lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Windows 8 metro arayüzüyle ilgili herşeyi devredışı bırakıp başlat menüsünü geri getirince kullanılabilir oluyor ama eski programlarda hep sorun çıkarıyor. Windows 7 uyumluluk konusunda iyi ama çok hantal ve yavaş. O yüzden hangisini yükleyeceğime karar veremedim. Bi akıl verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ssd li win7 , wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 W7. Ayrıca nickin çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 98 >:D< 2000 (td) xp >:D< vista (td) win 7 >:D< win 8 ? kullanmayın win 8'i sıra bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Win8 e oy basan cahil kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 win8 > win x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hukumet olarak win8 cileri not aldik. Bu provakatorlere geregini yapacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben bir saat önce tanıştım win sekizle... aleti çözemedim bakayım derken bağım ağrıdı. başlat olmayınca olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben hep gemiye son binen insanım. mesela vistaya 20 sene geçmedim. xp kullandım. win7 çıktı xp kullandım. ne zaman millet ohohoo win7 süpermiş dedi. kurdum baktım süpermiş dedim. kobay fare miyim lan ben benim üzerimde işletim sistemi deneyecekler. eehehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sene 2013 başlat kullanan mı kaldı .s.s win8 her türlü ezer 7 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Alin bu 3. Sinif tuvalet kagidi markasini nick yapani buradan.. Al al al al.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 lol 7 tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ben hala win xp kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Myshkin said: 98 >:D< 2000 >:D< me (td)(td)(td)(td)... xp >:D< vista (td) win 7 >:D< win 8 ? kullanmayın win 8'i sıra bozulmasın fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 win 95 artık piyasada virüsleri yoktur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 2000 ciddi ciddi iyi bir sistemdi. Ama Windows 8 de guzel bence, kisisel bilgisayimda kullanip da gercekten begendigim tek Windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 dos 5.0 ve sonrasıyla 95 de baya iyi esasında da onlar sayılmaz ya. 2004 yılında hâlâ win 98 kullanıyordum rahat rahat internete giriyordum, cidden yeri ayrı 98'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 "Şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 komodor 64 vardı zamanında hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu ay başlat düğmesi ekleniyor 8.1 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Win8'e arayüz çuvallaması nedeniyle haksızlık ediliyor yalnız. Hiç de WinMe veya Vista gibi bi rezalet değil. Baya sağlam aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 win8 gayet güzel. BAŞLAT MENÜSÜ YOK BU NE YEEEAAA diye beğenmeyen bi sürü insan var. o da eklenince ne olacak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Şimdi onlar düşünsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 arkadaşlar herkez win mi kullanıyor Linux veya pardus kullanan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar