Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SByfUXDT29o#at=93 arkadaşım böceğe doğru çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hacı benim kolam deme bu nolur deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 o nasıl başlık sdfs. tagleri dizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Coca Cola Company bence bunun mumkun olmadigini kanitlar (siselemede bocegin o halde gecemeyecegi filtreler var), sonra da amator congame der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi zaten oyle birsey mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yorumlar efsane yine. said: Mustafa babayiğit 1 day ago Ya arkadaşlar colada böcek kullanılıyor evet ama bu tüm kozmetik ürünlerindede kırmızı renkli gıdalarda da,ilaç olarak kullanılan şuruplarda ve karminde de kullanılıyor insan sağlığına zararsız olan bu böcek ortağçağdan beri avrupalılar tarafından daha eski zamanlarda da meksikalılar tarafından kullanılıyor. At yalani silksinler inanani yazasim var cok fena su elemana, dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 videoyu oda spreyiyle kaydetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 renk icin kullaniliyor abi ( bocek mi tam bilmiyorum bu arada eausdh ) starbucks mevzusuda olmustu amerikali veganlardan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 di said: Yorumlar efsane yine. said: Mustafa babayiğit 1 day ago Ya arkadaşlar colada böcek kullanılıyor evet ama bu tüm kozmetik ürünlerindede kırmızı renkli gıdalarda da,ilaç olarak kullanılan şuruplarda ve karminde de kullanılıyor insan sağlığına zararsız olan bu böcek ortağçağdan beri avrupalılar tarafından daha eski zamanlarda da meksikalılar tarafından kullanılıyor. At yalani silksinler inanani yazasim var cok fena su elemana, dsf niye yalan olsun yav kolada falan var mı bilmem de böyle bir böcek var http://www.businessinsider.com/how-cochineal-insects-color-your-food-and-drinks-2012-3?op=1 hatta kullanım alanları said: Frozen meat and fish Soft drinks, fruit drinks, energy drinks, powdered drinks and alcoholic beverages Yogurts, ice cream and dairy-based drinks Candy, syrups, fillings and chewing gum Canned fruits like cherries and jams Dehydrated soups and canned soups Ketchup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Lan adama iki böcek birden çıkmış.Bizim kısmetimizi de almış herif.Bari biri bize çıkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vay anasini, duymadiydim bak bunu hic. Eleman bocek deyince su ortada dolasan fareli, karafatmali fotograflara gitti benim aklim, tahmin etmedim boyle bisey olacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 tanıdığım mekan işletirken pepsiden pislik çıktı. dava açıldı işte labda deney yapıolar bakıolar fln. onda da kabul edildi pis olduğu. yine birşey çıkmadı davadan. daha da bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Amerika gibi fantastik bi yerde degilsen zor zaten oyle tazminat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 di said: Vay anasini, duymadiydim bak bunu hic. Eleman bocek deyince su ortada dolasan fareli, karafatmali fotograflara gitti benim aklim, tahmin etmedim boyle bisey olacagini. Hem cahilsin hem de ufkun dar. Banlayin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi bu video mayheme aitse adam doğuştan 100 luck ile doğmuş direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kola böceği dediğimiz bitki, bir muzun içinde afrikadan buraya gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 onu da araştırdık abiciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Boyle hiyar olacagima ufku dar cahil olayim ya dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 di sinirlenmiş beyler. aman dikkat. boşver abi sen de. sinirlenme hiç. gel şöyle otur, bir sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 lel. Hintlilerce cebellestikten sonra kendi milletim pambik gibi geliyor. Sikinti yok. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ahmedinejad said: di said: Yorumlar efsane yine. Mustafa babayiğit 1 day ago Ya arkadaşlar colada böcek kullanılıyor evet ama bu tüm kozmetik ürünlerindede kırmızı renkli gıdalarda da,ilaç olarak kullanılan şuruplarda ve karminde de kullanılıyor insan sağlığına zararsız olan bu böcek ortağçağdan beri avrupalılar tarafından daha eski zamanlarda da meksikalılar tarafından kullanılıyor. At yalani silksinler inanani yazasim var cok fena su elemana, dsf niye yalan olsun yav kolada falan var mı bilmem de böyle bir böcek var http://www.businessinsider.com/how-cochineal-insects-color-your-food-and-drinks-2012-3?op=1 hatta kullanım alanları Frozen meat and fish Soft drinks, fruit drinks, energy drinks, powdered drinks and alcoholic beverages Yogurts, ice cream and dairy-based drinks Candy, syrups, fillings and chewing gum Canned fruits like cherries and jams Dehydrated soups and canned soups Ketchup di said: Vay anasini, duymadiydim bak bunu hic. Eleman bocek deyince su ortada dolasan fareli, karafatmali fotograflara gitti benim aklim, tahmin etmedim boyle bisey olacagini. http://img27.imageshack.us/img27/8266/ownagexoa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 off bu tipler ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 koyulmasa eksik kalır ama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bence o bocegin adı kola bocegi olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 moonfall said: koyulmasa eksik kalır ama şimdi müthiş abi. yüzyılın olayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar