Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Süper Kupa:: Galatasaray - Fenerbahce :: 11.08.2013 20:30 atv

unity

Öne çıkan mesajlar

Gökhan Zan komedi ya koşmaya üşeniyor, adamın bunca sene üst düzey futbolda kalması da ayrı komedi, Selçuk Şahin olayı gibi bişey bu da

Fenerde Baroni, Topuz, Bekir, Webo, Kuyt çöp...

3'lü forvet oynancak diye kural var sanki, hem Sow kenarda heba oluyor Weboya katlanıyoruz hem de Kuyt yeteneksizini çekiyoruz, adam gibi Emenike-Sow yapsa keşke uyanıpta Yanal.
Sosyal ağlarda paylaş

GS takım olarak daha kaliteli, sahada hızlı oyunda hemen göze çarpıyor, ama FB olarak maça daha hazır, bu da maçta ciddi olarak gözüküyor.

Uzun süre git gellerle ortada geçti maç, son 5-10 dk GS bi anda bastırdı. Ama hala ne olacağı belirsiz.

34. dk gelmiş geçmiş farketmemişim bile, hiçbişi olmadı. Kayseri gerçi, çok bir şey beklemiyordum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

hasan ali'den formanın alınmaması lazım,kadlec'in hiç bir iyi yönü yok,cayır cayır oynuyor hak,hem yabancı hakkımızı yememiş oluruz.

topuz'da ne oyun bilgisi var,ne teknik var,ne beceri var,kas yığını,hiç bir işe yaramıyor illa sporla uğraşacaksa pehlivan falan olsaymış keşke.

ben pasif bir fener bekliyordum ama ortasahada rahat paslaştırmıyoruz adamları,2 yıldır ezilmemizin nedenlerinden biri de buydu zaten.

mert bala kurtarıyor topları ama ne kadar sürer bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet topuz çok patladı ya direk göze çarpıyor fenerde aksayan nokta olarak, bekiri oraya çekip bekirin yerine yobo felan mı alsa acaba, onun dışında fenerin zenci santraforlar şahsi biraz.

GS'de hamit biraz yorgun sanki sezon öncesi eksiklikten herhalde, sneijder yine sönük tabi prestij maçı onlar için kayseride olduğundan derbi havasıda yok sezon öncesi sakatlık istemiyor iki tarafta isteksiz geçiyor biraz, belki bir gol olursa ateşlenir maç
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Mehmet topuz çok patladı ya direk göze çarpıyor fenerde aksayan nokta olarak, bekiri oraya çekip bekirin yerine yobo felan mı alsa acaba, onun dışında fenerin zenci santraforlar şahsi biraz.

bekir daha da kötü,stoperde ne kadar kötüyse orada +2 falan daha kötü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...