isterse harem kursunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evli olan kadinlar icin degil de metred konumimda olan kadinlar icin acinasi bi durum.

O kadinla yapilan seks artik ilk andaki gibi tat vermeyince kapiya konulavak ve yasal olarak hicbir hakki da olmayacak. Cok net avm den alinan ve bi sure sonra omrunu doldurdugu icin cope atilan bi urun gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kocasının sevgilisi olduğunu bile bile sesini çıkarmayan ve evli kalana "kadın" denir mi? ne kadınlık vasfı varmış onun?


Çok salakça bir laf olmuş. Koca baskısı görüp boşanamayana, çocuğu düşünerek görmezden gelene veya bosaninca maddi sıkıntıya düşecek herkese "kadın değil orospu" imasi bulunmussun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben biraz sikko bi mantık kurucam beni taşlamayın lütfen.

sonuç olarak bu çok eşlilik ortamlarında patara kütere takılan zenginlerin genellikle eşleri ilik gibi oluyor. ya eski manken yada ne bileyim kendini manken disipliniyle yetiştirmiş ahu gibi bayanlar.

zaten kazma gibi bi adamla sevkmeden evleniyorlar sadece parası için ki bundan eminim bi kaçtane örneğim var etrafımda.

adamlar çok eşli takılınca dert etmiyorlar zaten. çünkü mevcut olan dallama kocalarını sevmiyorlar. genellikle kendilerini çocuklarına falan adıyor böyle bayanlar yada onlarda göze göz dişe diş yapıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...