0ne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 canımı çektirdiniz ya lan gece gece..... yarın aksam iftarı uludağ kebapçısında açıyım bari. 30-40 vericez ama daha iyisini yapan görmedim bursa'da.
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 5 liraya tavuk martı iskender falan var lan sdsdasdad
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 40 liraya iskender yiyorsanız o parayı ete değil mekana veriyorsunuz demektir.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 150 lira iskender muabbeti nerden çıktı ? adam 40 lira vermiş. 150 liraya iskender var mı sdfs
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ayrıca iskender lahmacun gibi yemeklere saçma sapan mekanlarda para vermek mantıklı değil. çünkü hakkaten bi mahalle kebabçısında muhteşem lezzet yakalanabilen yemekler bunlar. ama biftek, balık cart curt öyle olmadığından sonuna kadar verilir para.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Balığa +1, balık iyiyse cebimdeki bütün parayı alsalar zerre umrumda olmaz. Kaliteli bir balık yemek bir deneyimdir, karayiplerde nesli tükenmekte olan bir deniz canlısıyla yanyana yüzmek gibi birşeydir. Evet.
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ne HD ne de Bursa iskender.. Şu ana kadar en iyi iskenderi ben Hosta'da yedim. Ayrıca eski evimizin altındaki Mozaik kebap kadar lezzetli lahmacun yapan lüks bir mekan da göremedim. Bu iskender dükkanlarının hepsi mi dandik olur arkadaş..
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 iskender oğlu çok çok kötü iskender yapıyo bildiğin fabrikasyon hacıoğlu lahmacund aha başarılı
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Esh said: Nusr'et e gidip adam basi 150 veriyoruz abi sarap haric. 40 lira iskendere cok ucuk sayilmaz. Ama sene 2013 te hala koylu gibi iskender yediginiz icin iskenderoglu 98 subeye ulasti. alfdgfüğlsda
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Iskender in kacar noktasi su; En boktan eti de kullansan bas tereyagini salcayi, mono sodyum glutamati , tadi guzel gelir. Adam gibi doner yapmak ise cok daha zor. Gidin doner yiyin kalite yerlerde. Donere saygim sonsuz.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 lan 40 lira iskender çok da abuk değil demiş adam ahsudfhauh
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Esh said: Iskender in kacar noktasi su; En boktan eti de kullansan bas tereyagini salcayi, mono sodyum glutamati , tadi guzel gelir. Adam gibi doner yapmak ise cok daha zor. Gidin doner yiyin kalite yerlerde. Donere saygim sonsuz. sen dogru duzgun iskender yememissin belli ki. iskenderin butun olayi et zaten. butun keko mekanlar doner ustune salca basip iskender diye satmaya calistigi icin insanlar guzel iskender icin bursaya falan gidiyo
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Yok en son 13 yasinda bursa garajda yedigim icin iskenderi, top noktada biraktim. En iyi eti de kullansan iyi iskender diye bir tanim yoktur. Cunku iskenderin kendisi dandik bisey.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 iskenderden beklentiyi çok tutmayın. gidin yiin bi esnafda eh işte diyin geçin. çok muhteşem iskender diye bişey yok çünkü
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hd'nin ki baya muhteşem. tereyağını da döküyolar böyle cızzz diye hmmmphh.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 iskender sadee etin tadıyla bitmiyor tereyağından yoğurtuna kadar combo herhangi biri kötü oldumu direk piç oluyor
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Esh said: Adam gibi doner yapmak ise cok daha zor. Gidin doner yiyin kalite yerlerde. Donere saygim sonsuz. yani bazı yemeklerle kalite mekan anlayışı uyuşmuyor. örneğin döner yiyeceksen kalite mekanda daha güzel olacak diye bir şey yok, gidersin taşrada mezbaha yakınında yıllardır açık biryere 10 liraya hayatında yiyebileceğin en güzel döneri yersin. İskender de öyle.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bingildak said: hd'nin ki baya muhteşem. tereyağını da döküyolar böyle cızzz diye hmmmphh. bu ciddi değil heralde. zevksizliğin bu kadarı yani eğer ciddi ise :D
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bingildak said: hd'nin ki baya muhteşem. tereyağını da döküyolar böyle cızzz diye hmmmphh. abi şu ironi değil gerçekse sen yemek yemeyi bırak direk serumla beslen aga zaten anlamıyosun bişi
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bingildak said: hd'nin ki baya muhteşem. tereyağını da döküyolar böyle cızzz diye hmmmphh. Banlayin lütfen.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://www.sectalk.com/board/public/imported_images/twistappel.com/haters-gonna-hate.gif
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 alalım bu arkadaşı al al al al al
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 troll'lüyor diye düşünüyorum ben hala ya sdhufha gerçi şimdi hatırladım, bıngıldak simcity'yi de savunmuştu lan. kesin gerçekten beğeniyor o zaman HD'yi. aaaabbbbbboooooooo
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bingildak cs de esiyo ama aksamlari..
Öne çıkan mesajlar