Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavuz İskenderoglu ( Fahiş fiyat )


Lombardi

Öne çıkan mesajlar

Günlerden geçen hafta kız arkadasımla beşiktaştaki şubesine gittim. Yurtdışında kaldığım için canım çekti ve 2. gün iskender yiyeyim dedim. Her zaman gittiğim yer Uludağ lokantası idi ama bu sefer değişiklik olsun diye buraya gideyim dedim ( daha önce 1 kere bursadakine gitmiştim.)

Efendim olan şu, menü istedim bana "efendim bizde sadece iskender var." dediler.Bende fiyatı görmek istedim fakat bir iskender ne kadar olabilir ki en fazla diye düşündüm.Hadi 30 tl olsun ( oda çok fazla gerçi )

1,5 iskender söyledim önüme 1 iskender getirdiler. Sordum garsona 1,5 böyle dediler. Hesap ödeyecegim , hesap asagıda ki gibi ;

Iskender + Şıra = 42 tl

Fakat fix ramazan menüsü = 40 tl ( baslangıc,corba,iskender,tatlı,cay,su)

Kasadaki adama "ben hayatımda bu kadar küçük iskender yiyip bu kadar para ödemedim.Ayrıca çok özensizdi dedim.".Büyük ihtimal oranın olan işletmecisi bana " efendim bizim porsiyonlar böyle,yapcak bir şey yok." dedi.

Siz siz olun bu yere gitmeyin, ha eger "kefenin cebi yok bir avuc iskendere 50 tl 100 tl de veririm." derseniz afiyet olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

Esh said:

Nusr'et e gidip adam basi 150 veriyoruz abi sarap haric.

40 lira iskendere cok ucuk sayilmaz. Ama sene 2013 te hala koylu gibi iskender yediginiz icin iskenderoglu 98 subeye ulasti.


150 liraya 4 kilo en kaliteli eti alırsın


Eti almak degil yapmak onemli. 150 abarttim aslinda biraz ama son gidisimde 120 falan olmustu adam basi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iftar saatinden 2,5 saat önce ordaydım. Inanın dönerleri resmen tabaga atmışlar,koymamışlar,bir düzen bile yoktu. Şikayet ediceksin böylelerini aslında. Artık maliyeye mi müfettişlere mi kimlere ise onlara.

Benim için en kral iskender florya da ki Uludağ Et Lokantası'nda ki. Cok büyük iskender ve lezzetli.

Bu adamların aldıkları para haram z... neyse işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...