BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ya müzik bölümüne açıcaktım bunu son anda buraya açtım, epey komik zira. baby c'mon diye giden şarkıda bu melodiyi duyunca bi garip oluyo insan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 The White Stripes özentiliği yetmemiş, bi de şarkı mı yürütmüşler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Çok güzel şarkılarımız var aslında, Özdemir Erdoğan - Gurbet, Selda Bağcan - İnce İnce, Moğollar - Garip Çoban felan. Özdemir Erdoğan şu yukardaki gruptan daha iyi çalmış ezgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Gerçekten çok güzel sarkılarımız var ne yazık ki çok az biliyorum bu tür şarkıları. İnsan nedense garip hissediyor dinlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 o donemin sarkilar gercekten cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 70lerde çok güzel şarkılar varmış gerçekten. mesela http://www.youtube.com/watch?v=dePq6YnIllE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yildirimokur said: The White Stripes özentiliği yetmemiş, bi de şarkı mı yürütmüşler ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bizim o dönemki şarkıların gitar rifflerinin de pek çoğu aşırma yalnız. barış manço falan da kullanmış zamanında. baya sağlam şarkılarımız var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yıllar önce konuşuldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ergenin iğrenç vokali başlayınca hemen kulaklarımı tıkadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 PENALTI BİR!!!!!!!1 http://forum.paticik.com/read.php?12,5258390,page=3#msg-5275906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ben niye göremiyorum bu linkleri ya, biri amerikan versiyonun adını yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ombakkombak said: Ben niye göremiyorum bu linkleri ya, biri amerikan versiyonun adını yazabilir mi? Stephen Malkmus and the Jicks - "Baby C'mon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aquila said: o donemin sarkilar gercekten cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 şarkının içine etmişler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 iyi bari batı bizim ahlaksızlığımızı değil güzel birşeyimizi çalmış heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 altında hipsterların yorumları var, " shut up stephen delivers the riff better" falan demişler. hepsini bulup tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 eşek-hoşaf ilişkisi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar