Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Süper Kupa:: Galatasaray - Fenerbahce :: 11.08.2013 20:30 atv

unity

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

sabonis said:

ben bu yüzden drogba abartılıyor diyorum işte. herkes ABİİİİ DROGBAAAAAAAA diyor da, adam henüz çok bir şey yapmadı açıkçası.

Tamam eyvallah adam kalitesini belli ediyor ve 3-5 maçın gidişatını değiştirdi ama daha iyisini bekliyorum ben. belki de işte gerçekten yaşlandı diye düşünüyorum. çünkü pek çok pozisyon oluyor böyle, çelsi'de yaptığı gibi savunmayı klas bi şekilde geçip vurmayı düşünüyor, sonra ya geçemiyor, ya geçiyor ama vuruşta ağır kalıyor ayak koyuyorlar, ya kötü vuruyor. herifin ligin altını üstüne getirmesini bekliyorum yani bi hagi bi alex gibi. olamadı henüz :(

Sen 35 yaşına geldinmi prostatın yüzünden oturduğun koltuktan mutfağa gidemeyeceksin ve drogbaya çemkiriyorsun?

Pes vallahi

35 dedigin daha genclik , ne prostati lol.

Bi de adam zenci abi ayni yasta bizden 10 yas daha genc gozukuyolar kafadan.
Sosyal ağlarda paylaş

şu videoyu izleyip hala memnun olan varsa, ya fiziksel olarak kördür ya da drogba isminden dolayı gözüne perde inmiştir işte. adam düşündüğü şeylerin %70'ini falan gerçekleştiremiyor, hantallaşmış durumda baya. full top kaybı ve atak öldürmek üstüne kurulu video neredeyse. özellikle fener 10 kişi kalana kadarki kısım.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz da basit düşünmek lazım demek ki. Drogba eski drogba değil tabii ki, ama bu yaştan sonra geldiği 8. sınıf bir lig de yinede bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ve bizim ligin kalitesinde de çok maç kazandırır bu yetenekte ki bir adam.. İkili mücadele de nerdeyse kaybetmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Gangren said:

ya afedersiniz de, zeka/tecrübe üzerine bir de eski hızı olsa zaten sizde olmazdı :p

valla iki fenerlinin arasından kaymak gibi kayarken gayet eski hızındaydı.

Değildi abi, eski Drogba olsa o arkadaki fenerli yetişemezsdi ona, o sıyrılıştan sonra önü boş, deparı basar atardı golü.

Zaten aradan kayma hareketini hızla değil zeka ve tecrübesiyle yaptı adam, birinden topu aşırtarak aldı, diğerini de ters taraftan kafayla topu indirirerek bakkala gönderdi, çok hızlı çalım atarak deparla değil yani. Sonrasında hız gerekiyordu, orada da yetiştiler.

Tam bahsettiğim olayı özetleyen bir pozisyon o.

Ha bir de, videoda öyle çok kötü bir şey yok, abartıldığı kadar da kötü değil. Zaten ligler başlasın, 3-5 maç geçsin, form tutunca şu ankinden çok daha hızlı ve seri olacağından eminim ben Drogba'nın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi drogba hicbi zaman bahsettiginiz hızla is yapmadı ki. Adamın olayı guclu olmak, ayakta kalmak. Ronaldo gibi yardır yardır gidip gol atması degil olayı. Kaleye arkası donuk topu alıp donerek yapıstırması. Kafa topu mucadelesinde rakip kafayı uzatmaya calısırken herifin rahat bi sekilde gogsu ile alabilmesi vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Drogba GSnin efsanesi değil Chelseanin efsanesi şunu bir ayırt edin önce. Roberto Carlosta Fenerin değil Real Madridin efsanesiydi misal.
Alexle kıyaslamaya falan gerek yok zira farklı kulvarlardalar, Alex yerel kahraman evet ama uzun yıllar çok faydalı olmuş çok emeği var.
Alex Fenerin efsanesidir ama Drogba bugün var yarın yok GSde, Drogba her zaman Chelseali Drogba olarak anılacak GSli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya Drogba GSnin efsanesi değil Chelseanin efsanesi şunu bir ayırt edin önce. Roberto Carlosta Fenerin değil Real Madridin efsanesiydi misal.
Alexle kıyaslamaya falan gerek yok zira farklı kulvarlardalar, Alex yerel kahraman evet ama uzun yıllar çok faydalı olmuş çok emeği var.
Alex Fenerin efsanesidir ama Drogba bugün var yarın yok GSde, Drogba her zaman Chelseali Drogba olarak anılacak GSli değil.

kiyamamss, tamam sen hala sevebilirsin Drogba'yi o Galatasarayli Drogba degil.

>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Abi karısı boynuzlamadı adamın hakkını yemeyin, karısı en baştan.. o biçimmişti. Adam aşık olmuş evlenmiş de işte biz milletin karısını kızını didiklemiyi iyi biliriz ne diyim sfdssdf.

http://www.youtube.com/watch?v=vMwrz-HiH7M

http://www.kurumsalhaberler.com/images/ekler/1292/2013/5/yolanthe-cabau-taki-1.jpg

yav he he video
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

bu gayet dogru bi anlatım sekli olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...