Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 numara için Ganso ismi iyice anılıyor, Transfermarktten baktım BR liginde 25-30 maçta 6-7 asist falan yıllık performansları. Hiç yeterli gözükmedi bana açıkcası, Emenikeye 13m gömdük buna da 15m euro gömecez, öte yanda Krasic patladı gitti.
Mesaj tarihi:
Ganso yetenek bazında bu lige düşmeyecek kadar iyi bir futbolcu, olaya sadece istatistik olarak bakmayın.

herifin kariyerindeki düşüşün önemli bir kısmı ciddi sakatlık sorunlarından kaynaklı, hatta Avrupalı kulüpler Santos'tayken yüksek bonservisi sırf injury prone olabilir diye vermemişti. Zati dizlerine ölü gözüyle bakılıyor artık, injury prone bir nebze kabul ediliyor.

Santos'ta mutsuz olup ayrılma kararı aldığında kesin Avrupa'ya gelir dendi, herif SP ile anlaştı. Brezilya milliyetçisi bir herif ülkem de ülkem kafasında ve saha dışı çok fazla olayı var deniyor.

Zati adamla aynı jenerasyondan ya da aynı yaş grubunda olan bütün yıldız adayları bir şekilde avrupa'ya kapak atarken onun geride kalması başka türlü de açıklanamıyor. Lucas, Oscar, Neymar, Teixeira, Coutinho, Alex Sandro, Juan Jesus, Danilo falan aklımdaki isimler,

Ganso çok iyi adam, Neymar'ın parlamasını sağlayan hatta Keirrison'u bile star gibi göstermeyi başarmıştı Sudamerica senesinde asdfasd Sağlıklı bir Ganso Avrupa'da fırtına estirir ama işte o beklentilerle büyük yatırım yapılmaya değer mi? Bilmiyorum, bence 10 milyon euro civarlarında para gözü kapalı verilir. Ama 15+ cidden çok büyük para, Emenike üstüne birde Ganso gelip ölürse burada giden paralara yazık.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Aziz açıklamalar yapmış; 9 branşta da şampiyon olacaz, forma reklamsız bir FB yaratmak istiyorum demiş, bu kafayla devam ederse dediğini yapacak gerçekten, reklam verecek kimse kalmayacak asdaasdsa

asfsfsadfasf
Mesaj tarihi:
Abi napıyor bu Ersun Yanal ya, tamam rotasyon falan da her maç farklı kadroylan çıkılır mı lan, orta saha her maç değişiyor, kim kimi tanıyacakta ona göre pas atacak ne lan bu?

Bak Emreyi de çıkardı, orta sahayı 2 kişi yaptı yine, 4-2-4 yapıyor takımı, ulan kim pozisyon yaratacak bu 4 forvete manyak mı lan bu adam ahahahah fıttıracam
İleri doldurarak oynayabilecek büyük takım yokki TRde, küçük takımlar kapanır hep ve böyle geriden ileri doldurarak gol atamaz büyük takım TRde yarabbim allaamaa mmmgtumdtyut

Selçuku ne b.k yemeye oynatıyorsun en baştan madem Topal kadrodaysa, bi maç Baroni bi maç Holmen falan ne yahu bu opiti piti diye sayarak mı forma dağıtıyor bu adam hey allaamm
  • Yeni Oluştur...