serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 SPK ve stad olayı ile ilgili şunu buldum. Yine de bu işten anlayan varsa onun açıklaması daha iyi olur. Ben bilmiyorum bunu yazan kimdir nedir, Galatasaraylı olması dışında. said: Volkan Sonicempire @Baltali_Ilah_05 2m 01. FB Spor Kulübü FB FUTBOL AŞ nin hakim ortağı. Aynen bizdeki Kulüp-Sportif AŞ ilişkisi gibi. 02. Yıllardır FB Kulübü şirketin içinden kaynak alıyordu yani AŞ den borçlanıyordu. Bu tutar ödenmeye ödenmeye büyüdü. 03. En son geçtiğimiz Yıl bu tutar 120 mioTL tutarını geçince SPK, AŞ yi uyararak kulüpten bu alacağını tahsil et ve faiz tahsilatı yap dedi 04. Bu uyarısının son süresini de 31 Mayıs 2013 olarak yaptı.FB AŞ tam 30 Mayıs ta KAP a açıklama gönderdi ve "stadı yeniden değerleyeceğini 04. + ve yeni değer ile KULÜPTEN bu stadı satın alacağını açıkladı. Bununla ilgili izahatını da SPK ya yaptı. 06. Bu arada BIST(Borsa İstanbul) geçtiğimiz günlerde diğer kulüpler ile birlikte FBye de bu alacağını kulüpten en geç Kasım a kadar al dedi 07. Kasım a kadar bu borcu ödemesini gerektiğini belirtti. Ayrıca bunu nasıl yapacağını da bana anlatmalısın dedi. 08. Ancak geçen süre içinde SPK da görüldüğü üzere açıklamalardan tatmin olmadı ve bugünkü bülteninde FB AŞ ye bu red cevabını verdi. 09. Bugünkü bültende SPK kısaca diyor ki... 11. Saraçoğlu stadı arazisinde Kulübe ait bir intifa hakkı vardır ve bu hak devredilemez... 12. Kulüp zamanında yaptığı stad harcamalarına istinaden yapacağı bu satış şüpheli olabilir... 13. Yani SPK açık açık AŞ - Kulüp arasında bu stad satışı/borç kapaması olayını şüpheli işlem sayarım dedi. Bu ağır bir ifade. 14. Yapılmak istenen şey kısaca şuydu: Fb Spor Kulübü FB AŞ ye 203 mio+faizleri kadar borçlu. Spk bunun nakden kapanmasını istiyor. 15. Fb SK elinde ödeyecek parası olmadığı için sahibi olduğu stad binasını AŞ ye satayım diyor. Bunun için bşr değerleme yapılıyor. 16. Çıkan bedel ile AŞ Kulüpten stadı satın alıyor; borç kapanıyor; işin sonunda alacaklı AŞ borçlu hale geliyor. 17. Spk ise stad gelirleri zaten AŞ de; AŞ nin üstüne stadı satın almasının ne gereği var. Burada yapılmak istenen şey "şüphe" yaratıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 lel artık yemiyor SPK bu tip şeyleri, sağolsun ünal başgan öyle bir vurdu ki yer yerinden oynadı asdfasd Ne olacak ki onca hakim kişi var FB'de, uzun dönem krediler çekilir yine sağdan soldan para denkleştirilir ödenir borç asdfasd Bir şey çıkmaz, ama SPK'nin olayı yememesi iyi olmuş asdfsd
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://www.trendyol.com/Fenerium/ButikDetay/18650/Erkek?c=TopNavigation Kıyak geçeyim fenerlilere görmedilerse.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 said: Fenerbahçe Kulübü'nün yıllardır uğraş verdiği Fenerbahçe Üniversitesi projesi, hayata geçmek üzere. Sarı lacivertlilerden yapılan açıkalamaya göre, başvuru kabul edildi ve yeni aşamaya geçildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde; Bugün, saat 15:00’te, Kulübümüz Asbaşkanlarından Mithat Yenigün ve Nihat Özbağı, Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin ve Profesör Doktor Ali Rıza Büyükuslu’dan oluşan heyetimiz, Ankara’da Yükseköğretim Kurulu’na(YÖK), kulübümüzün vizyonu doğrultusunda kurulması planlanan ve uzun süredir altyapı çalışmaları devam eden "Fenerbahçe Üniversitesi" için gereken başvuruyu resmen yapmış; YÖK de başvurumuzu işleme almayı kabul etmiştir. Temel ihtisas ve uzmanlık alanının "Spor Bilimleri ve Teknolojileri" olması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi’nin ayrıca Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu eğitim birimlerine sahip olması planlanmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü; toplumsal anlamda üstlendiği misyonun bir parçası olarak gördüğü Fenerbahçe Üniversitesi Projesi’ne bir adım daha yaklaştı. Bulunduğu topluma katkı sağlama alışkanlığını yıllardır sürdüren kulübümüz, adım attığı her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Fenerbahçe’nin taşıdığı tüm değerleri ülkemiz hizmetine sunuyor olacak. Fenerbahçe Üniversitesi, başta başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu üyelerimizin girişimleri ve konu ile ilgili profesyonellerin uzun süredir üzerinde çalıştığı çağdaş eğitim sistemi ve yenilikçi yapı ile toplumsal gelişime katkı sağlamayı hedefliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Sadece spor akademisi olarak kalsa çok daha iyiymiş, ne diye IIBF, Fen-Edebiyat falan sokuyorsun ki araya ...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 adamlar sırf eksik kalmamak icin universite acıyolar yahu ahaha.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ya GS eğitim kurumu olarak kurulmuş ondan takım doğmuş, 150 sene sonra rakip üni kurmak ne denyoluktur.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 o kadar vakıf üni var , bi tanede biz açsak nolcak ?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 fenn said: UEFA almadan isterse Oxford açın. tam bir sivilceli ergen Oldboyzsun fenn
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 spor kulubu neden universita aciyo olm alla alla. akilli adam yok yonetimde monetimde bi dur desin, olm siz nabiyosunuz bi dusunun desin. spor akademisi filan da degil, tam universite.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 iyide özel üni baya karlı bir yatırım,hayvan gibi teşvikler var,kulübe kaynak kazandıracak bi olay işte 200 yıllık eğitim kurumu olan GS ile bu konuda ne kadar rekabet edebiliriz belli zaten,2 okuln hitap ettiği öğrenci güruhu farklı bi kere tldr: size ne olyo ?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 DarKRideR said: said: Fenerbahçe Kulübü'nün yıllardır uğraş verdiği Fenerbahçe Üniversitesi projesi, hayata geçmek üzere. Sarı lacivertlilerden yapılan açıkalamaya göre, başvuru kabul edildi ve yeni aşamaya geçildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde; Bugün, saat 15:00’te, Kulübümüz Asbaşkanlarından Mithat Yenigün ve Nihat Özbağı, Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin ve Profesör Doktor Ali Rıza Büyükuslu’dan oluşan heyetimiz, Ankara’da Yükseköğretim Kurulu’na(YÖK), kulübümüzün vizyonu doğrultusunda kurulması planlanan ve uzun süredir altyapı çalışmaları devam eden "Fenerbahçe Üniversitesi" için gereken başvuruyu resmen yapmış; YÖK de başvurumuzu işleme almayı kabul etmiştir. Temel ihtisas ve uzmanlık alanının "Spor Bilimleri ve Teknolojileri" olması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi’nin ayrıca Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu eğitim birimlerine sahip olması planlanmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü; toplumsal anlamda üstlendiği misyonun bir parçası olarak gördüğü Fenerbahçe Üniversitesi Projesi’ne bir adım daha yaklaştı. Bulunduğu topluma katkı sağlama alışkanlığını yıllardır sürdüren kulübümüz, adım attığı her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Fenerbahçe’nin taşıdığı tüm değerleri ülkemiz hizmetine sunuyor olacak. Fenerbahçe Üniversitesi, başta başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu üyelerimizin girişimleri ve konu ile ilgili profesyonellerin uzun süredir üzerinde çalıştığı çağdaş eğitim sistemi ve yenilikçi yapı ile toplumsal gelişime katkı sağlamayı hedefliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Sadece spor akademisi olarak kalsa çok daha iyiymiş, ne diye IIBF, Fen-Edebiyat falan sokuyorsun ki araya ... fen edebiyat olmadan üniversite olamıyor. mecbur o fakülteleri açmaları. branşa özel üniversite açılmıyor yani.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 galatasaraylı ve besiktaslı ogrenciler tercih eder mi acaba bu universiteyi sdfgh. aynı sey gs icin de gecerli dicem ama orda bazı egitim alanlarında turkiye'de sayılı okullardan oldugundan kimse renge bakmıyor. bi de zaten spor kulubu ile cok icice de degil. fb'de spor kulubu yonetimi egitim kurumu acıyor. biraz garip geliyo boyle olunca.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yahu trabzonsporun barajı var barajı,adamlar elektrik üretiyor,ondan haberiniz var mı acaba ? yahut o ilginç gelmiyor mu :D bir şekilde kaynak üretmek lazım ,kulüp yarın oto yıkama zinciri açsa bile ilginç gelmemesi lazım,capitalism baby
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: fenn said: UEFA almadan isterse Oxford açın. tam bir sivilceli ergen Oldboyzsun fenn Adam yılların boşalmasını yaşamış :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yok kardeşim benimki takımsal genel bişey değil, özelde senin o çizginden hiç şaşmadığın her mesajında kanıtladığın Oldboyzluğuna benim tepkim, anlayana.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, sarı-lacivertli kulübün 26 Ekim, çoğunluk sağlanamazsa 2 Kasım'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda herhangi bir listede yer almayacağını söyledi. Ali Koç'ta ne başkanlık ne yönetici olarak yokum demişti. Şike olayları ciddi boyut kazanmaya başlayınca Nihat Özdemirle başlayan kaçış devam ediyor. Asıl gitmesi gereken aziz de Mahmut Uslu vs. ile yeni liste hazırlayıp seçim de aday olacakmış.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ts o barajı satıyor ayrıca 1461 trabzonuda satıyorlar. Bızım klüplere yatırım mı dayanır anlık ihtiyaçları için satıverirler...
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1383806_621652264560139_2001665955_n.jpg
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Yıldırım: "9 branşta şampiyon olacağız" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçim arefesinde yıllar sonra bir gazeteye röportaj verdi. http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/yildirim-9-bransta-sampiyon-olacagizSXHBQ349509SXQ Aziz Yıldırımın başkanlığı hayırlı olsun asdfgasdfg.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kimse de demiyo hacı şekerin var tansiyonun var git artık evinde yat zıbar diye.
Öne çıkan mesajlar