Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 gazetelere bakıyorum. Ümit Karan, Ağaoğlu, Acun gibi kişiler evli olmalarına rağmen rahatça sevgilileri ile gezebiliyorlar. Hatta Ağaoğlu ''bu benim ortanca hanım'' falan diye toshack bile geçebiliyor. İşin ilginç yanı medya da gayet normal bir haber gibi yayınlıyorlar. kadın hakları savunucularından da ses çıkmıyor. ilginç. sanki normal bir şeymiş gibi empoze etmeye çalışılıyor gibi geliyor bana.. işin özeti;ulan millet ikişer üçer götürüyor biz daha bir tane bulamadık anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 kime medeniyetler ülkesi burası.. karılara para kaptırmamak için boşanamıyorlar karılarda para kapmak için boşanmıyor falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 öyle de var ama bunlar baya baya hafta içi karısıyla haftasonu sevgilisiyle geziyorlar. eskiden böyle şeyler yok muydu? vardı ama ulu orta gözükmezdi insanlar. şimdi çok rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 size ne olm ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Evlenmedikleri surece yasal, evlenemezler zaten. Zina suc mu olsun istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 hayatın gerçekleri de kadın hakları ne alaka ki? kadın bir haksızlığa mı uğruyormuş? kocasının sevgilisi olduğunu bile bile sesini çıkarmayan ve evli kalana "kadın" denir mi? ne kadınlık vasfı varmış onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 suç olsun ya da yasaklansın diye bir istediğim yok. isteyen istediği gibi yaşar. olay her şeye ses çıkaran feministlerin iş medyatik kişiler olunca sus pus olması ayrıca bu kadınlarında bunu gayet kabuledilebilir bir durum olarak algılaması. yoksa bana ne isterse harem kursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 çok eşlilik yassah mı olmalı başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Evli olan kadinlar icin degil de metred konumimda olan kadinlar icin acinasi bi durum. O kadinla yapilan seks artik ilk andaki gibi tat vermeyince kapiya konulavak ve yasal olarak hicbir hakki da olmayacak. Cok net avm den alinan ve bi sure sonra omrunu doldurdugu icin cope atilan bi urun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bck said: size ne olm ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 topic dragonutopia kıvamına doğru ilerliyor hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bingildak said: kocasının sevgilisi olduğunu bile bile sesini çıkarmayan ve evli kalana "kadın" denir mi? ne kadınlık vasfı varmış onun? Çok salakça bir laf olmuş. Koca baskısı görüp boşanamayana, çocuğu düşünerek görmezden gelene veya bosaninca maddi sıkıntıya düşecek herkese "kadın değil orospu" imasi bulunmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 arkadaşın bahsettiği konu koca baskısı gören kadınlar mı? ayrıca kadınlık vasfı demek sadece sevişmek anlamına gelmiyor, ben hiçbir şekilde orospu iması* yapmadım, o senin güzel beyninin filtresi sonucu ortaya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Karşılıklı bir çok eşlilik varsa sorun yok ; ama sadece erkek maddi gücünden dolayı böyle takılırken kadın sesini çıkartamıyorsa ben de bunu adaletsiz bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 batı yapınca iyi doğu yapınca kötü oh ne güzel dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 arkadaşlar ben biraz sikko bi mantık kurucam beni taşlamayın lütfen. sonuç olarak bu çok eşlilik ortamlarında patara kütere takılan zenginlerin genellikle eşleri ilik gibi oluyor. ya eski manken yada ne bileyim kendini manken disipliniyle yetiştirmiş ahu gibi bayanlar. zaten kazma gibi bi adamla sevkmeden evleniyorlar sadece parası için ki bundan eminim bi kaçtane örneğim var etrafımda. adamlar çok eşli takılınca dert etmiyorlar zaten. çünkü mevcut olan dallama kocalarını sevmiyorlar. genellikle kendilerini çocuklarına falan adıyor böyle bayanlar yada onlarda göze göz dişe diş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bu kadının bu adamı sevme ihtimali nedir. üstteki postumu destekler nitelikte bi resim resmen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 niye adamı yakından mı tanıyosun? oturup sohbet mi ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi o ilik gibi eşler neden sevişmiyor? onlar da sevişsin. diri vücutları bir ahmak yüzünden neden gün yüzü görmesin? kadınlarımızı bu duruma sokanları lanetliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Tam ' ne güzel bir konuya değinmişsin ,helal' derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 fotodaki adam cyclops olacakmış neredeyse. gözlerin arası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi yapmayın sole seyler yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 dış görünüşe göre eş seçildiğini zanneden gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bingildak said: orospu iması* yapmadım, o senin güzel beyninin filtresi sonucu ortaya çıkmış. '"kadın" denmez' diyince ne anlamamız gerekiyordu peki? Kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 GERGE said: Evlenmedikleri surece yasal, evlenemezler zaten. Zina suc mu olsun istiyorsun yani?bu ne sacma bi yorum belki imam nikahlilar , biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar