Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 patinin tepkisi? https://www.facebook.com/photo.php?v=1415366528675298&set=vb.101670060006938&type=2&theater facebooku olmayanlar qq
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sondaki kadıın derdi.. insanlığımdan soğudum ulan.. çok pislk yaratıklarız.. resmen dünyaya "bela" olmak için yaratılmışız
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 "Herkes güzeldir" çağımızın yalanlarından biri. İlla herkesin güzel olması gerekmiyor, çirkinsen çirkinsindir. Şöyle diyenler de var mesela: said: Wait I don't get the point of This video? I didn't see anything interesting? They all looked like all ordinary people to me They're just like me Like us They're the same as us On the inside And that's what all counts
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 BabacumMostors said: sondaki kadıın derdi.. insanlığımdan soğudum ulan.. çok pislk yaratıklarız.. resmen dünyaya "bela" olmak için yaratılmışız virüs
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Warhero said: "Herkes güzeldir" çağımızın yalanlarından biri. İlla herkesin güzel olması gerekmiyor, çirkinsen çirkinsindir. Şöyle diyenler de var mesela: said: Wait I don't get the point of This video? I didn't see anything interesting? They all looked like all ordinary people to me They're just like me Like us They're the same as us On the inside And that's what all counts şu geldi aklıma direk: http://www.youtube.com/watch?v=asBXub0Yo0U
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu vidyoyu izlerseniz mutsuz olursunuz. gerek yok. kazara izlediyseniz de tahtaya vurun
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 facebooku olmayanlar niye QQluyor o kısmı anlayamadım ben
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi sondaki kadında güldüm ya istemeden. özür dilerim. allah korusun
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 çok fazla oyun oyanamaktan hep ya. tekrar özür diliyorum.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Black-ice said: Ben mesela yoklukta giderim.
Öne çıkan mesajlar