Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.cardhunter.com/ Cok ilginc gorunuyor ama oynayip oynamama fiyatina gore belli olacak. Zaten MtG'ye para gidiyor. Suradan okuyun ne oldugunu: http://www.theverge.com/2013/8/6/4591072/card-hunter-magic-meets-dungeons-and-dragons Soyle gorunuyor iste: http://assets.sbnation.com/assets/3010223/frozen-cavern.jpg Masaustu ve kart oyunlarini karistirmaya calismislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Şimdi oynadım, epey eğlenceli. Masaüstü oyun atmosferini iyi yapmışlar. Çok para gideceğini sanmıyorum. Para ile alınan şunlar: 1- Loot şansını arttırmak için abonelik. 2- İçinde loot, kostum vs. olan hazine sandıkları. 3- Treasure Hunt ismindeki extra questler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu oyuna pek ilgi gösteren yok, ama denemenizi tavsiye ederim. http://www.cardhunter.com/ adresinden bedava olarak oynanıyor. Henüz para harcama gereksinimi duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 oyun fena değil de, bayar gibi geldi. Oynadım 1-2 saat, konsept olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 heroclix'i de yapsalar ya böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Oyun tam benlik. Çok sevdiğim iki şeyin birleşimi dnd ve mtg. 1-2 haftadir oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kart oyunu dolfu piyasa. Oyunun ekonomi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ne güzelmişsin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 oyunun ekonomisi derken, sanırım oyuncular arası ticaret yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kart takasi olayi yok, para verirsen daha çabuk iyi kartlara ulaşırsın o kadar. Ben bir campaigni bitireyim, düşüneceğim sonra para işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Booster ne kadar, oyun içi parayla kaç oyun kazanınca booster alınıyor, varsa drafta giriliyor. Kart oyununun oyun içi ekonomisi budur. MTGO'da mesela sadece turnuva kazanınca ödül alıyorsun, normal oyunda almıyorsun, hersey gerçek parayla, Scrolls'da mesela hersey oyun içi parayla, Hearthstone otrası tam. Bu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Her savastan sonra loot cikiyor, loot olarak cikan itemlarin her biri belli kartlari veriyor. Atiyorum adamina old chainmail verirsen, o adamin destesine 2 tane reliable mail 1 tane rusty mail karti eklemis oluyorsun. Adamlarin level atladikca yeni item ve skill slotlari ekleniyor, yani desteleri buyuyor. Her itemin common, epic vs. kalitesi var. Savas sonrasinda altin da kazanabiliyorsun ve o altinla dukkanlardan yeni itemlar alabiliyorsun. Gercek para ile de icinden rastgele item cikan sandik alabiliyorsun. Bir de abonelik alirsan, bir sureligine card cluba uye oluyorsun, bunu yapinca savas sonrasi actigin sandiklardan, sandiktan normalde cikan itemlarin en yuksegi kalitesinde extra bir item cikiyor. Mesela sandiktan ciken en iyi item epicse, bir tane epic de card clubdan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 steam'e gelmiş beyler eski kullanıcı ile giriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Başlayıp biraz ilerleyip ölüp bıraktıydım iki sene evvel. Bi bakayım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 "nekrobirbir" diye ruşlamayın ama çok zevkli. masaüstü ortamını en iyi veren oyun. campaign ne kadar sürüyor bilmiyorum ama levelim yettiğinde kendi campaignlerimi yazacağım. 15'te mi ne açılıyordu o opsiyon galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar